evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλημερα παιδια, μια μικρη βοηθεια θελω να ζητησω. Βοηθαω ενα παιδακι στα μαθηματικα Γ γυμνασιου και μου ζητησε παραπανω ασκησεις . το θεμα ειναι οτι δεν προλαβενω καθολου ουτε να ψαξω ουτε να φτιαξω ασκησεις. Μηπως σας βρισκεται κανα pdf με ασκησεις τυπου κλασματα, απλοποιησεις, παραγωγισεις. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ οποιος θελει μπορει να μου στειλει και σε πμ
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Παραγωγίσεις γ γυμνασίου; Κανένα βοήθημα αν του έβρισκες; "Κυκλοφορούν" κάποια και στο ιντερνετ.
panos_90 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σαν βοήθεια το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι ένα "γκουγκλάρισμα" και θα σου βγάλει ασκήσεις πολύ πιθανό από του υπουργείου παιδείας μαζί με λύσεις.Από κει και πέρα κατέβασε τες και ύστερα να τις εκτυπώσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
zorans Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δες εδώ και εδώ . Δεν ειναι πολυ δύσκολες αλλα ειναι κοντα στα θεματα που συνήθως βάζουν...
Muchacho Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 http://49gym-athin.att.sch.gr/math/Epanal_Ask_C_Gym.pdf Βασικα ψαξε στο google για τραπεζα θεματων γ γυμνασιου μαθηματικα και θα βρεις διαγωνισματα εξετασεων μαιου-ιουνιου που περιλαμβανουν ολη την υλη..
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ευχαριστω παιδια, εκανα κι εγω googlαρισμα τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα