Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατα πάσα πιθανότητα έχω περάσει σε αυτή τη σχολή. Δυστυχώς έχασα την Επιστημη Υπολογιστων για λιγο λόγο Φυσικής Κατεύθυνσης για την ακρίβεια. Ξερεται αν ειναι καλή σχολή; Κύριος με ενδιαφέρει ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Περίεργο, νόμιζα ότι δίνονται κάποια μαθήματα και την άλλη εβδομάδα.

Και τώρα για τη σχολή. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα και πολύ προσωπικό ψάξιμο, όλες οι σχολές πληροφορικής είναι καλές. Αν μείνεις στο απλώς να περνάς τα μαθήματα δεν κάνεις τίποτα όπου και να περάσεις!

Καλά αποτελέσματα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατα πάσα πιθανότητα έχω περάσει σε αυτή τη σχολή. Δυστυχώς έχασα την Επιστημη Υπολογιστων για λιγο λόγο Φυσικής Κατεύθυνσης για την ακρίβεια. Ξερεται αν ειναι καλή σχολή; Κύριος με ενδιαφέρει ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων.

Ηταν που ηταν μπαχαλο (ξαδερφος μου τελειωνει σε 1-2 εξαμηνα) η σχολη απο εδω και περα (ειναι μεσα σε αυτες του σχεδιου Αθηνα...) θα απογινει...αν δεν κανω λαθος ηταν εφαρμοσμενης πληροφορικης και πολυμεσων και πλεον κοψανε το πολυμεσων και συγχονευεται με καποια αλλη σχολη του Αγιου Νικολαου με οτι αυτο συνεπαγεται (αλλαγη οδηγου σπουδων,μαθηματων,καταρτισης κτλ) αλλα παραμενει στο Ηρακλειο...Πλεον η αγορα εργασιας ειναι δυσκολη και περιμενοντας μονο απο το πτυχιο γινεται ακομα δυσκολοτερο να να καταφερεις να βρεις δουλεια...Εχοντας εμπειρια και απο την "αντιστοιχη" σχολη πληροφορικης (CSD) (-αλλος ξαδερφος εχει τελειωσει χωρις να εχει καταφερει να βρει δουλεια στο αντικειμενο...) του πανεπιστημιου Κρητης (σπουδαζα στο πανεπιστημιο Κρητης) εχω να σου πω οτι δεν εχουν καμια σχεση στο θεμα δυσκολιας αλλα για να βρει καποιος δουλεια ειναι εξισου δυσκολο...

Εαν ενδιαφερεσαι για ακαδημαϊκη καριερα (ερευνητης/καθηγητης) πιστευω οτι σου ανοιγονται πιο πολλες πορτες απο αυτη του πανεπιστημιου...

Συμβουλη απο καποιον που περασε 2 φορες το "μαρτυριο" των Πανελληνιων:

Μπες στα site των τμηματων που σε ενδιαφερουν (ή μπορει να σε ενδιφερουν) και κοιτα τους οδηγους σπουδων με τα μαθηματα...

Μην κοιταξεις καθολου το τι γραφουν για "προοπτικες" κτλ...Το τι "μπαρουφες" γραφουν σε καθε site καθε τμηματος για το τι μπορει να "γινεις" δεν λεγεται...

Αφου καταληξεις σε καποια δες τι επαγγελματικα δικαιωματα εχουν και τι θεσεις μπορει καποιος πτυχιουχος των τμηματων αυτων να καταλαβει στο δημοσιο...(μη σου φανει παραξενο αλλα υπαρχουν τμηματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πανεπιστημιου που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημοσιο δεν εναγνωριζει το πτυχιο...)

Ελπιζω να μην σε κουρασα/απογοητευσα...

Δημοσ.

Ηταν που ηταν μπαχαλο (ξαδερφος μου τελειωνει σε 1-2 εξαμηνα) η σχολη απο εδω και περα (ειναι μεσα σε αυτες του σχεδιου Αθηνα...) θα απογινει...αν δεν κανω λαθος ηταν εφαρμοσμενης πληροφορικης και πολυμεσων και πλεον κοψανε το πολυμεσων και συγχονευεται με καποια αλλη σχολη του Αγιου Νικολαου με οτι αυτο συνεπαγεται (αλλαγη οδηγου σπουδων,μαθηματων,καταρτισης κτλ) αλλα παραμενει στο Ηρακλειο...Πλεον η αγορα εργασιας ειναι δυσκολη και περιμενοντας μονο απο το πτυχιο γινεται ακομα δυσκολοτερο να να καταφερεις να βρεις δουλεια...Εχοντας εμπειρια και απο την "αντιστοιχη" σχολη πληροφορικης (CSD) (-αλλος ξαδερφος εχει τελειωσει χωρις να εχει καταφερει να βρει δουλεια στο αντικειμενο...) του πανεπιστημιου Κρητης (σπουδαζα στο πανεπιστημιο Κρητης) εχω να σου πω οτι δεν εχουν καμια σχεση στο θεμα δυσκολιας αλλα για να βρει καποιος δουλεια ειναι εξισου δυσκολο...

Εαν ενδιαφερεσαι για ακαδημαϊκη καριερα (ερευνητης/καθηγητης) πιστευω οτι σου ανοιγονται πιο πολλες πορτες απο αυτη του πανεπιστημιου...

Συμβουλη απο καποιον που περασε 2 φορες το "μαρτυριο" των Πανελληνιων:

Μπες στα site των τμηματων που σε ενδιαφερουν (ή μπορει να σε ενδιφερουν) και κοιτα τους οδηγους σπουδων με τα μαθηματα...

Μην κοιταξεις καθολου το τι γραφουν για "προοπτικες" κτλ...Το τι "μπαρουφες" γραφουν σε καθε site καθε τμηματος για το τι μπορει να "γινεις" δεν λεγεται...

Αφου καταληξεις σε καποια δες τι επαγγελματικα δικαιωματα εχουν και τι θεσεις μπορει καποιος πτυχιουχος των τμηματων αυτων να καταλαβει στο δημοσιο...(μη σου φανει παραξενο αλλα υπαρχουν τμηματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πανεπιστημιου που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημοσιο δεν εναγνωριζει το πτυχιο...)

Ελπιζω να μην σε κουρασα/απογοητευσα...

Δυστυχώς μάλλον θα το περάσω και εγω για 2η φορά γιατί μάλλον θα συγχωνευτει με αλλα τμήματα και θα χάσει βασικές λειτουργίες του. Οπότε θα ξανά δώσω για κάτι καλύτερο.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Προσωπικα δεν εχω πειστει αν αξιζει να ξαναπερναει καποιος αυτο το πραγμα...εγω το μετανοιωσα που το εκανα...ισως επειδη δεν ειχε αποτελεσμα αφου δεν περασα εικει που ηθελα και "κατεληξα" στην σχολη που ειχα περασει την πρωτη χρονια...(η οποια τελικα μου αρεσε και για το μονο που μετανοιωσα ειναι για το οτι εχασα ενα χρονο απο τη ζωη μου με αγχος,διαβασμα και "πεταμενα" λεφτα στο φροντιστηριο...)

Συνεχιζοντας να βρισκομαι στους χωρους του πανεπιστημιου (ως διδακτορικος φοιτητης πλεον) ακομα βλεπω το ιδιο πραγμα: ενα μεγαλο ποσοστο των παιδιων να απογοητευεται/μετανοιωνει για την επιλογη της σχολης που εκανε γιατι αλλιως τα περιμενε τα πραγματα και αλλα συναντησε...Οποτε οπως σου ειπα και πιο πανω ψαξε το θεμα οσο μπορεις...Αν τελικα πιστευεις οτι δεν υπαρχει κατι που να σου αρεσει τοτε δωσε ξανα πανελληνιες...Εννοειται οτι θα καταθεσεις κανονικα μηχανογραφικο με μια οσο γινεται καλυτερη σειρα των σχολων που σε ενδιαφερουν και ακομα και αν εχεις αποφασισει να ξαναδωσεις θα σου προτεινα, αν εχεις τη δυνατοτητα, να παρακολουθησεις 1-1,5 μηνα το πολυ τα μαθηματα της σχολης που θα περασεις για να μπεις και λιγο στο πνευμα του πανεπιστημιου...

Τελος θελω να σου ευχηθω καλα αποτελεσματα και καλη επιτυχια σε οτι και επιλεξεις να κανεις...

Και ενα κειμενακι για να περασει η ωρα...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=24696

B) :cool: B) :cool: B)

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι καλή σχολή αλλά έχει γκομενάκια, σαν ηλεκτρολόγος στο λέω..;ρ

Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής: http://www.epp.teicrete.gr/index.php?option=com_content&view=section&id=7&Itemid=327&lang=el

Το προγραμμα φαινεται ενδιαφερον. Αν και ενα ΑΕΙ εχει αλλο κυρος στην επαγγελματικη αποκατασταση! Οσο για την σχολη εχω ακουσει καλα λογια ενω για τα γκομενακια οχι και τοσα! Χαχα μακαρι να βγω ψευτης στο δευτερο!!!

Δημοσ.

Το προγραμμα φαινεται ενδιαφερον. Αν και ενα ΑΕΙ εχει αλλο κυρος στην επαγγελματικη αποκατασταση! Οσο για την σχολη εχω ακουσει καλα λογια ενω για τα γκομενακια οχι και τοσα! Χαχα μακαρι να βγω ψευτης στο δευτερο!!!

Κάθε μέρα τους βλέπω, ηλεκτρολόγος γαρ...δεν θα μου πεις εσύ, νταξ; ;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε μέρα τους βλέπω, ηλεκτρολόγος γαρ...δεν θα μου πεις εσύ, νταξ; ;ρ

Οκ. Σου έχω εμπιστοσύνη!Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...