kristo21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γεια σε ολο το φορουμ,θα μπω στο ψυτο αμεσως λοιπον... Εχω τα altec lansing 120i ηχεια που θα δειτε στην παρακατω φωτογραφια.και πριν λιγες μερες ενας γνωστος μου χαρισε τα logitech x530 που επισεις θα τα δειτε παρακατω στην φωτογραφια.το προβλημα μου ομως ειναι οτι ο γνωστος που μου εδωσε τα ηχεια εχει χασει την πηγη δηλαδη το ηχειο που εχει πανω την ρυθμιση της εντασης το on/off και τα λοιπα. .τα υπολοιπα ηχεια και το woofer τα εχω.εγω ηθελα να μου πειτε εαν μπορω και γινεται να δοσω ρευμα στα ηχεια και στο woofer απο τα απλα ηχεια που εχω τα altec lansing.δηλαδη να ρυθμιζω την ενταση και να τα αναβω απο τα απλα μου ηχεια.ευχαριστω.
Evoliasmenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εχω τα ιδια ηχεια logitech και απ'οσο θυμαμαι εχουν απο πισω υποδοχες...το κεντρικο ηχειο που ρυθμιζεις την ενταση δηλαδη αφου λειπει λογικα δες αν ταιριαζει στη ιδια υποδοχη...αλλιως κοιταξε να ψαξεις για καποιου ειδους μετατροπεα μεταξυ βισματος και υποδοχης... http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B1%CF%82+%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BD κατι σαν αυτα πχ
kristo21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι τα ηχεια μου ολα απο πισω εχουν το βισμα τους που μπαινει πισω στο woofer που εχει τις υποδοχες.το woofer εχει δικη του πριζα.επισεις πισω στο woofer εχει μια υποδοχη που γραφει front right εκει δεν ξερω τι μπαινει διοτι αυτη η υποδοχη δεν ειναι σαν τις αλες 4 ειναι διαφορετικη κατι σαν το βισμα που ενωνει οθονη με κεντρικη μοναδα.αυτο λογικα θαναι του κεντρικου ηχειου που ρυθμιζεις εντασεις και τα λοιπα.οποτε εγω τι πρεπει να κανω εφοσον λειπει το κεντρικο ηχειο.πανε χαμενα τα ηχεια μου η υπαρχει καποιο βισμα που γινετε να συνδεεται με τα απλα μου ηχεια και να δινει ρευμα απο εκει και δυνατοτητα να τα ανοιγω και να τα κλεινω απο εκει...? η αν δεν γινεται αυτο υπαρχει καποιο βισμα που μπορω να τοποθετησω ολα τα ηχεια μαζι με το woofer και να ρυμθμιζω την ενταση απο τον υπολογιστη.
Evoliasmenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 υποθετικα,δεν το εχω ψαξει να σου πω κιολας πρεπει να βρεις να '''ενδιαμεσο''' για την υποδοχη του woofer και του βισματος του ηχειου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα