plpapadopoulos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Tο δευτερο αν καταλαβα καλα δες : Βάζεις λίγο WD40 στη βίδα να πάει κάτω από το κεφάλι της εκεί που έχει το σπείρωμα όσο το δυνατόν γίνεται. Θα χρειαστείς μια πολύ λεπτή κεφαλή τρυπανιού 1.0-2.0mm και να το βάλεις σε ανάστροφες βόλτες στη συσκευή σου, στο ξεβίδωμα δηλαδή). Το κρατας πολύ σταθερά και με τα δυο χέρια και με τη σκανδάλη ρυθμίζεις σιγά σιγά τις βόλτες για να μη δώσει πολύ γκάζι εξαρχής η συσκευή του τρυπανιού σου και πιέζεις πάνω στη βίδα. Το έχω δοκιμάσει πολλάκις και δούλεψε. Προσοχή και ψυχραιμία θέλει. Αν δε το έχεις μή το κάνεις, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν δε μπορέσεις να είσαι ψύχραιμος, ή να κρατήσεις το τρυπάνι σταθερά. Good luck. βρε οι βίδες είναι σα τις γυναίκες. Αν δεν έχεις το κατάλληλο εργαλείο δε σου κάθονται χαχαχαχαχαχαχα κλαίω :lol: Εμ, γι'αυτό είπα εγώ ανάστροφες βόλτες.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Η αστερωτή ηταν αυτή .... το λέω λίγο άκυρα αλλά καταλάβατε για ποια βίδα μιλάω.. Εχουν χαλάσει οι στροφές απο τι κατάλαβα απο το μένος που επέδειξε με το κατσαβίδι ο φίλος.. αν σφηνώσεις ισιο κατσαβίδι και το φέρεις βόλτα; ουτως η αλλιώς η βίδα πάει για πέταμα μετά και θα βάλεις μια νορμάλ μικρή.. ή καμία αν δεν εχεις την κατάλληλη...
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Η αστερωτή ηταν αυτή .... το λέω λίγο άκυρα αλλά καταλάβατε για ποια βίδα μιλάω.. torx όλα παίζουν ρόλο για να πετύχει το ξεβίδωμα ακόμα και το "εργαλείο"
stathis97 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Βάζεις λίγο WD40 στη βίδα να πάει κάτω από το κεφάλι της εκεί που έχει το σπείρωμα όσο το δυνατόν γίνεται. Θα χρειαστείς μια πολύ λεπτή κεφαλή τρυπανιού 1.0-2.0mm και να το βάλεις σε ανάστροφες βόλτες στη συσκευή σου, στο ξεβίδωμα δηλαδή). Το κρατας πολύ σταθερά και με τα δυο χέρια και με τη σκανδάλη ρυθμίζεις σιγά σιγά τις βόλτες για να μη δώσει πολύ γκάζι εξαρχής η συσκευή του τρυπανιού σου και πιέζεις πάνω στη βίδα. Το έχω δοκιμάσει πολλάκις και δούλεψε. Προσοχή και ψυχραιμία θέλει. Αν δε το έχεις μή το κάνεις, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν δε μπορέσεις να είσαι ψύχραιμος, ή να κρατήσεις το τρυπάνι σταθερά. Good luck. χαχαχαχαχαχαχα κλαίω :lol: Εμ, γι'αυτό είπα εγώ ανάστροφες βόλτες. Για την ιστορια τη βιδα την εβγαλα μονος μου τελικα με τον τροπο του plpapadopoulos
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Για την ιστορια τη βιδα την εβγαλα μονος μου τελικα με τον τροπο του plpapadopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα