Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το πραμα που γινεται εν καιρω πανελληνιων με τα καναλια να βγαζουν τις λυσεις τον θεματων, τα στατιστικα περι βασεων κτλ ειναι πολυ ασχημο. οταν εδινα πανελληνιες β λυκειου η μανα μου δεν με αφηνε να βλεπω τηλεοραση γι αυτο ακριβως τον λογο και εκανε πολυ καλα. ακομα και σημερα αν πεσω σε δελτιο ειδησεων που μιλαει για πανελληνιες αλλαζω αμεσως καναλι. ακομα με αγχωνουν.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο το πραμα που γινεται εν καιρω πανελληνιων με τα καναλια να βγαζουν τις λυσεις τον θεματων, τα στατιστικα περι βασεων κτλ ειναι πολυ ασχημο. οταν εδινα πανελληνιες β λυκειου η μανα μου δεν με αφηνε να βλεπω τηλεοραση γι αυτο ακριβως τον λογο και εκανε πολυ καλα. ακομα και σημερα αν πεσω σε δελτιο ειδησεων που μιλαει για πανελληνιες αλλαζω αμεσως καναλι. ακομα με αγχωνουν.

Φοβασαι την αληθεια ε? η εγραψες η δεν εγραψες.

Δημοσ.

Φοβασαι την αληθεια ε? η εγραψες η δεν εγραψες.

δεν φοβαμαι την αληθεια, απλα οι δημοσιογραφοι μεγαλωποιουν και δραματοποιουν τα παντα. επισης με το να ξερεις τις απαντησεις δεν σημαινει οτι ξερεις και ποσο εγραψες, καθε φορα που εχω προσπαθησει να υπολιγισω τι εχω γραψει εχω πεσει εξω ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.

Δημοσ.

δεν φοβαμαι την αληθεια, απλα οι δημοσιογραφοι μεγαλωποιουν και δραματοποιουν τα παντα. επισης με το να ξερεις τις απαντησεις δεν σημαινει οτι ξερεις και ποσο εγραψες, καθε φορα που εχω προσπαθησει να υπολιγισω τι εχω γραψει εχω πεσει εξω ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.

Δικαιολογιες. Οι καθηγητες παραθεταν ακριβως τις λυσεις και με μια ελαφρυα κριτικη για τα θεματα αυτο εκαναν τιποτα αλλο.Συγκρινεις τις απαντησεις με αυτα που εγραψες. Που τους ειδες τους δημοσιογραφους?  Ειναι βασικο να ξερεις τι εχεις κανει θα σε βοηθησει παντου αυτο οχι μονο στις εξετασεις.Αν το παμε ετσι τοτε να μην ξερεις τιποτα... αφησε τα ολα στην τυχη...

Ξέρω ... τα εβλεπα και εγω στην ΕΤ3 παλιοτερα με τα φροντιστηρια ΚΕΛΑΦΑ. Ολοι τα βλέπαμε τουλαχιστον αμα έχεις γραψει σκατα σε κάποιο να ξερεις οτι πρέπει να γράψεις πολυ καλυτερα στο επομενο.Αν τωρα ολο αυτο σε αγχωνει τοτε κλεισε την τηλεοραση οκ. Δεν γινεται να μου λες οτι δεν ηξερες τι εχεις γραψει....

Δημοσ.

Συγκρινεις τις απαντησεις με αυτα που εγραψες.  Ειναι βασικο να ξερεις τι εχεις κανει θα σε βοηθησει παντου αυτο οχι μονο στις εξετασεις.Αν το παμε ετσι τοτε να μην ξερεις τιποτα... αφησε τα ολα στην τυχη...

στις εξετασεις δεν  βοηθαει γτ οτι εκανες εκανες με το να ξερεις ποσο εγραψες δεν προκειται να αλλαξεις το αποτελεσμα.

Δημοσ.

και να τα δεις δεν βγαινει κατι γιατι δεν υπαρχει ρεφαρισμα στις πανελληνιες.αν δεν διαβασες καλα 1+ χρονο δεν νομιζω να το συμμαζέψεις μεσα σε 2-3 μερες βλεποντας οτι μολις πατωσες στο μαθημα που εγραψες.απλα θα εχεις χαλια διαθεση και ποιο πολυ αγχος.

και ακομα αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο ειναι να βαλουμε 2-3 φορες πανελληνιες το χρονο?να εχουμε τη κλασικη με τα μαθηματα την ανοιξη και μια επαναληπτικη το χειμωνα.αμα γουσταρετε χρεωστε τη και κανα 50ευρω την εξτρα συμμετοχη.γιατι κακα τα ψεματα ενα ολοκληρο χρονο να περιμενεις για μια ρημαδοεξεταση ειναι τραγικο το λιγοτερο..

• Like 1
Δημοσ.

και να τα δεις δεν βγαινει κατι γιατι δεν υπαρχει ρεφαρισμα στις πανελληνιες.αν δεν διαβασες καλα 1+ χρονο δεν νομιζω να το συμμαζέψεις μεσα σε 2-3 μερες βλεποντας οτι μολις πατωσες στο μαθημα που εγραψες.απλα θα εχεις χαλια διαθεση και ποιο πολυ αγχος.

Κοιτα αυτο που γραφεις δεν ειναι λαθος .... αλλα δεν γινεται να εισαι διαβασμενος και να μην ξερεις τι σου γινεται στο μαθημα που πας να δωσεις. Στα Μαθηματικα για παραδειγμα..... την 1η χρονια που ειχα δωσει ειχα γραψει 18.5 πηγα σπιτι και ηξερα οτι ειχα σκισει την δευτερη έπεσα στο 12.3 αλλα οταν βγηκα εξω και με ρωτησανε ηξερα να τους πω οτι το χαμηλοτερο ειναι η βάση και το υψηλοτερο το 13. Μεταξυ 10-13 με εβαζα.

Στην δε Ιστορια οταν με ρωτησαν τους ειπα οτι δεν νομιζω οτι έχει λάθος το γραπτο μου... τα έχω γραψει ΟΛΑ. Οποτε με τοποθετουσα απο 18 και πάνω και πήρα καθαρο 20. ΑΟΘ με υπολογιζα στο 17 πηρα 18. Καταλαβες? δηλαδη και την τηλεοραση να κλεισεις δεν το γλιτωνεις. Στο αλλο που λες συμφωνω δεν γινεται να διαβασεις 2-3 μερες πριν και να γραψεις φοβερα εκτος και αν πεσεις στα θεματα τι να σου πω 1% πιθανοτητα.

Δημοσ.

και ακομα αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο ειναι να βαλουμε 2-3 φορες πανελληνιες το χρονο?να εχουμε τη κλασικη με τα μαθηματα την ανοιξη και μια επαναληπτικη το χειμωνα.αμα γουσταρετε χρεωστε τη και κανα 50ευρω την εξτρα συμμετοχη.γιατι κακα τα ψεματα ενα ολοκληρο χρονο να περιμενεις για μια ρημαδοεξεταση ειναι τραγικο το λιγοτερο..

Αυτό. Αυτό ακριβώς. Και ας έμπαινες στη σχολή που πέρασες αργότερα, αλλά ας μην είχε μόνο μία φορά (εκτός των επαναληπτικών) εξέταση.

Εγώ μάλλον έχω χάσει τη σχολή που ήθελα, επειδή μαθηματικά γενικής δεν έγραψα όπως ευελπιστούσα, και έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι μήπως χρειαστεί να ξαναδώσω. Αλλά όπως είπες, αυτή η αναμονή του ενός έτους με σκοτώνει.

Edit: Α, επίσης, να γίνουν λίγο πιο ανθρώπινες οι εξετάσεις και να σταματήσουν αυτό το πράγμα με τη παπαγαλία!

Δε μπορούν σε μαθήματα αποστήθισης να το γυρίσουν σε πολλαπλής επιλογής; Δηλαδή, όταν ολόκληρα πανεπιστήμια σου βάζουν διαγωνίσματα (π.χ. Michigan) και βασίζονται σε Multiple Choice, δε λειτουργούν σωστά; Τα διπλώματα δε τα παίρνουν οι όντως διαβασμένοι; Εγώ δηλαδή που θέλω 1 ώρα για να μάθω απέξω 5 προτάσεις, τι πρέπει να γίνει; Να πεθάνω πάνω από ένα βιβλίο; Στο ΑΟΔΕ για παράδειγμα, ήθελα στην 3η (!) επανάληψη μία ώρα ανά σελίδα. Δηλαδή, φαντάζεστε όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου πόση ώρα ήθελα για να βγάλω κάθε νέα σελίδα.

Edit 2: Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, αν δίναμε πανελλήνιες 2-3 φορές τον χρόνο, θα τα έκαναν ακόμα χειρότερα. Εδώ μία φορά τον χρόνο και δε μπορούν να τις διαχειριστούν, στις 2-3 θα γινόταν μπάχαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι έγραψε όσο ήθελε μΓ...αν και εγώ μετά απ αυτό άρχισα να σκέφτομαι το μαθηματικό ως δεύτερη επιλογή(πρώτη ήταν αρχιτεκτονική)αλλά θα πέσουν πολύ οι βάσεις...άντε να δούμε τι θα βάλουν και αύριο.........

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

giorgos147 και που θα πανε ολοι οι υποψηφιοι να δώσουνε ? θα εχουν οι αλλες ταξεις μαθημα και αυτοι θα δινουν πανελλαδικες?

Τα γραπτα ποιος θα τα διορθωσει και ποτε?

το ξερεις οτι ειναι ολοκληρη φασαρια? τα δικα μας γραπτα ειχανε διορθωθει κατω στην Πελλοπονησο που ειμαι Αθηνα....

το συστημα των πανελλαδικων ξέρεις πως δουλευει? αν οχι δεν μπορεις να δωσεις προτασεις αυτα τα κανουν ειδικοι εσυ απλα συμμετεχεις στις εξετασεις. Και δεν σε υποχρεωνει και κανεις να συμμετασχεις. Αμα θελεις το κανεις

υγ Οκ το διορθωσες μετα ξαναβλεπω  το σκεφτηκες καλυτερα :P

Μην αγχώνεσαι δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι έγραψε όσο ήθελε μΓ...αν και εγώ μετά απ αυτό άρχισα να σκέφτομαι το μαθηματικό ως δεύτερη επιλογή(πρώτη ήταν αρχιτεκτονική)αλλά θα πέσουν πολύ οι βάσεις...άντε να δούμε τι θα βάλουν και αύριο.........

Να πας να κανεις τι στο Μαθηματικο? να μεινεις ανεργος?

Δημοσ.

Να πας να κανεις τι στο Μαθηματικο? να μεινεις ανεργος?

Εντάξει, το ότι θα πας στο μαθηματικό, δε σημαίνει ότι αύριο θα ψάξεις να διοριστείς για δάσκαλος σε σχολείο ή φροντιστήριο. Υπάρχουν σίγουρα εναλλακτικές. Εντάξει, και πάλι βέβαια δύσκολα, αλλά.

Δημοσ.

Η μόνες σχολές που αφήνουν σίγουρα άνεργους μελλοντικά ειναι οι παιδαγωγικές.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλεον θέση για δάσκαλους καθηγητές.

Δημοσ.

Εντάξει τότε πες μου μια σχολή που δεν θα με αφήσει άνεργο...αυτήν την εποχή απλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα...γι αυτό καλύτερα να διαλέξεις κάτι που σ αρέσει χωρίς να κοιτάς την ουσιαστικά ανύπαρκτη αποκατάσταση...το μαθηματικό σ δίνει δυνατότητα να ασχοληθείς με υπολογιστές στο μέλλον αν και εγώ πιο πολύ θα ασχοληθώ με φροντιστήρια και ιδιαίτερα...δεν κυνηγάω ΑΣΕΠ...όλα αυτά τα λέω απλά γιατί πολύ λένε αυτό τό'...να πας εκεί γιατί;να μείνεις άνεργος;...και απλά διαφωνώ κάθετα...ουσιαστικά εγώ για ότι περάσω θα βρω δουλειά γιατί Αυστραλός υπήκοος είμαι και θα πάω για δουλειά και μεταπτυχιακό εκεί...απλά δεν μ αρέσει να ακούω τους άλλους να το λένε αυτό...ότι θέλει να σπουδάσει το παιδί...όταν ανοίξουν οι δουλειές θα ανοίξουν...τώρα όλα άσχημα είναι...και επίσης...είναι δυνατόν να μην αρχίσουν οι διορισμοί;;;είναι εκπαίδευση...είναι αέναη...οι καθηγητές γερνάνε και βγαίνουν στην σύνταξη πολύ κάθε χρόνο...είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν διορισμοί...δεν λέω τώρα αλλά...

Δημοσ.

Εντάξει τότε πες μου μια σχολή που δεν θα με αφήσει άνεργο...αυτήν την εποχή απλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα...γι αυτό καλύτερα να διαλέξεις κάτι που σ αρέσει χωρίς να κοιτάς την ουσιαστικά ανύπαρκτη αποκατάσταση...το μαθηματικό σ δίνει δυνατότητα να ασχοληθείς με υπολογιστές στο μέλλον αν και εγώ πιο πολύ θα ασχοληθώ με φροντιστήρια και ιδιαίτερα...δεν κυνηγάω ΑΣΕΠ...όλα αυτά τα λέω απλά γιατί πολύ λένε αυτό τό'...να πας εκεί γιατί;να μείνεις άνεργος;...και απλά διαφωνώ κάθετα...ουσιαστικά εγώ για ότι περάσω θα βρω δουλειά γιατί Αυστραλός υπήκοος είμαι και θα πάω για δουλειά και μεταπτυχιακό εκεί...απλά δεν μ αρέσει να ακούω τους άλλους να το λένε αυτό...ότι θέλει να σπουδάσει το παιδί...όταν ανοίξουν οι δουλειές θα ανοίξουν...τώρα όλα άσχημα είναι...και επίσης...είναι δυνατόν να μην αρχίσουν οι διορισμοί;;;είναι εκπαίδευση...είναι αέναη...οι καθηγητές γερνάνε και βγαίνουν στην σύνταξη πολύ κάθε χρόνο...είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν διορισμοί...δεν λέω τώρα αλλά...

Η πληροφορικη δεν θα σε αφησει ανεργο αμα ξερεις να φτιαχνεις ιστοσελιδες εστω και με λιγα χρηματα. Με τα μαθηματικα τι θα φτιαξεις ?

Με ιδιαιτερα? τους παρακαλω με 10 ευρω και ακομα δεν εχω ουτε εναν και αντε βρισκεις ιδιαιτερα ... ποσα χρονια θα το κανεις αυτο? θα φτασεις στα 35 και δεν θα εχεις προυπηρεσια... τι θα τους πεις εκανα ιδιαιτερα? θα σου πουνε και εμεις ειμασταν αστροναυτες χαχαα πως θα το αποδειξεις?

Στα φροντιστηρια παίρνουν εμπειρους καθηγητες... σιγα μην παρουν εμας.... εχω στειλει καμια 20αρια βιογραφικα και εχω μιλησει με 2-3 εργοδοτες απο το τηλεφωνο. Ολοι ρωτησανε προυπηρεσια. Οχι τυχαια.... ακομα περιμενω τηλεφωνο χαχα

μου εχουν πει και αλλοι οτι ταχα κανουν ιδιαιτερα αλλα δεν τους πιστευω ολους.... που τα βρηκαν και πως? μερικοι ντρεπονται που ειναι ανεργοι και σου λενε οτι κανουν ιδιαιτερα. Εδω ο αλλος αμα εχει ενα προβλημα μπαινει στο φορουμ λιγο απο εδω λιγο απο εκει το ελυσε σιγα μην φωναξει εσενα σπιτι να του παιρνεις το μήνα το 80άρι. (με 2 ωρες την εβδομαδα 10 ευρω την ωρα)

Δημοσ.

Δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το στήσιμο ιστοσελίδων κλπ...και στην τελική αυτή είναι η κλίση μου...αρχιτεκτονική μαθηματικά κλπ...έχω άκρες όπως είπα Αυστραλία...γιατί να πιέστώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει και δεν θα μαι καλός;το να κανείς μια δουλειά που δεν σ αρέσει είναι είδος ανεργίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...