w0lfcrY Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλησπέρα! Εχθες αγόρασα το συγκεκριμένο δίσκο και πέρασα -δυστυχώς- το software smartware και έβαλα κωδικό. Σήμερα που προσπάθησα να μπώ στο σκληρό δε δεχόταν με τίποτα το κωδικό ενώ γνωρίζω οτι δε κάνω λάθος. Φυσικά και έχω φρικάρει γιατι μετέφερα με ''cut'' τουλάχιστον 1 Τerra , αρχεία τουλάχιστον 15 ετών. Εστειλα e-mail στη WD ακομα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση αλλα ψάχνοντας μέσα σε forum έιδα οτι οι περισσότεροι δίνουν την εύκολη λύση του format που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω. Κανένας με το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση?? (εκανα update το firmware,αλλαξα καλώδιο,δοκίμασα σε αλλο pc και πάλι το ιδιο μήνυμα -invalid password) Ευχαριστώ!
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Επειδή, συνήθως, η λύση σε παρόμοια προβλήματα είναι πολύ απλή, μήπως έχεις γράψει τον κωδικό στη γλώσσα Α και προσπαθείς να τον ξαναγράψεις στη Β; Ίσως και να παίζει το πεζά-κεφαλαία ...
w0lfcrY Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Επειδή, συνήθως, η λύση σε παρόμοια προβλήματα είναι πολύ απλή, μήπως έχεις γράψει τον κωδικό στη γλώσσα Α και προσπαθείς να τον ξαναγράψεις στη Β; Ίσως και να παίζει το πεζά-κεφαλαία ... Το δοκίμασα και αυτό μήπως είχε γίνει κατα λάθος αλλαγή γλώσσας αλλα τίποτα. Το ίδιο και με τα Caps. Στο πεδίο ''hint password'' έιχα βάλει το ίδιο με τον κωδικό ωστε να μη κάνω κάποιο λάθος δλδ τον βλέπω το password και αυτό ειναι που με τρελένει περισσότερο. Τη μπορεί να έχει γίνει?? Ειναι δυνατόν ενας κολοσσος σα τη WD να βγάζει software που τα ''παίζουν'' ? Δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο. Εντωμεταξύ δε μπορώ να πάρω ούτε τα αρχεία απο το σκληρούς που εκανα τη μεταφορά γιατί τα software βρίσκουν μόνο τα αρχεία που εχουν γίνει delete και όχι cut/paste. Bρίσκομαι σε αδιέξοδο.
w0lfcrY Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Για την ωρα κανω recovery απο τους σκληρούς με ενα προγραμματάκι που πρότεινε ένας φίλος και θα σωθεί κάμποσο υλικό...απο το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα...αλλα επειδή το θέμα μας ειναι για το smarτware Lock της WD εχω να πώ πως ειναι πραγματικά άχρηστο. Δε γινεται να ''χάνει'' password...αυριο αν έχω απάντηση απο τη WD θα ενημερώσω. Μέχρι τότε...recover....
w0lfcrY Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Aκομα να απαντησουν στο e-mail Οι κυριοι της WD και η αγωνια καλα κραταει..... Πως το βλεπεται? Υπαρχει περιπτωση να γλιτώσω το format??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα