mskgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την τάξη πάω Α λυκείου σε γενικό λύκειο Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από mskgr 1
Waldo_Vrs Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) για σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την ταξί στο λύκειο παο πρώτη λυκείου σε γενικό λύκειο και θέλω να ξέρω πως περνάω την ταξί Έτσι όπως το κόβω...δύσκολα...και με πολύ διάβασμα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από Waldo_Vrs 6
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όπως και τις υπόλοιπες αν δεν κάνω λάθος, όταν έχεις γενικό μέσο όρο πάνω από 9,5. Επλίζω στα άλλα μαθήματα να είσαι καλύτερος απ'ότι στην ορθογραφία 2
mskgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όπως και τις υπόλοιπες αν δεν κάνω λάθος, όταν έχεις γενικό μέσο όρο πάνω από 9,5. Επλίζω στα άλλα μαθήματα να είσαι καλύτερος απ'ότι στην ορθογραφία
Muchacho Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Στο α τετραμινο εβγαλα 13,3 στο β 15,2 Και με ενα 5αρι Μ.Ο.(και πολυ λεω) στα γραπτα περνας την ταξη...Ελα το χεις.. 1
ilias_97 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θελεις 27.5 σε καθε μαθημα (α,β τετραμηνο κ εξετασεις) για να το περασεις αν κοπεις σε καποιο δεν ξερω πως βοηθαει ο Μ.Ο. 1
mskgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Και με ενα 5αρι Μ.Ο.(και πολυ λεω) στα γραπτα περνας την ταξη...Ελα το χεις.. Σίγουρα? και πως το βρίσκεις?
Muchacho Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Σίγουρα? και πως το βρίσκεις? Στο λυκειο μετραει το γενικο Μ.Ο απο οσο ξερω. Μπορεις να τα σκατωσεις σε ορισμενα μαθηματα,αλλα αμα γραψεις σε αλλα μαθηματα καλα περνας..Οποτε αμα εχεις καλους βαθμους σε μαθηματα που θελει προσπαθεια να μην εχεις,οπως θρησκευτικα,ιστορια,κειμενα,αγγλικα κτλ και γραψεις καλα εκει περνας.. Ξερω ανθρωπο που ειχε σε 2 μαθηματα παυλα παυλα και εγραψε 0 και περασε. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 για σας θέλω να μου πείτε πως περνάω την ταξί στο λύκειο παο πρώτη λυκείου σε γενικό λύκειο και θέλω να ξέρω πως περνάω την ταξί Κανονικα δεν πρεπει να περασεις ουτε απο εξω ... 2
Muchacho Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παντως μην σκεφτεσαι που θα γραψεις και που δεν θα γραψεις,εσυ προσπαθησε να γραψεις σε ολα καλα και ασε τα υπολοιπα.. Και ξεκινα να να βρεις που υστερεις,τι σου αρεσει και που θες να περασεις γιατι απο του χρονου θα πρεπει να κανεις σιγα σιγα τις επιλογες σου για το μελλον... 1
mskgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παντως μην σκεφτεσαι που θα γραψεις και που δεν θα γραψεις,εσυ προσπαθησε να γραψεις σε ολα καλα και ασε τα υπολοιπα.. Και ξεκινα να να βρεις που υστερεις,τι σου αρεσει και που θες να περασεις γιατι απο του χρονου θα πρεπει να κανεις σιγα σιγα τις επιλογες σου για το μελλον... Συμφωνώ έχεις δίκιο ευχαριστώ πολύ
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 αν διαβάσεις θα την περάσεις αν δεν διαβάσεις δεν θα την περάσεις γιατι θέλει και γνώση το επιχείρηματο 15 όμως στο β τετράμηνο μου δείχνει οτι είσαι διαβαστερός , εγώ 10-11 εβγαζα και δεν διάβαζα ποτέ γιατι μου άρεσε το σχολείο και δεν ήθελα να πηγαίνω πρωι πρωί.γενικά το σχολείο δεν θέλει να είσαι αδιάφθορος γιατι θα είναι αδιάφορο και μαζι σου στους βαθμούςμια φορά είχα μίνει σε 3 μαθήματα και είχα την μάνα μου να μου λέει οτι δεν θα βρίσκω δουλεια οταν μεγαλώσω κλπ και δίκιο είχετελείωσα τεχνικό λύκειο και ΙΕΚ (το πήγα σε άλλο επίπεδο) και μάλιστα όσο περίεργο και να σου φανεί δεν βρίσκω δουλεια ευκολα 1
mskgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κάνεις δεν βρίσκει δουλεία αυτην την εποχη Ναι διαβάζω αλλά στα μαθηματα πο αν διαβάσεις θα την περάσεις αν δεν διαβάσεις δεν θα την περάσεις γιατι θέλει και γνώση το επιχείρηματο 15 όμως στο β τετράμηνο μου δείχνει οτι είσαι διαβαστερός , εγώ 10-11 εβγαζα και δεν διάβαζα ποτέ γιατι μου άρεσε το σχολείο και δεν ήθελα να πηγαίνω πρωι πρωί.γενικά το σχολείο δεν θέλει να είσαι αδιάφθορος γιατι θα είναι αδιάφορο και μαζι σου στους βαθμούςμια φορά είχα μίνει σε 3 μαθήματα και είχα την μάνα μου να μου λέει οτι δεν θα βρίσκω δουλεια οταν μεγαλώσω κλπ και δίκιο είχετελείωσα τεχνικό λύκειο και ΙΕΚ (το πήγα σε άλλο επίπεδο) και μάλιστα όσο περίεργο και να σου φανεί δεν βρίσκω δουλεια ευκολα Κάνεις δεν βρίσκει δουλεία αυτήν την εποχή Ναι διαβάζω αλλά στα μαθήματα που μου αρέσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα