Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση πάνω στο headset.

ίσως και να είναι και βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάνω αυτήν την ερώτηση :ph34r:

μπορούμε να τα "δουλέψουμε" και σε συνομιλία skype κλπ έτσι δέν είναι;;?

για όποιον  δέν έχει κάμερα

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση πάνω στο headset.

ίσως και να είναι και βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάνω αυτήν την ερώτηση :ph34r:

μπορούμε να τα "δουλέψουμε" και σε συνομιλία skype κλπ έτσι δέν είναι;;?

για όποιον  δέν έχει κάμερα

Ναι

Δημοσ.

Οποτε Walker μου προτεινεις τα Creative? Τα εχεις δηλαδη? Να ρωτησω και κατι αλλο. Καπου διαβασα οτι δεν ειναι τοσο καλη κατασκευη. Φοβαμαι μηπως μου σπασουν!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα , ψάχνω και εγώ ακουστικά κυρίως για ταινίες. Έχω περίπου  80 ευρώ . Είχα σκοπό να πάρω αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.573025 . Εσείς τι λέτε να προτιμήσω αυτά http://www.skroutz.gr/s/2796855/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Rage.html; Βασικά ποια είναι καλύτερα σε θέματα surround και ποιότητας ήχου ;  

Δημοσ.

εχω δοκιμάσει τα rage  και ηταν πολύ καλα μπορώ να πω. Με την ροκατ γενικά δεν εχω καλή σχέση και τα κούλο δεν φαίνονται ανετα για να τα φοράς πολύ ωρα. Και τα 2 virtual surround ειναι αλλα πιστευω τα rage ειναι καλύτερα. Γενικά στα rage δεν βρήκα τιποτα αρνητικό.

Τώρα που τα ξαναβλέπω τα rage μου φαίνονται καλύτερα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως .  

Δημοσ.

Παιδια τα πηρα! Σημερα τα εβαλα και εγκατεστησα Drivers και λοιπα. Α Π Α Ι Χ Τ Α! Πραγματικα δεν περιμενα με τιποτα τετοια ποιοτητα. Σας ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα πηρα! Σημερα τα εβαλα και εγκατεστησα Drivers και λοιπα. Α Π Α Ι Χ Τ Α! Πραγματικα δεν περιμενα με τιποτα τετοια ποιοτητα. Σας ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια!

Καλοφόρετα και από εμένα . Τελικά πήρες τα rage 

Δημοσ.

Οχι τελικα αγορασα τα Aplha. Πολυ καλα για την τιμη τους. Περα απο τον ηχο που ειναι Suround, μου αρεσει οτι εφαρμοζει στο αυτι και σε απομονωνει απο τους εξω ηχους. Επισεις πολυ καλο και το μπασο του. Το μονο αρνητικο ειναι το μικροφωνο του γιατι δεν το ειδα να ακουγεται καλα. Ευτυχως ομως ειναι αποσπομενο και το εχω βγαλει μιας και χρησιμοποιω μικροφωνο USB.

Δημοσ.

Οχι τελικα αγορασα τα Aplha. Πολυ καλα για την τιμη τους. Περα απο τον ηχο που ειναι Suround, μου αρεσει οτι εφαρμοζει στο αυτι και σε απομονωνει απο τους εξω ηχους. Επισεις πολυ καλο και το μπασο του. Το μονο αρνητικο ειναι το μικροφωνο του γιατι δεν το ειδα να ακουγεται καλα. Ευτυχως ομως ειναι αποσπομενο και το εχω βγαλει μιας και χρησιμοποιω μικροφωνο USB.

Το βάρος τους πως είναι ; Κουράζει μετά από ώρα ;

Δημοσ.

Οχι καθολου φιλε μου. Ειναι παρα πολυ ελαφρια. Α ξεχασα να σου πω οτι και το προγραμμα ειναι γαματο. Εχει Profiles για διαφορα παιχνιδια. Μπορεις δλδ να επιλεγεις προφιλ για Movies, Games και λοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...