Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την τάξη πάω Α λυκείου σε γενικό λύκειο  

Επεξ/σία από mskgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την ταξί στο λύκειο παο πρώτη λυκείου σε γενικό λύκειο και θέλω να ξέρω πως περνάω την ταξί

Έτσι όπως το κόβω...δύσκολα...και με πολύ διάβασμα...

Επεξ/σία από Waldo_Vrs
  • Like 6
Δημοσ.

Όπως και τις υπόλοιπες αν δεν κάνω λάθος, όταν έχεις γενικό μέσο όρο πάνω από 9,5. Επλίζω στα άλλα μαθήματα να είσαι καλύτερος απ'ότι στην ορθογραφία :-D

• Like 2
Δημοσ.

Όπως και τις υπόλοιπες αν δεν κάνω λάθος, όταν έχεις γενικό μέσο όρο πάνω από 9,5. Επλίζω στα άλλα μαθήματα να είσαι καλύτερος απ'ότι στην ορθογραφία :-D

:P

Δημοσ.

Στο α τετραμινο εβγαλα 13,3 στο β 15,2

Και με ενα 5αρι Μ.Ο.(και πολυ λεω) στα γραπτα περνας την ταξη...Ελα το χεις..

• Like 1
Δημοσ.

Θελεις 27.5 σε καθε μαθημα (α,β τετραμηνο κ εξετασεις) για να το περασεις αν κοπεις σε καποιο δεν ξερω πως βοηθαει ο Μ.Ο.

• Like 1
Δημοσ.

Και με ενα 5αρι Μ.Ο.(και πολυ λεω) στα γραπτα περνας την ταξη...Ελα το χεις..

Σίγουρα? και πως το βρίσκεις?

Δημοσ.

Σίγουρα? και πως το βρίσκεις?

Στο λυκειο μετραει το γενικο Μ.Ο απο οσο ξερω.

Μπορεις να τα σκατωσεις σε ορισμενα μαθηματα,αλλα αμα γραψεις σε αλλα μαθηματα καλα περνας..Οποτε αμα εχεις καλους βαθμους σε μαθηματα που θελει προσπαθεια να μην εχεις,οπως θρησκευτικα,ιστορια,κειμενα,αγγλικα κτλ και γραψεις καλα εκει περνας..

Ξερω ανθρωπο που  ειχε σε 2 μαθηματα παυλα παυλα και εγραψε 0 και περασε.

• Like 1
Δημοσ.

για σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την ταξί στο λύκειο παο πρώτη λυκείου σε γενικό λύκειο και θέλω να ξέρω πως περνάω την ταξί

Κανονικα δεν πρεπει να περασεις ουτε απο εξω ...

• Like 2
Δημοσ.

Παντως μην σκεφτεσαι που θα γραψεις και που δεν θα γραψεις,εσυ προσπαθησε να γραψεις σε ολα καλα και ασε τα υπολοιπα..

Και ξεκινα να να βρεις που υστερεις,τι σου αρεσει και που θες να περασεις γιατι απο του χρονου θα πρεπει να κανεις σιγα σιγα τις επιλογες σου για το μελλον...

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μην σκεφτεσαι που θα γραψεις και που δεν θα γραψεις,εσυ προσπαθησε να γραψεις σε ολα καλα και ασε τα υπολοιπα..

Και ξεκινα να να βρεις που υστερεις,τι σου αρεσει και που θες να περασεις γιατι απο του χρονου θα πρεπει να κανεις σιγα σιγα τις επιλογες σου για το μελλον...

Συμφωνώ έχεις  δίκιο ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

αν διαβάσεις θα την περάσεις αν δεν διαβάσεις δεν θα την περάσεις γιατι θέλει και γνώση το επιχείρημα
το 15 όμως στο β τετράμηνο μου δείχνει οτι είσαι διαβαστερός , εγώ 10-11 εβγαζα και δεν διάβαζα ποτέ γιατι μου άρεσε το σχολείο και δεν ήθελα να πηγαίνω πρωι πρωί.

γενικά το σχολείο δεν θέλει να είσαι αδιάφθορος γιατι θα είναι αδιάφορο και μαζι σου στους βαθμούς
μια φορά είχα μίνει σε 3 μαθήματα και είχα την μάνα μου να μου λέει οτι δεν θα βρίσκω δουλεια οταν μεγαλώσω κλπ και δίκιο είχε
τελείωσα τεχνικό λύκειο και ΙΕΚ (το πήγα σε άλλο επίπεδο) και μάλιστα όσο περίεργο και να σου φανεί δεν βρίσκω δουλεια ευκολα

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις δεν βρίσκει δουλεία αυτην την εποχη Ναι διαβάζω αλλά στα μαθηματα πο

αν διαβάσεις θα την περάσεις αν δεν διαβάσεις δεν θα την περάσεις γιατι θέλει και γνώση το επιχείρημα
το 15 όμως στο β τετράμηνο μου δείχνει οτι είσαι διαβαστερός , εγώ 10-11 εβγαζα και δεν διάβαζα ποτέ γιατι μου άρεσε το σχολείο και δεν ήθελα να πηγαίνω πρωι πρωί.

γενικά το σχολείο δεν θέλει να είσαι αδιάφθορος γιατι θα είναι αδιάφορο και μαζι σου στους βαθμούς
μια φορά είχα μίνει σε 3 μαθήματα και είχα την μάνα μου να μου λέει οτι δεν θα βρίσκω δουλεια οταν μεγαλώσω κλπ και δίκιο είχε
τελείωσα τεχνικό λύκειο και ΙΕΚ (το πήγα σε άλλο επίπεδο) και μάλιστα όσο περίεργο και να σου φανεί δεν βρίσκω δουλεια ευκολα

Κάνεις δεν βρίσκει δουλεία αυτήν την εποχή Ναι διαβάζω αλλά στα μαθήματα που μου αρέσουν  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...