maria_tsimi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Σημερα το πρωι ξαφνηκα..παω να ανοιξω το λαπτοπ και πατησα το κουμπι και μετα απο 6 δευτερολεπτα εκλεινε και σταματσε.. Σε καποια φαση εφτασε εκει που γραφει acer και κολλησε..τον κανω επανεκινηση και παλι τα ιδια...ανοιξα το καπακι και παρατηρησα οτι η ψηκτρα περνει μπροστα για 2-3 δευτεροπτα.. Και σταματαει.. 1
Avatar_GR Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δαιμονισμένο είναι! Να φωνάξεις παπά να σου κάνει εξορκισμό!-Μάλλον καθάρισμα θέλει φίλε, δοκίμασε να φυσήξεις δυνατά στις γρίλιες του ανεμιστήρα ενώ είναι κλειστό. Πάλι θα σου σβήνει,αλλά αν δεις ότι έκανες διαφορά θα ξέρεις ότι φταίει η σκόνη.... οπότε το πας σε κάποιον που ξέρει στο ξεβιδώνει και στο καθαρίζει και θα δουλεύει τζάμι μετά.
maria_tsimi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τον ανοιξα και τον καθαρισα... Καμια βελτιωση..αλου ειναι το προβλημα Τον ανοιξα και τον καθαρισα... Καμια βελτιωση..αλου ειναι το προβλημα
tuxpower Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Κατα το boot του laptop πάτα το F8 ή το F12 για να μπείς στο setup του bios. Τσέκαρε τις πληροφορίες του σκληρού σου δίσκου (smart health status). Άλλαξε απο το tab [boot] να κάνει 1st boot απο cd/dvd, και δοκίμασε να δεις απο προχωράει απο cd/dvd boot. To laptop σου δεν περνάει απο το initial startup sequence, κατι που σημαίνει οτι ο σκληρός του δίσκος μπορεί να παρέδωσε πνεύμα.
maria_tsimi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν φτανει καν στο boot 5 δευτερολεπτα δουλευει...η οθονη δεν προλαβαινει να βγαλει κατι... Δεν φτανει καν στο boot 5 δευτερολεπτα δουλευει...η οθονη δεν προλαβαινει να βγαλει κατι...
doakes Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ειχες ανοιξει εδω http://www.insomnia.gr/topic/486537-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-acer-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/ θεμα για το ιδιο προβλημα γιατι ανοιξες νεο?
coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 είναι το γνωστό acer;; Site: http://www.insomnia.gr/topic/486537-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-acer-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/">acer η είναι άλλο;
maria_tsimi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Doaks αμα ησουν λιγο παρατηρητικος θα εβλεπες οτι ειναι δοαφορετικο προβλημα... Εχω δυο acer αυτο ειναι aspire 6530..
coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το τροφοδοτικό το έχεις ελένξει αν βγάζει σωστή τάση; μόνο με μπαταρία στο κάνει αυτό;; χωρίς να είναι στο ρεύμα
maria_tsimi Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Οχι δεν εχω μετρησει ταση.. Την μπαταρια δεν την εχω πανω μονο με ρευμα το δουλευω...να το δοκιμασω και μονομε μπαταρια?
coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχω μετρησει ταση.. Την μπαταρια δεν την εχω πανω μονο με ρευμα το δουλευω...να το δοκιμασω και μονομε μπαταρια? να το μετρήσεις να δείς τι τάση βγάζει. ναι για δοκίμασε να δείς αν στο κάνει και μόνο με την μπαταρία. αν συνεχίσει ίσως έχει πρόβλημα η μητρική με κάποιον ίσως πυκνωτή τροφοδοσίας. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2013 από coolerman
doakes Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Doaks αμα ησουν λιγο παρατηρητικος θα εβλεπες οτι ειναι δοαφορετικο προβλημα... Εχω δυο acer αυτο ειναι aspire 6530.. Διαβασα καλα τι εγραψες δεν ανεφερες πουθενα το μοντελο.
maria_tsimi Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 να το μετρήσεις να δείς τι τάση βγάζει. ναι για δοκίμασε να δείς αν στο κάνει και μόνο με την μπαταρία. αν συνεχίσει ίσως έχει πρόβλημα η μητρική με κάποιον ίσως πυκνωτή τροφοδοσίας. οκ θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω...
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Πρόβλημα στο Power Board είναι, γνωστό σε πολλά Acer.
maria_tsimi Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 το αποκλειω να ειναι το power dc...αμα ηταν δεν θα εκανε καλη επαφη οπως γινετε παντα...αυτο δεν ειχε ποτε προβλημα σε κατι τετοιο..εκτος αν εννοεις οτι βραχυκυλώνει..κατι που παλι θεωρω απιθανο..εγω διαβασα φορουμ απο αλλους που ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα...και ολοι λενε οτι ειναι το chip απο τα bios...καποιος που να ξερει αν παιζει κατι τετοιο...γιατι ολοι λενε οτι το εφτιαξαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα