Beerloah Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Γεια χαρά παίδες. Μιας κ έρχεται ο Ιούνιος, λέω να κάνω τα κουμάντα φέτος για λίγη δροσιά! Θέλω να προχωρήσω άμεσα σε αγορά κλιματιστικού inverter, γύρω στα 18000 BTU. Καταλήγω στο http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/16.000-to-30.000-btu/116266-samsung-ar18fssyawt Τι γνώμη έχετε για τα Samsung ή τα LG; Sent from my iPhone using Insomnia
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τσέκαρε εδώ μήπως πάρεις καμιά ιδέα. Edit: Άκυρο. Βλέπω ότι σβήστηκαν κάποιες απαντήσεις.
Beerloah Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η ερώτηση αφορούσε την αξιοπιστία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο και ποιο συγκεκριμένα της Samsung και LG. Οχι για τα οφέλη της τεχνολογίας inverter, μιας και ξεκαθαρισα οτι ενδιαφερομαι για inverter. Κάποια άλλη γνώμη; Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Στο θέμα που σου παρέθεσα, είχαν μπει μέλη μέσα και ανέφεραν διάφορες μάρκες σε air-conditions, ενώ μάλιστα είχε γίνει λόγος και για LG κ.λπ., αλλά τα posts διαγράφηκαν.
Antwni Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ο Γιώργος μπερδεύτηκε (πολύ:Ρ) Εδώ υπάρχουν κάποιες γνώμες από τους insomniacs http://www.insomnia.gr/topic/487551-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B1-air-condition/ Δεν είμαι ειδικός δυστυχώς για να σε βοηθήσω παραπάνω...
mouti Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αντώνη σταματά να πειράζεις τους συμφορουμιτες... Τηλέ ts εγώ θα σ πρότεινα να κοιτάξεις Ιαπωνία...1ος λόγος έχουν κολλήσει στο μυαλό μου ως μπεστ για ac δεύτερος(που μάλλον εξηγεί τον πρώτο) στο εξοχικό στο σπίτι και στο γραφείο Toshiba έχουμε;-) Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App *φίλε... Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Antwni Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αντώνη σταματά να πειράζεις τους συμφορουμιτες... Δε νομίζω να τον πείραξα...αν τον ενόχλησα ας μου το πει... Αν και δεν είπα κάτι κακό Απλώς μπερδεύτηκε... Εσύ πήγαινε να διαβάσεις...αύριο δίνεις
kambog Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Η ερώτηση αφορούσε την αξιοπιστία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο και ποιο συγκεκριμένα της Samsung και LG. Οχι για τα οφέλη της τεχνολογίας inverter, μιας και ξεκαθαρισα οτι ενδιαφερομαι για inverter. Κάποια άλλη γνώμη; Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia LG να παρεις ειναι πιο αξιοπιστα και χωρις προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα