Προς το περιεχόμενο

Sony: Συσκευές εγγραφής φωνής ICD-SX1000 και ICD-SX733


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Από πρόβες ζωντανής μουσικής μέχρι επαγγελματικές συναντήσεις, οι δυο νέες ψηφιακές συσκευές εγγραφής ήχου, από τη Sony, διασφαλίζουν ότι κάθε νότα και κάθε λέξη θα ακούγεται με ποιότητα CD.

 

Οι συσκευές ICD-SX1000 και ICD-SX733 είναι τόσο λεπτές και ελαφριές που χωράνε στην τσέπη ή την τσάντα σας και αποτελούν τον ιδανικό σας σύντροφο, όταν έχετε έμπνευση και θέλετε να καταγράψετε τις ιδέες σας

 

Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν ένα νέο σύστημα μικροφώνου τριών κατευθύνσεων, που εγγράφει μουσική, πρακτικά συναντήσεων και σημειώσεις, με εξαιρετική ακρίβεια. Η λειτουργία Stereo (στερεοφωνική εγγραφή) διασφαλίζει ομαλά ισορροπημένη hi-fi ποιότητα εγγραφής οργάνων και φωνών, κάτι που είναι σημαντικό για τις πρόβες συγκροτημάτων και τις εγγραφές τραγουδιών. Εναλλακτικά, αλλάξτε σε λειτουργία Zoom (εγγραφή κεντρικής εστίασης) και εστιάστε με ακρίβεια σε ομιλίες στην άλλη άκρη του δωματίου.

 

Η κορυφαία συσκευή ICD-SX1000 έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλής ανάλυσης εγγραφές σε 96,1kHz/24-bit, συλλαμβάνοντας ορχηστρικά σόλο, σύνολα ή φωνές με εξαιρετική καθαρότητα.

 

post-1-0-73007000-1369928732_thumb.jpe

 

Η συσκευή SX1000 διαθέτει επίσης τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master Full Digital Amplifier της Sony, ο οποίος αναπαράγει ακόμα και τον πιο απαλό ψίθυρο σε κάθε παράσταση. Η τεχνολογία S-Master, η οποία αναπτύχθηκε, αρχικά, από τη Sony για προϊόντα hi-fi και οικιακού κινηματογράφου, έχει βελτιωθεί και για κινητές συσκευές, μειώνοντας την ψηφιακή αλλοίωση του ήχου και προσφέροντας ήχο ποιότητας στούντιο ηχογράφησης με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

 

Και οι δυο συσκευές εγγραφής διαθέτουν οκτώ λειτουργίες Scene Select για βέλτιστη καθαρότητα, σε ό,τι και αν ηχογραφείτε. Μπορείτε να επιλέξετε τύπο εγγραφής Music για μια ευρεία και ισορροπημένη απόκριση συχνότητας με κάθε όργανο που ακούγεται καθαρά, ή να επιλέξετε έναν από τους τύπους εγγραφής Voice Memo, Meeting ή Interview για πεντακάθαρα κατανοητό λόγο χωρίς να αλλοιώνονται οι ήχοι χαμηλών συχνοτήτων.

 

Με μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης, 16GB (στο μοντέλο ICD-SX1000), μπορείτε να κρατάτε συνεχόμενες εγγραφές σχεδόν μίας ολόκληρης εβδομάδας (159 ώρες σε MP3 192 kbps). Δεν σας φτάνει αυτός ο χρόνος; Τότε, απλώς τοποθετήστε μία προαιρετική κάρτα microSD ή Memory Stick Micro (M2) για να επεκτείνετε κι άλλο το χρόνο εγγραφής, ώστε να μη χάνετε ούτε λέξη. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου προσφέρει μεγάλη αντοχή για πολύωρες ηχογραφήσεις, μέχρι και 19 ώρες μεταξύ των φορτίσεων (Linear PCM 44,1kHz, 16 bit).

 

post-1-0-38955900-1369928716_thumb.jpe

 

Και οι δυο συσκευές εγγραφής μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και ως συσκευές αναπαραγωγής αρχείων σε φορμά MP3, AAC, WMA και WAV. Φορτώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και απολαύστε τα με τα στερεοφωνικά ακουστικά, που περιλαμβάνονται, ή το ενσωματωμένο ηχείο.

 

Οι συσκευές περιλαμβάνουν το λογισμικό για υπολογιστή Sound Organiser, το οποίο απλοποιεί τη μεταφορά, την επεξεργασία, τη διαχείριση ή το «κάψιμο» των αρχείων σας σε CD.

 

Οι νέες συσκευές ψηφιακής εγγραφής φωνής ICD-SX1000 και ICD-SX733, από τη Sony, είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Μάιο του 2013.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...