kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 τρώει χόρτα.. όλα τα γατιά το κάνουν για το στομάχι τους .. 4
lexmark Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Όχι ρε γμτ! Τσάμπα έβγαλα δηλαδή τους σκληρούς μου από τον υπολογιστή και τους έθαψα στην αυλή στα 6 μέτρα; 6
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ΑΚΟΜΑ με τέτοιες μ@λ@κίες ασχολείται ο Παπαδάκης; Δεν έχει σιχαθεί την ζωή του;
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ευτυχώς γιατί δεν ήθελα να χάσω το internet μου Βάλε μια χύτρα πάνω απο το router
Hawk7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα επηρεάσει και συμπεριφορές διάβασα... Aν κρινω τι τι γινεται στον κοσμο καθε μερα εδω και χρονια,θα ελεγα οτι η μαγνητικη καταιγιδα ειναι πλεονασματικη. Λοιπόν γηινοι είμαι έξω στην αυλή και με λουζει ο ήλιος.. So far so good δεν νιώθω κατι.. Έπρεπε να βγάλω και τη γάτα για βοσκη.. Πολυ ομορφη.Τετοιες δεν ειχαν οι αιγυπτιοι;Μεγαλωσα με τις γατες και τα σκυλια.Σε κρατουνε ηρεμο,και βοηθανε στην ψυχολογια του ατομου. Απο τοτε ομως που μπηκαμε σε διαμερισματα,δεν ξαναειχα.Πολλοι οι λογοι. Μου ελειψαν. ΑΚΟΜΑ με τέτοιες μ@λ@κίες ασχολείται ο Παπαδάκης; Δεν έχει σιχαθεί την ζωή του; Ο Λυκος σαν εγερασε...εγινε ρελιζι των σκυλιων. Εγω παντως το αλουμιχοχαρτο για σημερα,το εχω στο κεφαλι!
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ναι αυτές είναι σιάμ .. πολύ ιδιαίτερη ράτσα απο τι λένε οι γνώστες του αντικειμένου.. για μένα είναι η πρώτη εμπειρία με γατί και δεν το περίμενα οτι θα τα πάμε τόσο καλά. σε λίγο θα μου φέρνει και τις παντόφλες
andreapaog328 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 «Κουταμάρες» τα περί ηλιακής μαγνητικής καταιγίδας στην Ελλάδα Πηγή: AΠE-MΠΕ
liakjim Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τι σαβουρα υπαρχει εκει εξω (κ τι σαβούρες που τα πιστευουν) http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=18428&highlight=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα