Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγγύηση όμως? κλασικά το eshop θα τα έχει φέρει παραεισαγωγή...

Χμμ - you may have a point there... 

πήρα τηλέφωνο την ελληνική αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι δεν έχουν παρατηρήσει κρούσματα παραεισαγωγής.

πήρα τηλέφωνο το eshop και τους ρώτησα για την εγγύηση και μου είπαν ότι με καλύπτει το eshop...

go figure now.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Hansol το έχω εγώ. Το 9αρι  . Μια χαρά είναι απο αποδόσεις τόσο στα χαρτιά όσο και στο χώρο που το μέτρησα. Αυτό που λες για το toshiba προσπαθώ να βρω το μοντέλο να δω χαρακτηριστικά αλλά δεν.

Ta φιλτρα στο hansol είναι λίγα μπροστά στα φίλτρα που έχουν αλλες εταιρείες  (πχ lg prestige το αντίστοιχο του hansol) Το θέμα είναι ότι ένα κλιματιστικό με συμβατικά φίλτρα και με φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι αρκετό για μια υγειή ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι που δεν υπάρχουν άτομα τα οποία πάσχουν απο σοβαρές ασθένειες που χρίζουν όσο το δυνατό καθαρότερο αέρα. Πέρα απο αυτό φίλτρα πολλά= κόστος αλλαγής . 

Ναι το toshiba που πες υπερτερεί (σύμφωνα με αυτά πυο γραψες) σε σύγκριση με το hansol. Το hansol υπερτερει όμως σε εγγύηση ηλεκτρικών  (5 χρόνια) κάτι σημαντικό στις μέρες μας ειδικά όταν δίνει πάνω απο 700 ευρώ για υψηλής απόδοσης κλιματιστικό.

Η Gree όμως δεν είναι καθόλου τυχαία εταιρεία ούτε β σειράς σε καμία περίπτωση τουλάχιστον πλέον. Σε πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο μεγαλύτερος πωλητής σε οικιακής χρήσης κλιματισμό. Έχει πάρα πολλές ευρεσιτεχνίες πουλά τεχνογνωσία και ο κορυφαίος inverter πλεον σε αποδοση και σε πολιτισμένη λειτουργία παγκοσμίως είναι ο G10 της gree. Δεν είναι τυχαίο που η DAIKIN ανάθεσε στη gree την κατασκευή 500.000 μοντέλων για την αγορά της Ιαπωνίας πριν λίγα χρόνια. όσο δεν είναι καθόλου τυχαίο που H Daikin ήρθε σε συμφωνία με τη gree για απο κοινού έρευνα και αναπτυξη και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πλέον πολλά μοντέλα τους έχουν κοινή τεχνολογία και κατασκευάζονται στα εργοστάσια της κοινοπραξίας τους (στη Κίνα)

Α

Το Hansol το έχω εγώ. Το 9αρι  . Μια χαρά είναι απο αποδόσεις τόσο στα χαρτιά όσο και στο χώρο που το μέτρησα. Αυτό που λες για το toshiba προσπαθώ να βρω το μοντέλο να δω χαρακτηριστικά αλλά δεν.

Ta φιλτρα στο hansol είναι λίγα μπροστά στα φίλτρα που έχουν αλλες εταιρείες  (πχ lg prestige το αντίστοιχο του hansol) Το θέμα είναι ότι ένα κλιματιστικό με συμβατικά φίλτρα και με φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι αρκετό για μια υγειή ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι που δεν υπάρχουν άτομα τα οποία πάσχουν απο σοβαρές ασθένειες που χρίζουν όσο το δυνατό καθαρότερο αέρα. Πέρα απο αυτό φίλτρα πολλά= κόστος αλλαγής . 

Ναι το toshiba που πες υπερτερεί (σύμφωνα με αυτά πυο γραψες) σε σύγκριση με το hansol. Το hansol υπερτερει όμως σε εγγύηση ηλεκτρικών  (5 χρόνια) κάτι σημαντικό στις μέρες μας ειδικά όταν δίνει πάνω απο 700 ευρώ για υψηλής απόδοσης κλιματιστικό.

Η Gree όμως δεν είναι καθόλου τυχαία εταιρεία ούτε β σειράς σε καμία περίπτωση τουλάχιστον πλέον. Σε πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο μεγαλύτερος πωλητής σε οικιακής χρήσης κλιματισμό. Έχει πάρα πολλές ευρεσιτεχνίες πουλά τεχνογνωσία και ο κορυφαίος inverter πλεον σε αποδοση και σε πολιτισμένη λειτουργία παγκοσμίως είναι ο G10 της gree. Δεν είναι τυχαίο που η DAIKIN ανάθεσε στη gree την κατασκευή 500.000 μοντέλων για την αγορά της Ιαπωνίας πριν λίγα χρόνια. όσο δεν είναι καθόλου τυχαίο που H Daikin ήρθε σε συμφωνία με τη gree για απο κοινού έρευνα και αναπτυξη και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πλέον πολλά μοντέλα τους έχουν κοινή τεχνολογία και κατασκευάζονται στα εργοστάσια της κοινοπραξίας τους (στη Κίνα).

Αλεξιε ποτε θα φερεται κανονικο Hansol Erp design αντι να διαφιμιζεται παροχημενης τεχνολογιασ μηχανηματα στο κοσμο

Η Gree όμως δεν είναι καθόλου τυχαία εταιρεία ούτε β σειράς σε καμία περίπτωση τουλάχιστον πλέον. Σε πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο μεγαλύτερος πωλητής σε οικιακής χρήσης κλιματισμό. Έχει πάρα πολλές ευρεσιτεχνίες πουλά τεχνογνωσία και ο κορυφαίος inverter πλεον σε αποδοση και σε πολιτισμένη λειτουργία παγκοσμίως είναι ο G10 της gree. Δεν είναι τυχαίο που η DAIKIN ανάθεσε στη gree την κατασκευή 500.000 μοντέλων για την αγορά της Ιαπωνίας πριν λίγα χρόνια. όσο δεν είναι καθόλου τυχαίο που H Daikin ήρθε σε συμφωνία με τη gree για απο κοινού έρευνα και αναπτυξη και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πλέον πολλά μοντέλα τους έχουν κοινή τεχνολογία και κατασκευάζονται στα εργοστάσια της κοινοπραξίας τους (στη Κίνα)

Α

Η Gree όμως δεν είναι καθόλου τυχαία εταιρεία ούτε β σειράς σε καμία περίπτωση τουλάχιστον πλέον. Σε πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο μεγαλύτερος πωλητής σε οικιακής χρήσης κλιματισμό. Έχει πάρα πολλές ευρεσιτεχνίες πουλά τεχνογνωσία και ο κορυφαίος inverter πλεον σε αποδοση και σε πολιτισμένη λειτουργία παγκοσμίως είναι ο G10 της gree. Δεν είναι τυχαίο που η DAIKIN ανάθεσε στη gree την κατασκευή 500.000 μοντέλων για την αγορά της Ιαπωνίας πριν λίγα χρόνια. όσο δεν είναι καθόλου τυχαίο που H Daikin ήρθε σε συμφωνία με τη gree για απο κοινού έρευνα και αναπτυξη και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πλέον πολλά μοντέλα τους έχουν κοινή τεχνολογία και κατασκευάζονται στα εργοστάσια της κοινοπραξίας τους (στη Κίνα).

Αλεξιε ποτε θα φερεται κανονικο Hansol Erp design αντι να διαφιμιζεται παροχημενης τεχνολογιασ μηχανηματα στο κοσμο

Στο σιτε σας Γενικε Διυθυντη  Αλεξιε οπσ σορυ Dare-Devil (μπερδευω το κανονικο σου ονομα με το ψευδονυμο)   λετε οτι το Hasnol ειναι Α+++ 

http://www.nipponsa.gr/main.asp?catid=4973 Το μοντέλο Hansol Super DC Inverter της Gree προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τα υπόλοιπα DC Inverter μηχανήματα της αγοράς, αφού διαθέτει ιδιαίτερα υψηλό βαθμό απόδοσης, ο οποίος το κατατάσσει στην κατηγορία Α+++

Βεβαια οταν ανοιξεις το μηχανημα δεν βρισκεις καμια ενεργειακη ετικετα που να υποδηλώνει οτι βαση νομοθεσιας του 2014 ειναι Α+++ , οπως και αν παω στο skroytz το μηχανημα ειναι απλο Α/Α http://www.skroutz.gr/c/407/klimatistika.html?from=most-popular&keyphrase=HANSOL 

Τελικα ποια ειναι η αληθεια γιατι εγω ο ψυκτικος αλλα και ο πελατης μου να μπαινουνε ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΝΙΣΑΦΙ ΠΟΙΑ το δουλεμα  

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο μένα για να μην ανοίγω νεο θέμα γράφω εδώ.

Σκέφτομαι να αγοράσω 2 inverter 9ρια για μικρά δωμάτια το ένα θέλω να μπεί σε παιδικο κ έχω καταλήξει στο παρακάτω samsung που μου φαίνεται καλό

http://www.apothema.gr/samsung-promo-ar09hsfsburnet-inverter-95473p

το δέυτερο θα μπει σε γραφείο  κ σκέφτομαι αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/138402-samsung-ar09hsfncwk?cmicc=skroutz#prettyPhoto

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!!!! :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο μένα για να μην ανοίγω νεο θέμα γράφω εδώ.

Σκέφτομαι να αγοράσω 2 inverter 9ρια για μικρά δωμάτια το ένα θέλω να μπεί σε παιδικο κ έχω καταλήξει στο παρακάτω samsung που μου φαίνεται καλό

http://www.apothema.gr/samsung-promo-ar09hsfsburnet-inverter-95473p

το δέυτερο θα μπει σε γραφείο  κ σκέφτομαι αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/138402-samsung-ar09hsfncwk?cmicc=skroutz#prettyPhoto

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!!!! :-D

Κοίταξε για inventor.

Γνώμη μου είναι, μην κάνεις το λάθος και βάλεις στο γραφείο σου 9άρι δε πα να ναι και 15 τετραγωνικά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παντος που εχο sharp inverter ειναι σκυλιά και πολύ καλα.Πειτε μου ενδιαφέρομαι για αγορά aux inverter ειναι καλή μάρκα ο όχι

Αστην στην άκρη. Πέρα απο το ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα περί αξιοπιστία της αμφιβάλλω για το αν έχει καλο support συν ότι είναι πολυ μέτρια σε λειτουργίες και ενεργοβόρα μηχανήματα. Σε αυτά τα λεφτά που πουλιούνται βρίσκεις καλύτερα

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καμια αποψη για τα Arielli ή Finlux εχουμε? Ψαχνομαι για 12,000 btu για το πατρικο μου και βρισκω τα συγκεκριμενα σε Inverter περιπου στα 300 ευρω. Αξιζουν μ αυτη την τιμη ή να τα ξεχασω? Ποιο θεωρειτε το πιο αξιοπιστο κοντα στα 300 ευρω? Ευχαριστω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μου ανοίγει το link, λογικά από τα γράμματα στο λινκ εννοεί το chofu sereno. Έλεγαν οτι απευθύνεται για άτομα που ζούν τον χειμώνα στο βουνό και μπορεί να λειτουργήσει στους -22 βαθμούς.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Μια γνώμη για τα Morris? Συγκεκριμένα είδα το http://www.skroutz.gr/s/9173989/Morris-WFIN-70110.html  το οποίο έχει και 5 χρόνια εγγύηση. είναι σχετικά οικονομικό και από απόδοση ( δεν έχω γνώσεις) μου φάνηκε καλό από τα λίγα που διάβασα στο forum. Κανένας πιο έμπειρος αν έχει άποψη; Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...