Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Laptop εντός εγγύησης με μάλλον πρόβλημα στις θερμοκρασίες(λόγο σκόνης πολύ πιθανόν,το έχω έναν χρόνο περίπου ),σκοπεύω να πάρω το service της dell αλλα πήγα να ξεβιδώσω την βίδα από το καπάκι που είναι μονο οι ram και από ΒΛΑΚΕΙΑ μου! χάλασαν οι στροφές της με αποτέλεσμα να μην ανοίγει με τίποτα,(το laptop τελικά δεν έχει ανοιχτεί)και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω...θα ισχύει η εγγύηση,να το αφήσω έτσι ,να βγάλω τη βίδα βάζοντας λίγη κόλλα στιγμής και να βάλω μια άλλη?

Θερμοκρασία δωματίου:23C

Θερμοκρασίες Λαπτοπ σε Idle κατάσταση χωρίς να κάνω τίποτα.

Cpu:50-60C(αναλογα τον πυρηνα)
Gpu:50C

Θερμοκρασίες Λαπτοπ σε  stress test κατάσταση (Prime 95 για 15 λεπτα),(FurMark για 10 λεπτα)

Cpu:70-78C(αναλογα τον πυρηνα το πιο μεγαλο που άγγιξε)οταν δεν εχω συνδεμενο το λαπτοπ στον φορτιστη,μολις βαζω παει 84-100C(αναλογα τον πυρηνα το πιο μεγαλο που άγγιξε)

Gpu:70C οταν δεν εχω συνδεμενο το λαπτοπ στον φορτιστη,μολις βαζω παει 80-90+ C

Ευχαριστώ  :-)
Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Χάλασε το σπείρωμα εννοείς ή η υποδοχή που έχει στο κεφάλι της η βίδα για να βάλεις κατσαβίδι?

Δημοσ.

Χάλασε το σπείρωμα εννοείς ή η υποδοχή που έχει στο κεφάλι της η βίδα για να βάλεις κατσαβίδι?

Tο δευτερο αν καταλαβα καλα δες :

ugqIJS3.jpg

Δημοσ.

Είδες πως το έπιασα ότι δεν είναι οι βόλτες αλλά το κεφάλι της βίδας;

Μόνος σου δύσκολα θα την βγάλεις την βίδα χρειάζεσαι κάποια πράγματα που μάλλον δε τα έχεις για να ρωτάς.

Το πιο εύκολο είναι με ένα μικρό φρεζάκι καρβιδίου να φας τη βίδα αντιδιαμετρικά και να βάλεις ένα ίσιο κατσαβίδι και να τη βγάλεις, καθώς φαίνεται χωνευτή και δε προεξέχει απο τα πλαστικά.

Θέλει σταθερό χέρι βέβαια μη φας το λαπιτοπι.

Μετά άλλη λύση είναι ο εξολκέας.

Αλλά δε ξέρω κατά ποσο το έχεις το όλο πράμα.

• Like 2
Δημοσ.

Είδες πως το έπιασα ότι δεν είναι οι βόλτες αλλά το κεφάλι της βίδας;

Μόνος σου δύσκολα θα την βγάλεις την βίδα χρειάζεσαι κάποια πράγματα που μάλλον δε τα έχεις για να ρωτάς.

Το πιο εύκολο είναι με ένα μικρό φρεζάκι καρβιδίου να φας τη βίδα αντιδιαμετρικά και να βάλεις ένα ίσιο κατσαβίδι και να τη βγάλεις, καθώς φαίνεται χωνευτή και δε προεξέχει απο τα πλαστικά.

Θέλει σταθερό χέρι βέβαια μη φας το λαπιτοπι.

Μετά άλλη λύση είναι ο εξολκέας.

Αλλά δε ξέρω κατά ποσο το έχεις το όλο πράμα.

Σε ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου μήπως έχεις ιδέα σε τι είδους επάγγελμα θα βρω αυτα τα εργαλεία;Για την εγγυηση καποια αποψη;

Δημοσ.

Δε θα έχεις θέμα εγγύησης. Εξάλλου και να το άνοιγες δε θα είχες. Με τη Dell τα πράγματα δεν είναι όπως σε άλλες εταιρίες.

Ισα ισα σε παρακινούν για να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις.

Οπότε μην ασχοληθείς με εργαλεία κλπ

Αν σε παίρνει πήγαινε το απο εκεί για ένα ξεσκόνισμα και θα την βγάλουν αυτοί τη βίδα.

Δε λέει να πας να αγοράσεις εργαλεία γι' αυτό το λόγο.

Δημοσ.

η εαν σου δίνει "χέρι" με ενα καλό μυτοτσίμπιδο,αρκεί να πιάνει το κεφάλι τις βίδας εξωτερικά.

αρκεί να μην πληγώσεις τα πλαστικά

ο άλλος τρόπος είναι απο πάνω τις κάρμεν

να χαράξεις/σκάψεις την βίδα(το κεφάλι) για να την ξεβιδώσεις με ίσιο κατσαβίδι

Δημοσ.

Δε θα έχεις θέμα εγγύησης. Εξάλλου και να το άνοιγες δε θα είχες. Με τη Dell τα πράγματα δεν είναι όπως σε άλλες εταιρίες.

Ισα ισα σε παρακινούν για να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις.

Οπότε μην ασχοληθείς με εργαλεία κλπ

Αν σε παίρνει πήγαινε το απο εκεί για ένα ξεσκόνισμα και θα την βγάλουν αυτοί τη βίδα.

Δε λέει να πας να αγοράσεις εργαλεία γι' αυτό το λόγο.

Οποτε μια χαρα

"Αν σε παίρνει πήγαινε το απο εκεί για ένα ξεσκόνισμα και θα την βγάλουν αυτοί τη βίδα."

Αυτο θα κανω :)

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου κοπελια  ^_^

η εαν σου δίνει "χέρι" με ενα καλό μυτοτσίμπιδο,αρκεί να πιάνει το κεφάλι τις βίδας εξωτερικά.

αρκεί να μην πληγώσεις τα πλαστικά

ο άλλος τρόπος είναι απο πάνω τις κάρμεν

να χαράξεις/σκάψεις την βίδα(το κεφάλι) για να την ξεβιδώσεις με ίσιο κατσαβίδι

Θα παρω την dell οπως λεει και η karmen ευχαριστω και εσενα.

Δημοσ.

Μπα κανένα ηλεκτρικό/μπαταρίας έβαλε μάλλον ή το ΕΝΤΕΛΩΣ ακατάλληλο κατσαβίδι

Δημοσ.

πέταξε και το κατσαβίδι.

δέν κάνει για καμμία εργασία :P

Eβαλα στην αρχη κανονικο  κατσαβιδι αλλα...φταινε και οι βιδες που βαζουν εχουν "βαθος" 1 χιλιοστο...

χαλασαν οι στροφες και μετα δοκιμασα με ολα τα κατσαβιδια του σπιτιου +μπαταριας   :devil:

Δημοσ.

βρε οι βίδες είναι σα τις γυναίκες. Αν δεν έχεις το κατάλληλο εργαλείο δε σου κάθονται :P

• Like 6
Δημοσ.

βρε οι βίδες είναι σα τις γυναίκες. Αν δεν έχεις το κατάλληλο εργαλείο δε σου κάθονται :P

Σωστα τα λες,ειναι που ειμαι λιγο ανεμπειρος :D

Δημοσ.

Δε πειράζει θα μάθεις και συ που θα πάει? :P

πωπωπωπω με έχει πιάσει το τρολολολολολολ μου απόψε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...