Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ. Απάντησα ότι ξέρω τι είνα η επιχειρηματική ηθική, γιατί είχα κάνει ένα μάθημα στο πρώτο έτος. :X  Θα πω την εξυπνάδα μου ωστόσο, μήπως φανεί χρήσιμη. Μου φάνηκε ότι το ερωτηματολόγιο αφορά περισσότερο το ειδικότερο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο μυαλό μου η επιχειρηματική ηθική περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως τα εργασιακά, η σχέση με τους μικρομετόχους, τους δανειστές, προμηθευτές, πελάτες κλπ. Καλή επιτύχια όπως και να ΄χει.

Δημοσ.

Done κι από εμένα, μικρούλι ήταν. Αν δημοσιεύσεις το paper σου παίζει να μας στείλεις κανένα link; (σε pm αν θελεις). Είναι ενδιαφέρον θέμα.

Δε είναι δική μου η εργασία αλλά θα πω στη κοπέλα αν γίνεται να στο στείλω! Σε ευχαριστούμε που τ συμπληρωσες :)

Έτοιμο και από εμένα, καλή επιτυχία!

Να σαι καλά!

Το έκανα και εγώ. Απάντησα ότι ξέρω τι είνα η επιχειρηματική ηθική, γιατί είχα κάνει ένα μάθημα στο πρώτο έτος. :X  Θα πω την εξυπνάδα μου ωστόσο, μήπως φανεί χρήσιμη. Μου φάνηκε ότι το ερωτηματολόγιο αφορά περισσότερο το ειδικότερο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο μυαλό μου η επιχειρηματική ηθική περιλαμβάνει και άλλα πράγματα όπως τα εργασιακά, η σχέση με τους μικρομετόχους, τους δανειστές, προμηθευτές, πελάτες κλπ. Καλή επιτύχια όπως και να ΄χει.

Νομίζω το θέμα της εργασίας είναι κοινωνική ευθύνη και επιχειρηματική ηθική. Ωστόσο δε είναι δική μου εργασία και δε γνωρίζω καθόλου. Θα μεταβιβάσω όμως τις παρατηρήσεις σου. Σε ευχαριστούμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...