Προς το περιεχόμενο

Εχετε σιχαθει και εσεις τις ειδησεις των καναλιων?


rezoma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας, αλλα πραγματικα προσπαθω να δω ειδησεις και πανω απο 5 λεπτα δεν αντεχω. Αηδια, προπαγανδα, χαζομαρα, λαικισμος. Το κερασακι στην τουρτα στα παραπανω ειναι οταν ερχεται η ωρα του πανελ-δικαστηριου απο τις διανοιες πανελο-δημοσιογραφους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτο βαζεις συνδρομητικη τηλεοραση ,ενημερωνεσαι απο εντυπα-ηλεκτρονικο τυπο  - οσο το δυνατον περισσοτερες πηγες - κυριως ξενες και ετσι απομακρυνεσαι απο την μιζερη ,λαικιστικη ελληνικη πραγματικοτητα  .

Επεξ/σία από Fotis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σίχαμα το ίδιο... Καταρχήν βλέπω πολλούς που ανοίγουν το πρωί την TV και βλέπουν ειδήσεις... Ε ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ!!... όταν ανοίγεις και το μόνο που δεν ακούς είναι ότι θα πεθάνουμε...

Και κάτι άλλο που μου ανάβουν τα λαμπάκια (μέσα στο θέμα είναι) όταν γίνετε συνάντηση από τους πολιτικούς που στήνονται στις βασιλικές καρέκλες σηκώνονται δίνουν τα χέρια και γυρνάνε τα άδεια κεφάλια προς την κάμερα με χαμόγελο λες και δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι οκ, ενώ πίσω από την πλάτη τους 100+ βάθος....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο να βλέπεις ειδήσεις στην TV. Καμια ταινία το πολύ.

Για ενημέρωση υπάρχει το ιντερνετ, και οι εφημερίδες. Όχι ότι είσαι σίγουρος πως εκεί θα βρεις 100% αντικειμενική ενημέρωση, αλλά μπορείς να συνδιάσεις απόψεις και γεγονότα (υπάρχουν ιστοσελίδες και εφημερίδες αρκετά διαφορετικές, στα κανάλια λένε ΟΛΑ τα ίδια), ή στο κάτω κάτω, να επιλέξεις ΕΣΥ ποιος θες να σου λέει τις έστω και ανακριβείς ειδήσεις του, ανάμεσα από πολλούς :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε την τηλεόραση βάλτην σε ένα ταψί να χωράει η βάση της, ρίξε τσιμέντο μπόλικο και μετά φούντο από το Ταίναρο.

 

Εκπλήσσομαι που νέοι άνθρωποι βλέπουν ακόμα τηλεόραση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα έχουμε πει, το 90% των τηλε-δημοσιογράφων, εκφωνητών και συντακτών ειδήσεων εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη του καναλιού για το οποίο δουλεύουν. Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν αλλιώς γιατί από αυτόν "τρώνε ψωμί". Ακόμα και η κρατική τηλεόραση, ως γνωστόν, προβάλει δελτίο που ευνοεί γενικά την κυβέρνηση που είναι στην εξουσία. Αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και έξω.

 

Ενημερωθείτε από πολλές και διαφορετικές πηγές, διαβάστε εφημερίδες οι οποίες είναι ανοιχτές σε διαφορετικές απόψεις και φιλοξενούν κείμενα από διάφορους "χώρους". Επιλέξτε δύο-τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους υπάρχει σχετική πολυφωνία.

 

Προσοχή στα μπλογκ, που πολλές φορές κάνουν την τρίχα τριχιά όπως κάποιοι τηλεπαρουσιαστές ή αναπαράγουν μη διασταυρωμένες ή παλιές ειδήσεις. Αλλά κι αυτά συχνά θα δημοσιεύσουν ειδήσεις που η TV αποκρύπτει συστηματικά.

 

Για ειδήσεις διεθνούς ενδιαφέροντος - για όσους γνωρίζουν αγγλικά  - προτείνω το Russia Today (www.rt.com), έχουν καλό επιτελείο, αποφεύγουν τα πολλά σχόλια και μεταδίδουν ειδήσεις που άλλα πρακτορεία δεν αναφέρουν καθόλου (πχ. τις διαδηλώσεις κατά της Monsanto).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τηλεόραση εχει πεθάνει εδω και χρόνια, κατ εμε δεν εχει να προσφέρει κατι ουτε στην ενημέρωση στο internet βρίσκεις τα πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Και 'γω παιδιά. Ιδίως τον τελευταίο καιρό έχω σιχαθεί αρκετά δελτία ειδήσεων. Ιδίως καναλιών που είναι και καλά... «αντικειμενικά». Όχι μόνο αυτό, αλλά και πρωινές πολιτικές εκπομπές. Γι'αυτό σας λέω, Star και ξερό ψωμί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε τι λέτε ρε; Γιάννη μου - Όλγα μου, για πάντα ρε!

 

Το είπανε; Συμβαίνει! Ότι άλλο παρατηρείτε στην ζωή σας είναι απλά παραίσθηση επειδή είστε από χωριό και δεν ξέρετε 'σεις  :)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιας και θιχτηκε το θεμα ειδησεων της τηλεορασης εγω θα θιξω και τις κατινιστιρουφιανοκουτσουμπουλιστικες εκπομπες, εχω σιχαθει τα τελευταια 15+ χρονια να ακουω η β**** πινει τον καφε της τωρα με καλαμακι, η με****** εβαψε για 100η φορα  ξανθα τα μαλλια της, η κκ***** εκανε πλαστικη, ο ρ******* εχει ξωγαμο, ο κ******** χωρισε τη β*********, ο γ******** τα χει με τον κουμπαρο, η Αν******* φοραει ασορτι ταγιερ με καπελο ντολτσε καμπανα,, ο μ*****ης φοραει γκουτσι, ο ταδε πηδηξε την ταδε, ο γ****ας φορεσε τη μποτονιερα η μπουτονιερα η και μπετονιερα οπως θετε πειτε το, ο ενας ειναι γκει και  αλλος ο ηλιος καιει, ο βο***** πηγε μυκονο και ο ψ******  τριλοφο ο ενας μεγαλωσε το πουλι του και ο αλλος εκοψε το πουλι του, και τΙ με νοιαζει εμενα τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη? δε πα να γ@******  πραγματικα στην ελληνικη αποβλακωτικη τηλεοραση για μενα δεν υπαρχει το χειροτερο χαζοβιολικο που λεγεται lifestyle, αποπροσανατολισμος η αποβλακωση της λαικης μαζας

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...