Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήθελε η θεία μου ένα κανούργιο λαπτοπ γιατι το χάλασε το προηγούμενο και τσίμπησε απο την Ηλεκτρονική αυτόν 

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/toshiba-satellite-c850d-119.php

Κατασκευαστής TOSHIBA Κατασκευαστής CPU AMD Επεξεργαστής Επεξεργαστής διπλού πυρήνα AMD E1-1200 APU / ταχύτητα ρολογιού : 1.4 GHz / μνήμη cache L2 : 1 MB Τύπoς Μνήμης RAM DDR3 RAM (1066 MHz) Μέγεθος RAM 4,096 (1x) MB Μητρική Κάρτα   Σκληρός Δίσκος 5,400 rpm Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 500 GB Οπτικά Μέσα (CD/DVD) Μονάδα DVD πολλαπλών λειτουργιών (με δυνατότητα Double Layer) Οδηγός Δισκέττας Όχι Κάρτα Γραφικών Επεξεργαστής διπλού πυρήνα AMD E1-1200 APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 7310

και λέει οτι κολλάει απίστευτα στο pioneer trail, πήγε ενα παιδί και τον τσέκαρε και λέει οτι φορτώνει η gpu τέρμα και λίγο η ram. Το θεωρείτε λογικό αυτό ρε παιδία για ένα παιχνιδάκι στο facebook? Θεωρώ οτι το πρόβλημα με τα γραφικά είναι οτι πρέπει να ρυθμίσεις να είναι σε high performance στον browser τα γραφικά απο το amd catalyst center, γιατί και εμένα κάπως έτσι είναι. Λέτε να παίζει τίποτε άλλο? Σαν υπολογιστής είναι καλός αλλα κολλάει εκεί και τον πήρε μόνο γι'ατό το παιχνίδι.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό αλλα δεν είδα τρομερά αποτελέσματα. Γενικά το παιχνίδι αργή να φορτώσει απο μόνο του και στον δικό μου υπολογιστή που είναι αεροπλάνο, αλλα στον δικό της μου είπε οτι την πετάει κιόλας....

Δημοσ.

Ποιον browser έχει; 

Δοκίμασε με κάποιον άλλον, αλλά να είναι καθαρός από πρόσθετα εκτός από τα απαραίτητα για να μην φορτώνουν άλλα script, διαφημίσεις, κ.λπ.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση αν τον πάει πίσω να πάρει κανέναν άλλο πιο καλό?

Δοκίμασα αρκετούς browser πιο καλά πάει με τον internet explorer, θα δοκιμάσω να βάλω και το adblock αύριο. Το θέμα είναι οτι τα κάνω και με teamviewer... flash, java τελευταία έκδοση, κατέβασα και έναν driver απο εδώ: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

είναι beta και δεν τον έχω κάνει εγκατάσταση ακόμα. Αν του βάλουμε windows 7 θα είναι καλύτερα?

Δημοσ.

o AMD E1-1200 μην σου πώ είναι ο χειρότερος cpu/gpu(είναι κολλημένος επάνω στην μητρική και δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση) Link.png Site: http://www.cpu-world.com/CPUs/Bobcat/AMD-E%20Series%20E1-1200.html">AMD E1-Series E1-1200

δεν πάς πουθένα.

απορώ εκεί στην amd πίνουν χάπια;? :-D

και η γιαγιά μου η συνχωρεμένη έτρεχε γρηγορότερα απο αυτόν. ;)

Δημοσ.

Γενικά σαν pc δεν κολλάει, μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει θέμα.

Θα δοκιμάσω να περάσω παλαιότερη έκδοση του flash μήπως και δουλέψει, είδα κάπου οτι έκανε δουλειά αυτό, μιας και crasharei μετά απο λίγο στο παιχνίδι και πετάει ένα παραθυράκι.

Δημοσ.

Επαιζα pioneer trail στο laptop της υπογραφης μου το οποιο ειναι 6-7 ετων...αργουσε λιγο στο να φορτωσει (ειχα "γεματο" homestead) αλλα κατα τη διαρκεια το παιχνιδιου δεν αντιμετωπιζα κολληματα (μονο οταν αλλαζα "κοσμους" οπου ουσιαστικα ξαναφορτωνε,το εχω παρατησει πανω απο ενα χρονο οποτε δεν ξερω πως ειναι τωρα οι πιστες...) Μεχρι και στο netbook φορτωνε αλλα πολυ πολυ πιο δυσκολα...

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι πιο αργος και απο την..καθυστερηση αλλα θα επρεπε κανονικα να το παιζει το παιχνιδι αυτο.

Δεν του κανεις κανενα φορματ μπας και στρωσει; Clean intstall ομως τα windows, οχι επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Δημοσ.

Έβαλα τον flash 10.3 και το adblock και δούλεψε το παιχνίδι, έπαιξε κανα 15λεπτο χωρίς πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα στην διαχείριση εργασιών ήταν μια εφαρμογή video έγραφε που κατανάλωνε αρκετή μνήμη και δεν κατάλαβα τι ήταν. Με το παιχνίδι το cpu πάει στα 50% περίπου οπότε θεωρώ οτι δεν θα έχει πλεον πρόβλημα να παίξει. Το τελικό crash test θα γίνει το βράδυ που θα του πιει το αίμα...

Πάλι τις κόλαγε... θα το πάει για format και πέρασμα τα 7 με τα άκρως απαραίτητα εγκατεστημένα να δούμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...