blackhill66 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 στη M/B ASUS M2N που εχω στο πισι υπαρχει το βυσμα εξοδου spdif επειδη δεν γνωριζω,αν καποιος που ξερει μπορει να μου πει αν αξιζει και αν γινεται βεβαια συνδεση απο κει με δικαναλο ενισχυτη για ακροαση μεσω πισι FLAC-WAV αρχειων ,και αν υπαρχει καταληλο καλωδιο συνδεσης κτλ
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν ο ενισχυτής έχει παρομοια ψηφιακή είσοδο ήχου γιατι να μην γινεται? Φανταζομαι, ξέρεις ότι αν μας έλεγες και το μοντελο του ενισχυτή θα μας ήταν πολυ πιο ευκολο να σου απαντησουμε και απλα το ξέχασες!
MauMaus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 αν ο ενισχυτης οπως λεει κ ο φιλος εχει spdif εννοειται πως γινεται ! συνδεση ενισχυτη με ηχεια και επιλογη spdif απο την καρτα ηχου ..
blackhill66 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 δεν εχει τετοια εισοδο ο ενισχυτης μου παιδια μονο rca εισοδους εχει δειτε http://www.avforums.com/forums/attachments/hi-fi-systems-separates/136997d1252011664-nad-c352-how-earth-c352.jpg
blackhill66 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παιζουν και ανταπτορες μαλλον αλλα οκ θα το ψαξω,παντως ευχαριστω
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εγω προσωπικα δεν έχω ακουσει για ανταπτορα που μετατρέπει ψηφιακό σε αναλογικό ήχο.
MauMaus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 rca απο την μητρικη στον ενισχυτη και μια χαρα ηχο θα παιρνεις ! αναλογικο οχι ψηφιακο βεβαια, καμμια σχεση ομως με τον ηχο που ακους τωρα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα