Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το έκανα και εγώ. Απάντησα ότι ξέρω τι είνα η επιχειρηματική ηθική, γιατί είχα κάνει ένα μάθημα στο πρώτο έτος. Θα πω την εξυπνάδα μου ωστόσο, μήπως φανεί χρήσιμη. Μου φάνηκε ότι το ερωτηματολόγιο αφορά περισσότερο το ειδικότερο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο μυαλό μου η επιχειρηματική ηθική περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως τα εργασιακά, η σχέση με τους μικρομετόχους, τους δανειστές, προμηθευτές, πελάτες κλπ. Καλή επιτύχια όπως και να ΄χει.
Arctic Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Done κι από εμένα, μικρούλι ήταν. Αν δημοσιεύσεις το paper σου παίζει να μας στείλεις κανένα link; (σε pm αν θελεις). Είναι ενδιαφέρον θέμα. Δε είναι δική μου η εργασία αλλά θα πω στη κοπέλα αν γίνεται να στο στείλω! Σε ευχαριστούμε που τ συμπληρωσες Έτοιμο και από εμένα, καλή επιτυχία! Να σαι καλά! Το έκανα και εγώ. Απάντησα ότι ξέρω τι είνα η επιχειρηματική ηθική, γιατί είχα κάνει ένα μάθημα στο πρώτο έτος. Θα πω την εξυπνάδα μου ωστόσο, μήπως φανεί χρήσιμη. Μου φάνηκε ότι το ερωτηματολόγιο αφορά περισσότερο το ειδικότερο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο μυαλό μου η επιχειρηματική ηθική περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως τα εργασιακά, η σχέση με τους μικρομετόχους, τους δανειστές, προμηθευτές, πελάτες κλπ. Καλή επιτύχια όπως και να ΄χει. Νομίζω το θέμα της εργασίας είναι κοινωνική ευθύνη και επιχειρηματική ηθική. Ωστόσο δε είναι δική μου εργασία και δε γνωρίζω καθόλου. Θα μεταβιβάσω όμως τις παρατηρήσεις σου. Σε ευχαριστούμε
kyriakh Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) οκ!! κι απο μένα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από kyriakh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα