gazp Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους! Αντιμετωπιζω προβλημα με το Pc της υπογραφης μου. Μου εκανε καποια..."κουλα" τα οποια περιγραφω εδω: http://www.insomnia.gr/topic/477088-post-sound-delay/ Εκανα Format και περασα Windows 8 Pro x64 και το θεμα που περιγραφω παραπανω λυθηκε. Αλλα αραια και που, χωρις να εχω υψηλες θερμοκρασιες, το PC σβηνει...σα να "κοβει" στιγμιαια και ξαναξεκιναει μονο του (χωρις να τρεχω κατι απαιτητικο, ακομα και χωρις να εχω τιποτε ανοικτο). Oι θερμοκρασιες του ειναι μια χαρα, κανονικοτατες, ο δισκος ειναι κομπλε συμφωνα με το Hard disk sentinel. Παραθετω καποια screenshots, απο speccy, hwmonitor και hd sentinel, τα 45αρια ειναι γιατι δεν το εχω ξεσκονισει εδω και καιρο και ισως να θελει και παστα: Speccy HWMonitor Hard disk Sentinel: Φοβαμαι οτι ειναι το τροφοδοτικο μου...το pc εχει χρησιμοποιηθει παρα πολυ τριαμισι χρονια τωρα...Αν ειναι αυτο, τι θα μου προτεινατε? (40-50€ μπατζετ). Το PC χρησιμοποιειται για παιχνιδια, Αutocad, Photoshop. Αν δεν ειναι τροφοδοτικο, τοτε βοηθηστε με να βρω ακρη Ευχαριστω εκ των προτερων.
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλο θα ήταν να βρεις πρώτα ένα δανικό να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς ότι φταίει το τροφοδοτικό και να μην δώσεις λεφτα χωρις λόγο!
gazp Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μμμμμμ...κομματακι δυσκολο. Το pc μου αυτο το εκανε πριν 2-3 μερες (μια φορα) και παλι σημερα. Κατα τ αλλα δεν εχω αλλο προβλημα ουτε γινεται συχνα. Ειδα τον οδηγο για το πως "μετραμε" ενα τροφοδοτικο, ισως το δοκιμασω ετσι. Αλλιως, παιζει να ειναι κατι αλλο?
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δωσε μας λιγο και θερμοκρασίες σε Load με οcct linpack . Υπαρχει μια μικρή πιθανοτητα να είναι και μητρική. 1
gazp Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 To εβαλα γυρω στα 5 λεπτα και παραθετω screenshots απο το OCCT και απο το Speccy: OCCT: και απο speccy: εν τω μεταξυ σα να μου μυρισε και κατι, αλλα ισως ειναι η σκονη...
WalkerSW Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εχεις θέμα με τις θερμοκρασίες..... βγάλε ψύκτρα , καλο καθαρισμα καινουργια παστα και μετα το ξαναβλέπουμε!
gazp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eβαλα παστα σημερα. Οι θερμοκρασιες ειναι αυτες: να σημειωσω οτι δεν μου το εχει ξανακανει το προβλημα αυτο.
gazp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλούτσικα φαίνεται να είσαι τώρα! Ναι..αλλα μολις πριν απο λιγο το ξανακανε (εσβησε μονο του και το αναψα εγω). Ηταν βεβαια αναμμενο για ωρες, αλλα και παλι...
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τοτε ξαναγυρνάμε στο τροφοδοτικο.... Ξαναδες θερμοκρασίες σε load οπως σου είπα πρίν.
gazp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εβαλα το OCCT και το αφησα γυρω στα 10-15 λεπτα. Οι θερμοκρασιες ηταν αυτες: τι παιζει λοιπον?
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μια χαρά θερμοκρασιες.... οποτε μαλλον καταλήγουμε στο τροφοδοτικο αλλα οπως παντα μονο η δοκιμη θα δωσει σιγουρη απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα