Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιεση απο κατεστραμενους(κυριολεκτικα ειτε μεταφορικα) γονεις.

πανελλαδικες γτπ  ηταν ειναι και θα ειναι...

και αυτοκτονιες για ολα αυτα...

ψοφος σε αυτους που τους οδηγησαν σε αυτη την καταντια

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H Nεα Υορκη φιλε ειναι 8.5 ωρες... οποτε σε συγκριση με την Αυστραλια... ναι ειναι διπλα. Ειναι -10 ωρες

Και φυσικα 500-700 ευρω το εισιτηριο. Πριν ειρωνευτεις τουλαχιστον ψαξτο.

Σοβαρά; Για βρες μου πτήση που θα αναχωρήσω από Αθήνα και σε 8,5 ώρες θα έχω φτάσει στην Νέα Υόρκη.

Και αν μου βρεις και πτήση διάρκειας 8,5 ωρών που θα μου κοστίσει 500-700 ευρώ εγώ θα στηθώ να με μαμήσεις.. Πάντα πήγαινε-έλα φυσικά μιλάμε.

Πριν απαντήσεις άλλη φορά, ψάξτο.

Επίσης, εγώ μίλησα και για LA πλευρά, οπότε βάλε κι άλλο...

Στην καλύτερη των περιπτώσεων να βρεις 13ωρη πτήση για Νέα Υόρκη ή παραπλήσιο αεροδρόμιο και καμιά 7-10 ώρες ακόμα για να πας πιο δυτικά. Αν θες και φτηνή τιμή, μπορεί το ταξίδι για Νέα Υόρκη να σου βγει 24ωρο συν ότι θα χρειαστείς έξτρα για πιο πέρα.

Δημοσ.

Tσαμπα αγχονονται τα παιδια.

δεν υπαρχει μελλον σε σχολες της Ελλαδας. Και καλα να μπεις, πως θα βγεις ειναι το θέμα.

Και αυτοι οι γονεις το ιδιο τροπάριο:

Απο το 1990 μεχρι σημερα μυαλο δεν εχουν βαλει.

Θελουν το παιδι επιστημονα.

Πανε αυτα πια. Εκλεισε η κανουλα κυρίες και κύριοι.

Δεν παιρνουμε πτυχιο πια, για να μπουμε σε κανα δημο, σε κανα δημοσιο με σταθερο μισθο κτλπ.

Τελειωσαν αυτα.

Ειμαστε στο κουφαρι μια πεθαμενης χωρας τωρα πια και οι ευκαιριες ειναι μηδενικές.

Οποτε αν θελουν σπουδες για μενα μια ειναι η λυση. Αλλα να χεις και καποια φραγκα στην ακρη (κεφαλαιο δλδ)

Πας εξωτερικό, σπουδάζεις σε ενα καλό πανεπιστήμιο κανεις και το tour σου απο Αγγλια,Γαλλια, Γερμανια λες και ειναι σε εμπορικο κεντρο! Ειναι κοντα ολα αυτα με τις δρομαρες που χουν!

Μενεις εκει (δεν γυρνας Ελλαδα εννοείται) και ολο και κατι θα σου βρει το Ιδιωτικο Πανεπηστημιο που τους τα σκασες αλλα ησουν και ταπεινος βεβαια οχι κανα κωλοπαιδι.

Τωρα τι αγχώνονται και γίνονται τετοια περιστατικά ειναι σαν να τσακώνεσαι για την σειρά σου,οταν πανε να σε απαγχονίσουν...

Α ρε συστημα της ανεργιας... Σπουδασε σου λεει και την λαμπα θα στην βιδωσει αλλος με 15 ευρω μισθο γιατι εσυ εισαι επιστημονας...

• Like 5
Δημοσ.

Το έχετε αναφέρει πολλοί, κι εγώ με τη σειρά μου (δίνω φέτος) θα πώ πως κύριος λόγος άγχους είναι πως πολλοί γονείς θέλουν παιδιά-επιστήμονες.

Σε μια κοινωνία που η ανεργία στους νέους κοντεύει στο 70% και συνεχώς αυξάνεται, συνεχίζονται τα παραπάνω φαινόμενα. Γιατί; Γιατί θέλουνε να υπερηφανεύονται στον "γείτονα", να τι παιδί έχω γω κλπ.

Μαλακίες. Απίστευτα ψυχοφθόρα διαδικασία. Ειλικρινά καλύτερα κανείς να προτιμήσει να πάει σε ΕΠΑΛ. Για να πεί πως πάει κανείς για αξιοπρεπή βαθμό στις πανελλήνιες πλέον πρέπει να σκάσει πολλές χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια. Τα λεφτά αυτά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ καλύτερα να τα χαλάσει για την πάρτυ του κάποιος. Κι όλα αυτά γιατί; Για να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.. με ότι αυτό συνεπάγεται..

Και όσοι δίνετε, παιδιά ΟΧΙ άγχος. Ο σταρχιδισμός είναι ειλικρινά καλύτερος απο το άγχος. Δεν θα μας πεθάνουνε 18 χρονών...

Δημοσ.

Εμείς όσα ήταν να δώσουμε (σε χρήμα και σε προσπάθεια), τα δώσαμε. Τώρα, ας αναλογιστούν οι επόμενοι από εμάς αν όντως αξίζει να δώσουν πανελλήνιες ή να βρουν κάποια εναλλακτική, χρησιμοποιώντας τα χρήματα τους περισσότερο αποδοτικά, διότι και τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου, μπορεί επειδή οι κύριοι στις επιτροπές έχουν... καούρες, να τα κάψουν και αυτά.

Όλα τα παραπάνω τα λέω βάσει της εμπειρίας μου που, εγώ για αλλού με πήγαινα, και αυτοί αλλού με πήγαν. Τώρα παλέυω να μπω σε κανένα ΠΑ.ΠΕΙ.

Κρίμα. Από τις πιο ανοργάνωτες εξετάσεις που έχω δώσει, οι οποίες υποτίθεται καθορίζουν έμμεσα το μέλλον του λαού.

Δημοσ.

30 με 60 ώρες ποιος είπε για Αυστραλία(γελάω)...πήγε πάλι τώρα τον Φεβρουάριο ο πατέρας μου...19 ώρες γιατί δεν πάει Σίδνεϊ πάει Μελβούρνη...κόστος ήταν περίπου 2000 λίγο πιο κάτω...χωρίς επιστροφή...

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

30 με 60 ώρες ποιος είπε για Αυστραλία(γελάω)...πήγε πάλι τώρα τον Φεβρουάριο ο πατέρας μου...19 ώρες γιατί δεν πάει Σίδνεϊ πάει Μελβούρνη...κόστος ήταν περίπου 2000 λίγο πιο κάτω...χωρίς επιστροφή...

Υπόψιν ότι τα "μονά" εισιτήρια κοστίζουν πολλές φορές περισσότερο απ'όσο τα aller-retour

Δημοσ.

Μπα δεν έβγαινε λιγότερο...ίσως ελάχιστα...και σ δίνει μέχρι κάποια ημερομηνία...

Δημοσ.

Ασάλιωτο και το σημερινό.

Έχει μπει τόσες φορές, αλλά επιβάλλεται να βλέπεται τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα δεν έβγαινε λιγότερο...ίσως ελάχιστα...και σ δίνει μέχρι κάποια ημερομηνία...

Ναι, αυτό είναιτο κακό αν θες επιστροφή μετά από μήνες.

Πες του την επόμενη φορά να ελέγξει εισιτήρια με ανοιχτή επιστροφή, το πιο πιθανό είναι να του βγει πιο φθηνό από το να αγοράσει 1 πήγαινε μόνο και μετά από μήνες άλλο ένα.

Δημοσ.

Έχει μπει τόσες φορές, αλλά επιβάλλεται να βλέπεται τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο.

Ένα θα πω. 1 γνωστός μου καθηγητής μαθηματικών, κάθισε μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του να λύσουν το ερώτημα Β3 στο θέμα Β και τους πήρε 3 ώρες.

Αυτοί δε θέλουν να βάλουν παιδιά σε σχολές. Αυτοί νομίζουν ότι διαγωνιζόμαστε σε ολυμπιάδα μαθηματικών.

Δημοσ.

Ναι και εγώ μόνο περίπου τον τρόπο έγραψα αλλά όταν είδα τις λύσεις ήμουν πολύ κοντά!

Δημοσ.

Υπάρχετε και εσείς.  :-D

Έχω συμμαθητή, που έχει βέβαια διακριθεί σε διαγωνισμούς μαθηματικών νομίζω 2-3 φορές, ο οποίος βγήκε και λέει "με άτοπο πήγαινε". Ε, τον κοιτούσαμε όλοι κάπως.  :-)

Δημοσ.

Εγώ είχα την τιμή να δώσω τα Μαθηματικά του 2008,και στην εξέταση είχα γράψει τον καλύτερο βαθμό μέσα στην χρονιά(15,3) με πολλά γραπτά πάλι κάτω απο την βάση.Είχα καταλάβει κάποια πράγματα γι αυτό το μάθημα,πως θέλει μεράκι συνεχής τριβή και το κυριότερο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ της ύλης.Οι περρισότεροι αυτό δεν καταλαβαίνουν,γιατί άλλο να λύνεις στο φροντιστήριο θέμα παννελαδικών ενώ κάνεις εκείνη την περίοδο ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο και άλλο στο τέλος που όλα παίζουν.Για όσους δίνουν πάντως μην τρελένονται αν δεν έγραψαν καλά είναι ένας διαγωνισμός οπότε αν όλοι πάνε χάλια θα πέσουν οι βάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...