MSSB Δημοσ. Σάββατο στις 06:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:22 μμ 6 ώρες πριν, Kwnstantinos123 είπε Έχω την εξής απορία, πως βαστάνε τετοιο load (φαση σε συνδιασμο καρτας γραφικων ενεργοβορας με επεξεργαστη ενεργοβορο) αυτα τα τροφοδοτικα των 40€; Εχω δει turbo x τροφοδοτικο "650w" να βασταει 980ti (με ανταπτορα για το 20 8pin της gpu, 2 molex σε ενα 8pin), για πολλά χρονια, και να λειτουργουν ολα τραίνο.. Τι φάση με αυτό; Εντωμεταξύ, δεν ντρέπονται καθόλου, πανω στο αυτοκόλλητο που εχει κολλημενο πανω, αναγράφει με μικρά μάλιστα γράμματα, max load 350w. 250-280 καιει η 980ti μόνη της σε max load.. πως λειτουργούσε αυτό; Σταυρώνεις το τροφοδοτικό και πατάς το κουμπί να ανάψει το PC 😂 Πέρα από τη πλάκα, πολλοί είναι που δεν δίνουν σημασία στο τροφοδοτικό. Δε ξέρω γιατί το κάνουν... Ίσως δεν γνωρίζουν. 1
Kwnstantinos123 Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ 10 λεπτά πριν, MSSB είπε Σταυρώνεις το τροφοδοτικό και πατάς το κουμπί να ανάψει το PC 😂 Πέρα από τη πλάκα, πολλοί είναι που δεν δίνουν σημασία στο τροφοδοτικό. Δε ξέρω γιατί το κάνουν... Ίσως δεν γνωρίζουν. Ε ναι ρε συ, πολλοί δεν γνωρίζουν. Απλώς παιρνουν εναν υπολογιστή είτε για δουλειά ειτε για κανα παιχνιδάκι. Αλλά αυτά τα συστήματα, κάποια δηλαδή, πως αντέχουν προσπαθω να καταλάβω.. Κάποιου είδους... δύναμη; Παραφυσικά γεγονότα κ τα συναφή ας πούμε 1
Chris2756 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Παλαια, ειχα ενα μικρο ιντερνετ καφε, με καμια 15αρια μηχανηματα. Για να κρατησω χαμηλα το κοστος εβαζα πιο οικονομικες μητρικες και τροφοδοτικα, QDI και Herolchi, αν τα θυμαστε. Καποια απο τα τροφοδοτικα καιγοντουσαν στο 4αμηνο καποια κρατησαν χρονια. Ευτυχως η ζημια περιοριστκε μονο στα τροφοδοτικα και οχι σε καποιο αλλο υποσυστημα. Η εμπειρια εχει δειξει παντως, οτι ενα φτηνιαρικο τροφοδοτικο καποια στιγμη θα κανει "παφ και θα απαφτωσει" περνοντας μαζυ του και καποια καρτα, καποια μητρικη, καποιον επεξεργαστη. Δεν λεω, οτι να παρουμε ολοι ενα θηριο τροφοδοτικο, και μαληστα αν δεν το χρειαζομαστε, αλλα ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες, αν για παραδειγμα το συστημα σας απαιτει ενα τροφοδοτικο 600w που κοστιζει 100 Ε, δωστε 20-30 Ε παραπανω και παρτε το 800w. Γνωστης μαρκας κατασκευης τροφοδοτικων και μοντελο με καλες κριτικες. Δεν θα το μετανιωσετε. 1
Kwnstantinos123 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 ώρες πριν, Chris2756 είπε Παλαια, ειχα ενα μικρο ιντερνετ καφε, με καμια 15αρια μηχανηματα. Για να κρατησω χαμηλα το κοστος εβαζα πιο οικονομικες μητρικες και τροφοδοτικα, QDI και Herolchi, αν τα θυμαστε. Καποια απο τα τροφοδοτικα καιγοντουσαν στο 4αμηνο καποια κρατησαν χρονια. Ευτυχως η ζημια περιοριστκε μονο στα τροφοδοτικα και οχι σε καποιο αλλο υποσυστημα. Η εμπειρια εχει δειξει παντως, οτι ενα φτηνιαρικο τροφοδοτικο καποια στιγμη θα κανει "παφ και θα απαφτωσει" περνοντας μαζυ του και καποια καρτα, καποια μητρικη, καποιον επεξεργαστη. Δεν λεω, οτι να παρουμε ολοι ενα θηριο τροφοδοτικο, και μαληστα αν δεν το χρειαζομαστε, αλλα ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες, αν για παραδειγμα το συστημα σας απαιτει ενα τροφοδοτικο 600w που κοστιζει 100 Ε, δωστε 20-30 Ε παραπανω και παρτε το 800w. Γνωστης μαρκας κατασκευης τροφοδοτικων και μοντελο με καλες κριτικες. Δεν θα το μετανιωσετε. QDI ε; Πωπω.. socket 478 QDI Legend Platnix 2D, με pentium 4 θυμαμαι είχα εναν, και καποιες φορες δεν μπουταρε το συστημα επειδη ο επεξεργαστης ηταν από τους ενεργοβορους και με υψηλο fsb(800fsb νομιζω), και επεφτε βαρυς και στην μητρικη και στο τροφοδοτικό (ενα hec σαν αυτά που ανέφερες).. Αυτο το τροφοδοτικό, υπάρχει ακόμα, αλλά κατι λειπει απο μεσα... καποιο mosfet ή πυκνωτής νομίζω, είπε να κανει ενα διάλειμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα