viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για πληροφορίες λέω να τον ρωτήσεις... Χαζέ: Λιγο ακομα και θα μου πεις να τον ρωτησω "ποιος ηταν ο υπαστυνόμος μπάκας"
Pintsie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Παιδιά; μέχρι τι ώρα είναι σήμερα το bazaar? Ρωτάω επειδή είναι και η συναυλία σήμερα.
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γιάννη Μαρή είχε; Να στείλω το κουμπάρο μου δηλαδή,με έχει πρήξει να του βρω και βαριέμαι.... Ναι, φίλε, είχε 2-3 διαφορετικούς τίτλους από Μαρή. Εγώ γενικά έπαθα πλάκα με την έκθεση. Όταν πήγα είχε αρκετό κόσμο αλλά ήταν πολύ άνετα, ειδικά σε σχέση με άλλα παρόμοια Bazaar. Μοντέρνα λογοτεχνία δεν είχε και γενικά δεν είχε πολλούς τίτλους, αλλά είχε αρκετή ποικιλία για να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε και όλα στο 1€. Εγώ στην αρχή δεν το πίστευα. Πήρα μια ωραία έκδοση του Τάρας Μπούλμπα του Γκογκόλ με αναγραφόμενη τιμή 5,50€ και όταν μου είπαν ότι όλα κάνουν 1€ γύρισα και πήρα άλλα 4 βίβλια. Ένα Μπουκόφτσκι, 2 εικονογρηφημένες περιλήψεις της φιλοσοφίας των Κέυνς και Σαρτρ και το Λουκής Λάρας του Δημήτριου Βικέλλα, για να μη ξεχνάμε και τις ρίζες μας.
pinwkolwnies Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι, φίλε, είχε 2-3 διαφορετικούς τίτλους από Μαρή. Εγώ γενικά έπαθα πλάκα με την έκθεση. Όταν πήγα είχε αρκετό κόσμο αλλά ήταν πολύ άνετα, ειδικά σε σχέση με άλλα παρόμοια Bazaar. Μοντέρνα λογοτεχνία δεν είχε και γενικά δεν είχε πολλούς τίτλους, αλλά είχε αρκετή ποικιλία για να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε και όλα στο 1€. Εγώ στην αρχή δεν το πίστευα. Πήρα μια ωραία έκδοση του Τάρας Μπούλμπα του Γκογκόλ με αναγραφόμενη τιμή 5,50€ και όταν μου είπαν ότι όλα κάνουν 1€ γύρισα και πήρα άλλα 4 βίβλια. Ένα Μπουκόφτσκι, 2 εικονογρηφημένες περιλήψεις της φιλοσοφίας των Κέυνς και Σαρτρ και το Λουκής Λάρας του Δημήτριου Βικέλλα, για να μη ξεχνάμε και τις ρίζες μας. Καλό! Από του να πάνε για πολτοποίηση,καλύτερα έτσι.
Captain Nemo Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Παιδιά; μέχρι τι ώρα είναι σήμερα το bazaar? Ρωτάω επειδή είναι και η συναυλία σήμερα. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις συναυλίες (ώρα έναρξης 21:00) από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν: Παρασκευή 31 Μαΐου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, Ραλλία Χρηστίδου, Μαρία Τσαρούχα και Blues Fathers & the Swingers. Σάββατο 1 Ιουνίου: Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Νίκος Ζιώγαλας, No Sequence, Tζώνυ Βαβούρας & Τhe Cadillacs και η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου. Κυριακή 2 Ιουνίου: Νίκος Πορτοκάλογλου, Φίλιππος Πλιάτσικας και Zero-Zero. Το bazaar θα λειτουργεί ώς την Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ. Το in.gr θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση, κάθε βράδυ έως την Κυριακή, από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τις συναυλίες που θα οργανωθούν στο πλαίσιο του Bazaar Βιβλίου. http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231251252
user12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κανα κλασσικο ειχε? Γενικα αξιζε ή ηταν σαν την εκποιηση κοτζια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα