Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το στήσιμο ιστοσελίδων κλπ...και στην τελική αυτή είναι η κλίση μου...αρχιτεκτονική μαθηματικά κλπ...έχω άκρες όπως είπα Αυστραλία...γιατί να πιέστώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει και δεν θα μαι καλός;το να κανείς μια δουλειά που δεν σ αρέσει είναι είδος ανεργίας

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Εσυ εχεις ακρες... οι υπολοιποι? Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... και το να πας Αυστραλια ειναι μια κουβεντα ειναι ποσες ωρες με το Αεροπλανο... νομιζω πιο μακρυα απο Αμερικη και για Ευρωπη δεν το συζηταμε ενταξει.

Εγω αν βρω δουλεια Ευρωπη ή Αμερικη θα παω... αλλα Αυστραλια δυσκολα. Ειναι πολυ μακρυα ρε.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει ήδη πάει ο πατέρας μου έχει γυρίσει για διακοπές και έχει ξανάπάει...δεν υπάρχει θέμα με την απόσταση:-P...είναι ακριβό το αεροπλάνο αλλά...εκεί μια μέρα δουλεύεις και τα βγάζεις που λέει ο λόγος...όταν όμως λες ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...εσύ όπως κατάλαβα είσαι μαθηματικός και το λες επειδή υπάρχει στενότητα στην δουλειά(όπως και σ όλες)ποιον να ρωτήσουμε έστω που να έχει σπουδάσει πληροφορική όπως είπες και να μας πει ότι οι δουλειές πάνε καλά;;;άρα...καλύτερα να μην έχεις δουλειά κάνοντας κάτι που σ αρέσει παρά να μην έχεις δουλειά και να μην σ αρέσει κι αυτό που έχεις σπουδάσει...

Δημοσ.

Φαντάσου...που λες ότι έχει περισσότερη δουλειά...ισχυροποιείται αυτό που λέω...

Δημοσ.

Φαντάσου...που λες ότι έχει περισσότερη δουλειά...ισχυροποιείται αυτό που λέω...

Εγω δεν σου ειπα να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει οπως ειδες δεν μπηκα στην διαδικασια να σε συμβουλεψω και καλα οπως θα εκαναν αλλοι εγω απλα σε ρωτησα αμα το σκεφτηκες καλα αν θες να αντιμετωπισεις την ανεργια ακομη και σε περιοδο οχι τοσο μεγαλης κρισης οπως τωρα γιατι εγω θυμαμαι απο παλια οι Μαθηματικοι δυσκολευοντουσαν. Ειπες οτι εχεις ακρες στην Αυστραλια ενταξει δεν ξερω τι εχεις εκει απλα ειναι μακρυα αυτο ειπα.

Προσωπικα εμενα μ αρεσε και ακομα μ αρεσει η Πληροφορικη σαν επαγγελμα. Αλλα αυτη η περιοδος ειναι δυσκολη για ολους οσους ειχαν ζητηση πριν ενω για αυτους που δεν ειχαν τοση πριν ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα.

Δημοσ.

Εσυ εχεις ακρες... οι υπολοιποι? Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... και το να πας Αυστραλια ειναι μια κουβεντα ειναι ποσες ωρες με το Αεροπλανο... νομιζω πιο μακρυα απο Αμερικη και για Ευρωπη δεν το συζηταμε ενταξει.

Εγω αν βρω δουλεια Ευρωπη ή Αμερικη θα παω... αλλα Αυστραλια δυσκολα. Ειναι πολυ μακρυα ρε.

Εγω αυστραλια πηγαινα χαλαρα μεσα στις 10 καλυτερες πολεις του κοσμου οι 3 ειναι απο αυστραλια αλλα δεν πας ετσι θελει να σε παρει εργοδοτης.

Τωρα για την αποσταση σιγα εχω κανει 18 ωρες για Μυτιλήνη

με το Δημιτρουλα οποτε δεν κολωνω πουθενα  :P 

Δημοσ.

Εγω αυστραλια πηγαινα χαλαρα μεσα στις 10 καλυτερες πολεις του κοσμου οι 3 ειναι απο αυστραλια αλλα δεν πας ετσι θελει να σε παρει εργοδοτης.

Τωρα για την αποσταση σιγα εχω κανει 18 ωρες για μυτηνη με το Δημιτρουλα οποτε δεν κολωνω πουθενα  :P 

Τι 18 ωρες ρε? το ταξιδι προς Αυστραλια ειναι 30 με 60 ωρες καπου διαβασα στο Ιντερνετ... με 2 στασεις...

εδω Κονγκο ειχα παει και ειχα λυσάξει... που ηταν 12 ωρες με 2 στάσεις πρωτα Νοτιο (8 1/2 ωρες) + 3 1/2 για να γυρισω παλι πισω μετα απο Νοτιο Αφρικη - Κονγκο. Εχεις ταξιδεψει ποτε με αεροπλανο?

Και μην συγκρινεις καραβι με αεροπλανο... στο καραβι έχεις ελευθερια κινησεων βγαινεις στο καταστρωμα με μια κοκα κολα βλεπεις την θαλασσα αραζεις που εχει ωραια μερα το καλοκαιρι... στο αεροπλανο αμα δεν σε πάρει ο ύπνος αστα να πανε. Δεν εχεις να βγεις εισαι κλεισμενος μεσα και αμα εχει και κακοκαιρια? αστο. Θα λυσάξεις. Ξες τι κενά αερος έχω φάει? Που και 9-10 μποφορ να βρω σε καραβι δεν θα νιωσω τιποτα.

Ειναι μακρυα η Αυστραλια για μενα παρα πολυ μακρυα..... αμα πας εκει στην Ελλαδα θα ξερεις οτι θα έρθεις μια φορα το χρονο. Και με μεσο κοστος 4000 ευρω πηγαινε ελα αν η πηγη που βρηκα στο ιντερνετ δεν γραφει μπουρδες.

υγ Βεβαια το 60 δεν μου φαινεται και πολυ λογικο.... να θες δηλαδη αλλο τοσο για να πας απλα απο την μια ακρη της Αυστραλιας στην αλλη.

Δημοσ.

αμα πας εκει στην Ελλαδα θα ξερεις οτι θα έρθεις μια φορα το χρονο. Και με μεσο κοστος 4000 ευρω πηγαινε ελα αν η πηγη που βρηκα στο ιντερνετ δεν γραφει μπουρδες.

Κάπου εκεί είναι. Έχει τύχει να ακούσω ότι μπάρμπας ανεβοκατεβαίνει Αυστραλία-Ελλάδα τους τρεις μήνες καλοκαιριού με 3.000 Βέβαια, δε κατάλαβα αν είναι πήγαινε-έλα. Άσε που από τη διαφορά ώρας απ'όσο γνωρίζω παίζει τζετ λαγκ 5 ημερών. 

Δημοσ.

Τι 18 ωρες ρε? το ταξιδι προς Αυστραλια ειναι 30 με 60 ωρες καπου διαβασα στο Ιντερνετ... με 2 στασεις...

εδω Κονγκο ειχα παει και ειχα λυσάξει... που ηταν 12 ωρες με 2 στάσεις πρωτα Νοτιο (8 1/2 ωρες) + 3 1/2 για να γυρισω παλι πισω μετα απο Νοτιο Αφρικη - Κονγκο. Εχεις ταξιδεψει ποτε με αεροπλανο?

Και μην συγκρινεις καραβι με αεροπλανο... στο καραβι έχεις ελευθερια κινησεων βγαινεις στο καταστρωμα με μια κοκα κολα βλεπεις την θαλασσα αραζεις που εχει ωραια μερα το καλοκαιρι... στο αεροπλανο αμα δεν σε πάρει ο ύπνος αστα να πανε. Δεν εχεις να βγεις εισαι κλεισμενος μεσα και αμα εχει και κακοκαιρια? αστο. Θα λυσάξεις. Ξες τι κενά αερος έχω φάει? Που και 9-10 μποφορ να βρω σε καραβι δεν θα νιωσω τιποτα.

Ειναι μακρυα η Αυστραλια για μενα παρα πολυ μακρυα..... αμα πας εκει στην Ελλαδα θα ξερεις οτι θα έρθεις μια φορα το χρονο. Και με μεσο κοστος 4000 ευρω πηγαινε ελα αν η πηγη που βρηκα στο ιντερνετ δεν γραφει μπουρδες.

υγ Βεβαια το 60 δεν μου φαινεται και πολυ λογικο.... να θες δηλαδη αλλο τοσο για να πας απλα απο την μια ακρη της Αυστραλιας στην αλλη.

18 ωρες ειναι ρε, οκ ειναι πολυ αλλα οπως ειπες θα το κανεις μια φορα το χρονο.

Δημοσ.

18 ωρες ειναι ρε, οκ ειναι πολυ αλλα οπως ειπες θα το κανεις μια φορα το χρονο.

Τι ειναι 18 ωρες? Ελλαδα - Αυστραλια?

Δημοσ.

Τι ειναι 18 ωρες? Ελλαδα - Αυστραλια?

Ναι να πας για Σιδνει με μια σταση γιατι εχει και κατι αλλες που εχουν 2-3 και ειναι 34 ωρες!!!!

Δημοσ.

Ενώ η αμερική πέφτει δίπλα.

Ιδίως west coast, ένα τσιγάρο δρόμος.......

H Nεα Υορκη φιλε ειναι 8.5 ωρες... οποτε σε συγκριση με την Αυστραλια... ναι ειναι διπλα. Ειναι -10 ωρες

Και φυσικα 500-700 ευρω το εισιτηριο. Πριν ειρωνευτεις τουλαχιστον ψαξτο.

Δημοσ.

Το διαβασμα και τα πολλα χαρτια μπορουν να σε δωσουν μια καλη θεση στο δημοσιο και μετα να μην χρειαστει να κουνησεις ουτε το δαχτυλακι σου.

Ενω στον ιδιωτικο τομεα καθε μερα δινεις εξετασεις και πρεπει να γινεσαι καλυτερος γιατι απο πισω σου ερχονται αλλοι πιο ορεξατοι, μπορει να εχουν καλυτερα προσοντα απο σενα...

Πιστεύεις δηλαδή ότι δε θα πέσουν οι μισθοί στο δημόσιο και δε θα γίνουν ποτέ το 1/3 ή το 1/4 του μισθού του ιδιωτικού τομέα, όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο;

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα έχουμε πάλι για άλλα 35 χρόνια τα ίδια φαινόμενα;

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή ότι δε θα πέσουν οι μισθοί στο δημόσιο και δε θα γίνουν ποτέ το 1/3 ή το 1/4 του μισθού του ιδιωτικού τομέα, όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο;

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα έχουμε πάλι για άλλα 35 χρόνια τα ίδια φαινόμενα;

Ηδη οι μισθοι σε ορισμενες θεσεις και ειδικα στους ενστολους εχουν κανει βουτια 300 ευρω καποιος αξιωματικος που το 2008 με 10 χρονια στο σωμα επαιρνε 1500 ευρω τωρα ειναι στα 1200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...