troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα με τον λογαρισμο μου στο paypal. Λοιπον , εχω βαλει κανονικα τα στοιχεια μου κ ενω εχω κανει επιβεβαιωση του λογαρισμου μου, δεν μου δεχετε την καρτα. Συγκεκριμένα μου βγαζει το εξης μνμ : "Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again." . Ο αριθμος του λογαρισμου ειναι σιγουρα σωστος οπως κ τα υπολοιπα στοιχεια της καρτας. Η καρτα ειναι visa της Πειραιως κ απο οτι μου εχουν πει απο την τραπεζα μπορω να την χρησιμοποιησω ως χρεωστικη μεσω paypal. Τελος, πρεπει να σας πω , πως μεσα στην καρτα υπαρχει ενα ελαχιστο ποσο που απαιτειται. Ξερετε τι μπορει να συμβαινει κ δεν δεχετε την καρτα? Ευχαριστω εκ των προτερων
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η κάρτα είναι μαυρη σαν πιστωτική και γράφει επάνω Prepaid (λες έχει ελάχιστο ποσό άρα είναι προπληρωμένη)? Ή είναι χάρτινη;
Peperone Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 αφού βάλεις τη κάρτα μετά περιμένεις να την επιβεβαιώσουν και να σου στείλουν τον κωδικό για να γίνει verify. ο κωδικός θα τον πάρεις μέσω της κίνησης του λογαριασμού της κάρτας (παίρνεις τηλέφωνο τη τράπεζα και σου τον λέει μετά από 2-3 μέρες) χρεώνεσαι 1.5 ευρώ γι αυτό αλλά θα στο επιστρέψει το paypal όταν κάνεις verify.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα με τον λογαρισμο μου στο paypal. Λοιπον , εχω βαλει κανονικα τα στοιχεια μου κ ενω εχω κανει επιβεβαιωση του λογαρισμου μου, δεν μου δεχετε την καρτα. Συγκεκριμένα μου βγαζει το εξης μνμ : "Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again." . Ο αριθμος του λογαρισμου ειναι σιγουρα σωστος οπως κ τα υπολοιπα στοιχεια της καρτας. Η καρτα ειναι visa της Πειραιως κ απο οτι μου εχουν πει απο την τραπεζα μπορω να την χρησιμοποιησω ως χρεωστικη μεσω paypal. Τελος, πρεπει να σας πω , πως μεσα στην καρτα υπαρχει ενα ελαχιστο ποσο που απαιτειται. Ξερετε τι μπορει να συμβαινει κ δεν δεχετε την καρτα? Ευχαριστω εκ των προτερων χρεωστικη παντως της πειραιως παιζει μια χαρα διοτι εχω χρεωστικη και την εχω σε Paypal κανονικα.δοκιμασε βεβαια παντα και την Next day γιατι εχω δει κολληματα.οχι δεν θελει υποχρεωτικα λεφτα για να την δηλωσεις.για το verify θελει 1,5 ευρω το οποιο στο γυρναει μετα.
troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η κάρτα είναι μαυρη σαν πιστωτική και γράφει επάνω Prepaid (λες έχει ελάχιστο ποσό άρα είναι προπληρωμένη)? Ή είναι χάρτινη; Oχι δεν ειναι χαρτινη , ειναι σαν αυτην που σας στελνω.Το ελαχιστο ποσο που αναφερω, το λεω γιατι εχω διαβασει πως χρειαζεται ενα ελαχιστο ποσο 1.5 ευρω ωστε να την κανει δεκτη κ απλα λεω πως αυτο το ποσο υπαρχει μεσα, δεν ειναι δηλαδη αδεια η καρτα. αφού βάλεις τη κάρτα μετά περιμένεις να την επιβεβαιώσουν και να σου στείλουν τον κωδικό για να γίνει verify. ο κωδικός θα τον πάρεις μέσω της κίνησης του λογαριασμού της κάρτας (παίρνεις τηλέφωνο τη τράπεζα και σου τον λέει μετά από 2-3 μέρες) χρεώνεσαι 1.5 ευρώ γι αυτό αλλά θα στο επιστρέψει το paypal όταν κάνεις verify. To θεμα ειναι πως δεν μου δεχετε τα στοιχεια της καρτας. Πηγαινω My Account->Profile->Add or Edit Card κ κατα την εισαγωγη του αρ.λογαρισμου μου βγαζει το μνμ που σας αναφερα.! Εντωμεταξει που εχει σταλει ενα κωδικος επειβαιωσης ο οποιος αφορα το mail ωστε να γινει activite Ο λογαρισμος!
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η κάρτα που δείχνεις είναι debit visa. Εχεις ανοίξει αριθμό λογαριασμού και η κάρτα που δείχνεις τραβάει απο εκεί. Επειδή Αγροτική και Πειραιώς είναι ένα πράγμα, έχω να σου πω ότι ούτε την debit της Αγροτικής δέχεται το Paypal καθώς την έχω Ισως θα πρέπει να ξανακάνεις μίας ερώτηση λοιπόν στην τράπεζα, να το επιβεβαιώσεις και απο άλλο υπάλληλο ότι κάνει για Paypal. ΑΝ δεν κάνει τότε ζητάς μία Prepaid απο την τράπεζα
troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η κάρτα που δείχνεις είναι debit visa. Εχεις ανοίξει αριθμό λογαριασμού και η κάρτα που δείχνεις τραβάει απο εκεί. Επειδή Αγροτική και Πειραιώς είναι ένα πράγμα, έχω να σου πω ότι ούτε την debit της Αγροτικής δέχεται το Paypal καθώς την έχω Ισως θα πρέπει να ξανακάνεις μίας ερώτηση λοιπόν στην τράπεζα, να το επιβεβαιώσεις και απο άλλο υπάλληλο ότι κάνει για Paypal. ΑΝ δεν κάνει τότε ζητάς μία Prepaid απο την τράπεζα Λες δηλαδη να την εβγαζα απο εδω? http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-virtual-card
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αυτή που δείχνεις είναι ΜΗ επαναφορτιζόμενη. Εσύ θες να βάζεις λεφτά όποτε θες να κάνεις αγορές σωστά; Αρα πας σε αυτή εδώ http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-card Αλλά μία επίσκεψη στη τράπεζα θα σου λύσει τις απορίες σου Εχεις χρόνο να την βγάλεις ακόμα και σήμερα. 10 λεπτά θα σου πάρει αφού έχεις λογαριασμό και άρα έχουν τα στοιχεία σου.
troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αυτή που δείχνεις είναι ΜΗ επαναφορτιζόμενη. Εσύ θες να βάζεις λεφτά όποτε θες να κάνεις αγορές σωστά; Αρα πας σε αυτή εδώ http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-card Αλλά μία επίσκεψη στη τράπεζα θα σου λύσει τις απορίες σου Εχεις χρόνο να την βγάλεις ακόμα και σήμερα. 10 λεπτά θα σου πάρει αφού έχεις λογαριασμό και άρα έχουν τα στοιχεία σου. Λοιπον , εβγαλα ακρη , ειχα κανει λαθος στην συμπληρωση των στοιχειων . Η καρτα λειτουργει κανονικα στο paypal.Ωστοσο σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! 1
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Oχι δεν ειναι χαρτινη , ειναι σαν αυτην που σας στελνω.Το ελαχιστο ποσο που αναφερω, το λεω γιατι εχω διαβασει πως χρειαζεται ενα ελαχιστο ποσο 1.5 ευρω ωστε να την κανει δεκτη κ απλα λεω πως αυτο το ποσο υπαρχει μεσα, δεν ειναι δηλαδη αδεια η καρτα. To θεμα ειναι πως δεν μου δεχετε τα στοιχεια της καρτας. Πηγαινω My Account->Profile->Add or Edit Card κ κατα την εισαγωγη του αρ.λογαρισμου μου βγαζει το μνμ που σας αναφερα.! Εντωμεταξει που εχει σταλει ενα κωδικος επειβαιωσης ο οποιος αφορα το mail ωστε να γινει activite Ο λογαρισμος! ναι αυτη περναει αν και το εφτιαξες.απλα αν ψωνισεις θα σε αφησει μεν αλλα καποια στιγμη θα σου ζητησει verify οποτε καντο απο τωρα.επισης μπορει να σε ενημερωνει με email οτι αγορασεις.και απλα βαζεις λεφτα στην καρτα οποτε θες.
troupdim Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ναι αυτη περναει αν και το εφτιαξες.απλα αν ψωνισεις θα σε αφησει μεν αλλα καποια στιγμη θα σου ζητησει verify οποτε καντο απο τωρα.επισης μπορει να σε ενημερωνει με email οτι αγορασεις.και απλα βαζεις λεφτα στην καρτα οποτε θες. Δεν εχω ακομα πραγματοποισει αγορα, απλα μου δεχτηκε την καρτα μου το paypal. Για να κανω verify , δεν θα πρέπει να έχω τον κωδικό απο το paypal? Επειδη δεν εχω winbank στην πειραιως δεν μπορω να δω τον κωδικο αυτου που μου εχει τραβηξει το 1.2 eurw. Oταν κανω την πρωτη μου αγορα, θα περιμενω να μου στειλει η Πειραιως το σχετικο χαρτι στο σπιτι ωστε να δω απο εκει τον κωδικο του κ να κανω το verify στο paypal. H μπορω να το κανω κ χωρις να εχω προβει σε αγορα?
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δε μπορείς να κάνεις αγορά μέσω paypal αν δεν κάνεις verify τη κάρτα σου. Πάρε τηλ αν μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν αλλιώς πήγαινε στο κατάστημα και ζήτα μία ανάλυση λογαριασμού και θα φανεί εκεί. Επίσης καλό είναι να βάλεις και ένα ebanking να μην είσαι μόνιμα σε πέραδωθε στο κατάστημα και να ξέρει ανα πάσα στιγμή το υπόλοιπό σου και τις κινήσεις σου. Και σίγουρα θα μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς κλπ μέσω αυτού.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν εχω ακομα πραγματοποισει αγορα, απλα μου δεχτηκε την καρτα μου το paypal. Για να κανω verify , δεν θα πρέπει να έχω τον κωδικό απο το paypal? Επειδη δεν εχω winbank στην πειραιως δεν μπορω να δω τον κωδικο αυτου που μου εχει τραβηξει το 1.2 eurw. Oταν κανω την πρωτη μου αγορα, θα περιμενω να μου στειλει η Πειραιως το σχετικο χαρτι στο σπιτι ωστε να δω απο εκει τον κωδικο του κ να κανω το verify στο paypal. H μπορω να το κανω κ χωρις να εχω προβει σε αγορα? αν εχεις sms alert δεν θυμαμαι αν ο κωδικος ερχεται εκει. Δε μπορείς να κάνεις αγορά μέσω paypal αν δεν κάνεις verify τη κάρτα σου. Πάρε τηλ αν μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν αλλιώς πήγαινε στο κατάστημα και ζήτα μία ανάλυση λογαριασμού και θα φανεί εκεί. Επίσης καλό είναι να βάλεις και ένα ebanking να μην είσαι μόνιμα σε πέραδωθε στο κατάστημα και να ξέρει ανα πάσα στιγμή το υπόλοιπό σου και τις κινήσεις σου. Και σίγουρα θα μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς κλπ μέσω αυτού. εγω ειχα κανει αγορα κανονικα αλλα μεχρι ενα ποσο.μετα την εκανα verify γιατι περιμενα να ερθει αναλυτικος 1
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μεχρι 100 € μπορεις να κάνεις αγορές απο το paypal μεχρι να σου έρθει ο κωδικός για verify 1
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μεχρι 100 € μπορεις να κάνεις αγορές απο το paypal μεχρι να σου έρθει ο κωδικός για verify :D:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα