Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)
Είδα μια ταινία χθες το βράδυ "The Illusionist" και μου μπήκαν ιδέες να ασχοληθώ με μαγικά τρίκ και τεχνάσματα σαν χόμπι για το καλοκαίρι.

Με αυτό τον τρόπο θα εντυπωσιάζω τους γύρο μου και θα δημιουργήσω και ένα πέπλο μυστηρίου γύρω απο το άτομο μου.

Γνωστοί magicians όπως ο chris angel έχουν καταφέρει απίθανα πράγματα

θέλω αν μου δώσετε καμια ιδέα απο που να αρχίσω. Υπάρχουν σχολές στην Ελλάδα? η θα πρέπει να τα κάνω όλα με την μέθοδο trial and error ? γιατι μερικά τεχνάσματα είναι επικίνδυνα για την σωματική μου ακεραιότητα και δεν θέλω να πάρω φωτιά ξαφνικά και να καούν τα μαλλιά μου στην καλύτερη των περιπτώσεων .

Υπάρχουν starter kits να αγοράσω και αν ναι σε περίπτωση που ειναι απο το εξωτερικό  , θα είναι δύσκολα στην κατανόηση ?

να τονίσω οτι ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για αληθινή μαγεία γιατι έχω πρόβλημα στο σπίτι μου με την αρνητική ενέργεια και απόκοσμες οντότητες και δεν θέλω να ξεκινήσω ιστορίες που δεν θα μπορώ να τελειώσω. Προς το παρών θα ασχοληθώ με τρίκς και τεχνάσματα, μέχρι εκεί B) .

αν υπάρχει κάποιος μαθητευόμενος μάγος θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου και απο pm, ευχαριστώ . B)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου μαθω ενα κολπο να εξαφανιζεις χρηματα.

Στειλε μου 300 ευρω και θα στο πω

• Like 18
Δημοσ.

Δεν θα γινεις shaolin τελικα ?

Καθε φορα που βλεπεις μια ταινια θα εχουμε και νεο thread ? :lol:

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με σαολίν και δεν τα κατάφερα να βρω κάποιο τηλέφωνο τους

δεν είναι δυνατόν να γίνεις σαολίν ... δεν σε δέχονται ...

magician όμως γίνεσαι , ειναι εφικτό μαθαίνοντας κάποια τρίκ :-)

Δημοσ.

αν το κάνεις ψέμματα όμως θα το πάρουν σαν προσβολή οι οντότητες, οτι κοροιδεύεις τη μαγεία, και θα έχεις πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Στο χώρο της μαγείας (όπως και στις πολεμικές τέχνες) ή ξέρεις ή δε ξέρεις. Walk left side, safe. Walk right side, safe. Walk middle, sooner or later.... σπλατς!!!

Δημοσ.

<p>Καλημέρα αγελάδα νίβω τα μαστάρια σου<br>

πες μου τα νέα σου<br>

πες μου τα χαμπάρια σου<br>

πες μου πως με θες αγάπη απαράμιλλη παντρέψου με μωρό μου και θα σου κάνω family<br>

ΔΕ-ΜΕ-ΣΤΑ-ματάει κανεις<br>

μπαμπά ο,τι κι αν πεις παντρεμένους θα μας δεις<br>

εγώ κι η αγελάδα αγαπιόμαστε πολύς<br><br>

ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ</p>

Το επικό off topic!!!

Ontopic τώρα...Nicos δεν νομίζω το τεχνολογικό αυτό forum να σ βοηθήσει αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα...είναι λίγο....έξω απ τα νερά;

<p>μην δεις ΠΟΤΕ το Batman begins,δεν συμφαιρει να γινεις Batman θελει πολυ χρημα</p>

<p>αν το κάνεις ψέμματα όμως θα το πάρουν σαν προσβολή οι οντότητες, οτι κοροιδεύεις τη μαγεία, και θα έχεις πρόβλημα</p>

Καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Μαστουράκο,θες ρε καλή μαγεία;

http://www.ixaxaar.com/

Είχα παραγγείλει από κει κάτι βιβλία για έναν πελατάκο μου,με το που τα πήρε,από τότε έχω να τον δω.

Καλό πράμα λέμε,τύφλα νάχει η Κίρκη.

Δημοσ.

Στειλε pm, ξερω την εισοδο για το Χογκουαρτς!!! Και ας εισαι Μαγκλ, εχω μεσο και θα σε αφησει να περασεις...

• Like 1
Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει ? :mellow: :mellow:

Μαστουράκο,θες ρε καλή μαγεία;

http://www.ixaxaar.com/

Είχα παραγγείλει από κει κάτι βιβλία για έναν πελατάκο μου,με το που τα πήρε,από τότε έχω να τον δω.

Καλό πράμα λέμε,τύφλα νάχει η Κίρκη.

αυτό δεν είναι για μαγικά τρίκς και τεχνάσματα , ειναι για τον σατανισμό :mellow:

Δημοσ.

τα βίντεο του youtube ειναι η τελευταία λυση

ψάχνω για αρχή βιβλία/starter kit ή σχολή /δάσκαλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...