gigisoni Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 τα βίντεο του youtube ειναι η τελευταία λυση ψάχνω για αρχή βιβλία/starter kit ή σχολή /δάσκαλο Ε δες την σειρά πουεξηγεί πως κάνουν τα μαγικά αναλυτικά, πώς εξαφανίζονται, πως κόβονται στην μέση, κτλΤο ίδιο είναι Πάρε κι ένα ακόμα λινκ, γιατί μάλλον ούτε το γουγλη δεν έχεις ακουστά http://www.goodreads.com/shelf/show/magic-tricks 1
SOADNICK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μην δεις τιποτα Παρασκευη και 13 και τρεχουμε ομως... 3
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ε δες την σειρά πουεξηγεί πως κάνουν τα μαγικά αναλυτικά, πώς εξαφανίζονται, πως κόβονται στην μέση, κτλ Το ίδιο είναι Πάρε κι ένα ακόμα λινκ, γιατί μάλλον ούτε το γουγλη δεν έχεις ακουστά http://www.goodreads.com/shelf/show/magic-tricks ευχαριστώ ! για σχολές magicians ούτε λόγος έ? αυτοί που πήγαν στον διάδοχο του yuri geller που έμαθαν ?
gigisoni Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ευχαριστώ !για σχολές magicians ούτε λόγος έ?αυτοί που πήγαν στον διάδοχο του yuri geller που έμαθαν ? Δεν έχει σχολές γιατί δεν έχει λεφτά ο κλάδος.Κάτι υπάρχει σε αμερική πλευρά, δεν νομίζω να σε βολεύει όμως, λιγάκι μακρυά σου πέφτει. Αλλά θα μου πεις εδώ ήσουν έτοιμος να την κάνεις για Θιβέτ πλευρά, στην Αμερική θα κολλήσεις; Οι περισσότεροι αυτοδίδακτοι είναι μέσω βιβλίων, δεν είναι το κόλπο πια που πουλάει, αλλά ο τρόπος που θα το παρουσιάσεις, το θέλει το υποκριτικό του ταλέντο γιατί αυτό κάνει ο ταχυδακτυλουργός, υποκρίνεται και ξεγελά το κοινό. Την δουλειά βασικά την κάνουν οι βοηθοί και όχι ο ταχυδακτυλουργός, εκτός αν μιλάμε για τα απλά μαγικά του χεριού, πχ χαρτιά, βγάζω λουλουδάκια, κτλ Αλλά και πάλι θέλει δουλειά, ταλέντο και μεγάλη φαντασία, γιατί τα κόλπα είναι γνωστά και στο μόνο που μπορείς να πρωτοτυπήσεις/εντυπωσιάσεις είναι στον διαφορετικό τρόπο παρουσίασής τους. http://www.magicalwisdom.com/ Έχει online μαθήματα, δεν έχω ιδέα από τιμές και αν αξίζει.
nvel Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ευχαριστώ ! για σχολές magicians ούτε λόγος έ? αυτοί που πήγαν στον διάδοχο του yuri geller που έμαθαν ? εδώ αλλά δεν νομίζω να σε δεχθούν καλύτερα να δεις καμία άλλη ταινία
militarist Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Γίνε εποπ. Έχεις όλα τα προσόντα Χααχαχαχαχαχ!!!!!!!δεν έχεις και άδικο
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν έχει σχολές γιατί δεν έχει λεφτά ο κλάδος. Κάτι υπάρχει σε αμερική πλευρά, δεν νομίζω να σε βολεύει όμως, λιγάκι μακρυά σου πέφτει. Αλλά θα μου πεις εδώ ήσουν έτοιμος να την κάνεις για Θιβέτ πλευρά, στην Αμερική θα κολλήσεις; Οι περισσότεροι αυτοδίδακτοι είναι μέσω βιβλίων, δεν είναι το κόλπο πια που πουλάει, αλλά ο τρόπος που θα το παρουσιάσεις, το θέλει το υποκριτικό του ταλέντο γιατί αυτό κάνει ο ταχυδακτυλουργός, υποκρίνεται και ξεγελά το κοινό. Την δουλειά βασικά την κάνουν οι βοηθοί και όχι ο ταχυδακτυλουργός, εκτός αν μιλάμε για τα απλά μαγικά του χεριού, πχ χαρτιά, βγάζω λουλουδάκια, κτλ Αλλά και πάλι θέλει δουλειά, ταλέντο και μεγάλη φαντασία, γιατί τα κόλπα είναι γνωστά και στο μόνο που μπορείς να πρωτοτυπήσεις/εντυπωσιάσεις είναι στον διαφορετικό τρόπο παρουσίασής τους. http://www.magicalwisdom.com/ Έχει online μαθήματα, δεν έχω ιδέα από τιμές και αν αξίζει. σευχαριστώ Γίνε εποπ. Έχεις όλα τα προσόντα εγώ δεν σε έβρισα . Χααχαχαχαχαχ!!!!!!!δεν έχεις και άδικο αμα σου άρεσε το spam του πάτα το κουμπί "μου αρέσει" να νιώσει και αυτός οτι έχει μια Α αξία μην κάνεις κ άλλο spam , δεν κερδίζεις γκοφρέτα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Είδα μια ταινία χθες το βράδυ "The Illusionist" και μου μπήκαν ιδέες να ασχοληθώ με μαγικά τρίκ και τεχνάσματα σαν χόμπι για το καλοκαίρι. Με αυτό τον τρόπο θα εντυπωσιάζω τους γύρο μου και θα δημιουργήσω και ένα πέπλο μυστηρίου γύρω απο το άτομο μου. 5
militarist Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 αμα σου άρεσε το spam του πάτα το κουμπί "μου αρέσει" να νιώσει και αυτός οτι έχει μια Α αξία μην κάνεις κ άλλο spam , δεν κερδίζεις γκοφρέτα . και που το ξερεις.....
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 και που το ξερεις..... γιατι η συζήτηση γίνεται για να βρω τα βήματα πως θα γίνω magician , δεν ειναι κάποιος διαγωνισμός με έπαθλο γκοφρέτα , αν ήταν θα έβγαινε ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του insomnia για την γκοφρέτα , κατάλαβες, α?
g_alkis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Σαολίν, μάγος, αναρωτιέμαι τι θα ακολουθήσει αν δεν ευοδώσει και αυτό.
militarist Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Σαολίν, μάγος, αναρωτιέμαι τι θα ακολουθήσει αν δεν ευοδώσει και αυτό. θα δινει δωρο γκοφρετα????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα