Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι δικαιούχος επιταγής κατάρτισης-vouncher και στα δικαιολογητικά ζητάνε επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού καλής γνώσης ξένης γλώσσας, που μπορω να το επικυρώσω και πόσο κοστίζει;

Δημοσ.

Νομιζω οτι και σε αστυνομικο τμημα να πας ή σε κεπ θα στο επικυρωσουν. Πριν 2 χρονια μου το ειχαν επικυρωσει στο σχολειο να φανταστεις. Απο λεφτα αντε να σου παρει 15-20 λεπτα για το χαρτι...

Δημοσ.

πας σε φωτοτυπάδικο και το βγάζεις μια φωτοτυπία. 
Πας στο κεπ μαζί με το κανονικό χαρτί και τη φωτοτυπία και τα δείχνεις και τα 2 στον κυριούλη, κι εκείνος βάζει στο αντίγραφο μια υπογραφή και μια σφραγίδα. δεν πληρώνεις τίποτα. 

αλλά να έχεις και τα 2 μαζί! 

Δημοσ.

πας σε φωτοτυπάδικο και το βγάζεις μια φωτοτυπία. 

Πας στο κεπ μαζί με το κανονικό χαρτί και τη φωτοτυπία και τα δείχνεις και τα 2 στον κυριούλη, κι εκείνος βάζει στο αντίγραφο μια υπογραφή και μια σφραγίδα. δεν πληρώνεις τίποτα. 

αλλά να έχεις και τα 2 μαζί! 

ρε παιδες στα κεπ πηγα σημμερα και μου εριξαν ακυρο ρωτησα και μου παν να παω σε δικηγόρο

Δημοσ.

Ελεηνο. Στο λυκειο το ειχα παει επειδη το ηθελαν για ενα διαγωνισμο που επερνα μερος και το επικυρωσε ο διευθυντης

Δημοσ.

Επικυρωμένα αντιγραφα lower μπορείς να παρεις μονο απο εκει που πήρες το πτυχίο, πχ ελληνοαμερικάνικη ένωση.

ναι μόνο εκεί και σε δικηγόρο ελεος, ξερει κανενας κανενα φθηνο δικηγορο γι αυτη τη δουλεια;

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/458436-επικυρωση-μεταφρασης/#entry4952264

παντως διπλα απο το μεταφραστικο εχει ενα μαγαζακι που εχει μεσα δικηγορους και κανουν επικυρωσεις και μεταφρασεις...~3ε επικυρωση 20-30ε μεταφραση η σελιδα για την επομενη μερα.

αν δεν σου ζητησαν και μεταφραση επιτοπου κανεις μια επικυρωση

Δημοσ.

Εγω πειραζει να τους παω επικυρωμενο αντιγραφο απο το 2006;
Τοτε το ειχα παρει το proficiency και εκ θαυματος ειχα βγαλει και αντιγραφα!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...