moumias Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αν καποιος απο εδω μεσα ειναι παθολογος του εοπυυ η γνωριζει καποιον που θα με εξυπηρετησει αμεσα...χρειαζομαι αμεσα μια σφραγιδα για κατι εξετασεις για βιβλιαριο υγειας που ειχα κανει αλλιως περνω ποδι απο δουλεια!!!!
funbreaker Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Επειδή δεν παίζει να βρεις έτσι, βρες έναν από εδώ, πες του το μυστήριο ζήτημα σου, σκάστου και 50 ευρώ και ίσως γίνει η δουλειά σου.
moumias Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 δεν ειναι μυστηριο,εκανα τις εξετασεις σε ιδιωτικο και ειναι ολα οκ, τωρα απλα μου εδωσαν μια βεβαιωση να την σφραγισει ενας παθολογος του εοπυυ...επειδη δεν εχω ικα δεν ξερω αν μπορω να παω να βρω εναν και να του πω να μου τη σφραγισει!
The_Judas Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πιστοποιητικό υγείας εννοείς; Ποιος σου ζητάει σφραγίδα παθολόγου του εοπυυ;
moumias Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 απο τη δουλεια μου εδωσαν ενα χαρτι που λεει τα στοιχεια μου,οτι περασα τις εξετασεις και απλα θελει σφραγιδα παθολογου τωρα!!
bilakos10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τράβα σε ένα βιβλιοπωλείο και πες τους να σου φτιάξουν μια σφραγίδα που να γράφει τα εξής: "Σούλης Κουτσουκλανιότογλου παθολόγος εοπυυ" Αλλιώς δουλειά δεν γίνεται... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα