sureilizer Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω ενα μηχανημα Dolce Gusto,κυριως το θελω για τσαι,κρυο ή ζεστο.Συμφερει σε βαθος χρονου αυτο με τις καψουλες?Εχει καποιος τετοιο μηχανημα να μου πει αν αξιζει σαν αγορα ή σαν ποιοτητα ροφηματων?
Waldo_Vrs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν έχω αλλά παλιότερα όταν είχαν πρωτοβγεί είχα υπλογίσει πως κάθε καφές σπίτι μου θα μου κόστιζε σχεδόν απο 60-80 cents οπότε.......είπα χέρια έχω...μ... δεν είμαι (νομίζω τουλάχιστον) και δεν πήρα τίποτα.
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 μα το τσαι ειναι τοσο ευκολο να το φτιαξεις γιατι να παρεις μηχανη?δεν εχει λογικη... 2
Dark_son20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 μα για τσάι??? πάρε έναν βραστήρα με 20 euro (τούμπανο κιόλας δηλαδή γιατί με 10 βρίσκεις ) και τελείωσες 1
tsipouro Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μακριά από Dolce Gusto.. Πολύ υποκειμενικό... Έχω dolce gusto εδώ και 6 χρόνια σχεδόν, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η κάψουλα βγαίνει 30 λεπτά. (Το πακέτο των 16 τεμαχίων έχει 4.80) Το eshop τους έχει και άλλες γεύσεις-ποικιλίες. Αν έχεις φίλο-γνωστό στη Γερμανία, μπορείς να εγγραφείς στο .de και να παραγγέλνεις από εκεί όπου έχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία.
kage Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αν ο κυριος σκοπος ειναι για τσαι οχι αυτα τα πραγματα τα παιρνεις για κανα καφε +σοκολατα
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αν ο κυριος σκοπος ειναι για τσαι οχι αυτα τα πραγματα τα παιρνεις για κανα καφε +σοκολατα
cris41 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εγω παντως πηρα την τασιμο περυσι 49€ και για εναν γρηγορο καφε το πρωι ειναι μια χαρα. Απο το να δινω 1.40€ καθε πρωι μου βγαινει πιο οικονομικα με την τασσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα