Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει ο τίτλος , υπάρχει ένα πρόβλημα με το CPU είναι διαρκώς στο 85 % ++ usage πράγμα που κάνει το PC τρομερά αργό , δεν ξέρω εάν φταίνε τα χρονιά γιατί ο υπολογιστής είναι σχετικά παλιός , η το ότι έχει να γίνει format γύρο στα 2 χρονιά , επίσης έχω κάνει scanns με το avira άλλα δεν βρίσκει κάποιο virus που ίσως κρύβεται πίσω από το πρόβλημα.

Mobo : Acer FMCP7AM

CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500MHz

RAM : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )

GPU : NVIDIA GeForce GT 120

Μην μας φας ρε giokou ένα μικρο θεματακι παραλείψαμε αν και πόρισμα μπορείς να βγάλεις και χωρίς χαρακτηριστικα από την στιγμή που σου έχω δώσει τα συμπτώματα  ;)

Δημοσ.

Μα απορώ πως περιμένετε απαντήσεις, δίχως να παραθέτετε το σύστημα που έχετε!

Ειλικρινά απορώ... 

:-(

Δημοσ.

Δεν ειναι hardware το θεμα σου. Software ειναι. Κατι τρεχει απο πισω(προγραμμα-ιος)

Εγω θα το εκανα ενα φορματ παντως, μιας και οπως ειπες πανε 2 χρονια απο το τελευταιο.

Δημοσ.

Κατεβάζε και το antimalware επίσης διέγραψε αρχεία που δεν θες και απεγκατέστήσε προγράμματα που δεν τα χρησιμοποιείς... Κατέβασε το ccleaner το οποίο θα σου διαγράψει άχρηστα αρχεία όπως cookies, αρχεία ειδοποίησεών και θα σου κάνει εκαθάριση σκληρού.. κάνε και ανασυγκρότηση.. Κοίτα και ποια προγράμματα τρέχουν μαζί με τα windows αυτά που είναι άχρηστα τα διαγράφεις... Στο ccleaner θα δεις και τα προγράμματα που εκκίνουν με τα windows διέγραψετα όλα εκτός του αντίβαιρους σου

Δημοσ.

Κατεβάζε και το antimalware επίσης διέγραψε αρχεία που δεν θες και απεγκατέστήσε προγράμματα που δεν τα χρησιμοποιείς... Κατέβασε το ccleaner το οποίο θα σου διαγράψει άχρηστα αρχεία όπως cookies, αρχεία ειδοποίησεών και θα σου κάνει εκαθάριση σκληρού.. κάνε και ανασυγκρότηση.. Κοίτα και ποια προγράμματα τρέχουν μαζί με τα windows αυτά που είναι άχρηστα τα διαγράφεις... Στο ccleaner θα δεις και τα προγράμματα που εκκίνουν με τα windows διέγραψετα όλα εκτός του αντίβαιρους σου

+1, Επίσης σβήσε το Avira είναι Απο τα χειρότερα σε διαχείριση cpu το έχω δουλέψει προσωπικά πρόσφατα. Σβήσε avira βάλε avast.

Δημοσ.

+1, Επίσης σβήσε το Avira είναι Απο τα χειρότερα σε διαχείριση cpu το έχω δουλέψει προσωπικά πρόσφατα. Σβήσε avira βάλε avast.

το antivirus "τρώει" μνήμη.

κάνε φορμάτ να ξεμπερδεύεις.

ότι λέει ο drift-man

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...