Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, jmallen3 είπε

Ποιο από τα 2 θα διαλέγατε;

Δες ποια καλώδια έχει fix!!! Για το G12 GM 750W  (ίσως και το B12 GM-750 να έχει την ίδια καλωδίωση).
Για Semi Modular θα προτιμούσα να έχει fix MB (24/20 pins) , CPU (8/4 pins), PCIe (8/6 pins) και ένα SATA - 4 σύνολο και καλύπτει 90% αναγκών !
Αντί να έχει MB (24/20 pins) , 2xCPU (8/4 pins) και 2xPCIe (8/6 pins) δηλαδή 5 καλώδια σύνολο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με επεξεργαστή τον amd 9700x και κάρτα γραφικών λογικά την επερχόμενη amd 9060xt, πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με τον 750w be quiet! pure power 12 m, που έχω παραγγείλει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Με επεξεργαστή τον amd 9700x και κάρτα γραφικών λογικά την επερχόμενη amd 9060xt, πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με τον 750w be quiet! pure power 12 m, που έχω παραγγείλει;

Ακόμη και η 9070xt έχει μπόλικες υλοποιήσεις με προτεινόμενο 700αρι τροφοδοτικό. Μια χαρά υπεράνετος θα είσαι στην 9060xt.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γεια σας έχω ενα παλιο αλλά σε πολύ καλη κατάσταση υπολογιστη fujisu esprimo P720 .

Εχει χαλασει το τροφοδοτικό και δυστυηχώς δεν υπάρχει ίδιο. Αν συνδέσω ένα αλλο τροφοδοτικό έχει ίδια volt για θεμα χώρου δεν τιθεται θέμα κάπου θα το βολέψω. Ευχαριστω

Δημοσ.

Γνωμες για RM850x 2024 edition? Το βρηκα 138 ευρω σε μαγαζι.

Εχω τωρα το RM750x 2021 editiion αλλα θα παει σε φιλο και ετσι ελεγα να ανεβω λιγο.

Δημοσ.

καλησπέρα και καλή ανάσταση! έχω το εξής συστημα και το τροφοδοτικό είναι της υπογραφής beQuiet SystemPower b600 . Δεν έχει κανει ακομή κιχ αν και είναι 5 ετών. Θα προτείνατε να το αναβαθμίσω;

image.png.171a2f1418589f33b0e6649f95a13bdd.png

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, junior-21- είπε

@LLLEFTERIS αναγκαστικά ΑΤΧ3.1 και 1000=1200W σε τετοια συνθεση! Τι τροφοδοτικο εχεις τωρα?

RM750x 2021 edition φυσικά η κάρτα ούτε YouTube δεν την βάζω να παίξει τώρα με αυτό το τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του τροφοδοτικού το ανάγνωσμα. 

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω το τροφοδοτικό μου το οποίο ούτε και θυμάμαι ποιο είναι, αλλά από αποδείξεις παλιές βρήκα ότι μάλλον είναι ένα Silverstone 650 18 χρόνων! Επίσης ανακάλυψα κάπως αργά ότι την βοή που ακούγεται και σε idle στο pc μου τη βγάζει το τροφοδοτικό. Ε φυσικό θα μου πείτε, 18 χρόνια τροφοδοτικό...

Λοιπόν, το σύστημά μου είναι: Ryzen 5 7600, Ati 6600 και μερικοί σκληροί. Για να στέκεται και στο μέλλον λέω να πάω σε 850άρι. Έριξα κάμποση μελέτη και διαπίστωσα τα εξής:

Τώρα τελευταία βλέπω ότι κάμποσοι κατασκευαστές βάζουν όλο και φθηνότερα εξαρτήματα, και κάποιοι βλέπε ThermalTake, το Tough Power GF A3 τα τελευταία κομμάτια είναι made in Vietnam με διαφορετικό oem μοντέλο, με κατώτερη ποιότητα γενικότερα και περισσότερο θόρυβο και χωρίς αλλαγή του ονόματος του μοντέλου. Σκάνδαλον! 

Πολλά Corsair έχουν coil whine λέει. Αλλά όχι μόνο Corsair.

To τελευταίο Seasonic Focus GX-850 V4 2024 που είναι και ATX 3.1 επίσης δεν είναι αντάξιο των προηγούμενων Seasonic 850, λόγω σχεδιαστικών αστοχιών και με περισσότερο θόρυβο λόγω κακής κούρβας θερμοκρασίας. Η οπoία δεν νομίζω να αλλάζει κιόλας.

Gigabyte κάποια λέει παίρνουν φωτιά.

Το MSI MPG A850GF φαίνεται καλή περίπτωση από reviews, αλλά η MSI είναι καινούργια στο χώρο των τροφοδοτικών και δεν ξέρω. Το oem που χρησιμοποιούν το φτιάχνει η Seasonic.

Η Be Quiet που είναι επίσης καλή περίπτωση βάση reviews στα gold μοντέλα της είναι γερμανική και μετά τις αστοχίες της VW και τη γενικότερη πτώση των γερμανικών προϊόντων σε ποιότητα έλεγα να μην ξαναπάρω γερμανικό (κολλήματα). Μήπως να το ξανασκεφτώ; 

Σκεφτόμουν επίσης μήπως πήγαινα στο Seasonic 850 gold το προηγούμενο αλλά δεν ξέρω αν θα στέκεται στο μέλλον χωρίς υποστήριξη για το καινούργιο 12v καλώδιο.

Κάτι Seasonic GM GC απλά τα προσπερνάω σαν Tier C. 

Εν ολίγης θέλω ένα καλό tier B+ τροφοδοτικό 850άρι, αθόρυβο, χωρίς coil whine και όσο απροβλημάτιστο γίνεται.

Προτάσεις;

Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω ότι διάβασα ότι τα modular έχουν απώλειες σε σχέση με τα wired. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Θα έπαιρνα wired αλλά είναι συνήθως στα κατώτερα tier και γενικά πιο δυσεύρετα πλέον.

Επεξ/σία από Paladin25
Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 6:55 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Ξεφεύγει πολύ στην τιμή.

Σωστα ειναι ακριβο και κορυφαιο. Αλλα οταν δινεις 400Ε για cpu και 1300Ε για gpu, στα 250Ε του τρφοδοτικου θα κολησεις?  Υπαρχει βεβαια και η λυση του turboX.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...