Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Notebook  Asus eee1005NΑ έχω ένα θέμα με τον ανεμιστήρα δουλεύει στο ρελαντί και κάνει θόρυβο και πάρα πολύ αλλά όποτε νανε δεν έχει θέμα με φόρτο εργασίας τι να φταίει τι μπορώ να κάνω ?

Δημοσ.

Notebook  Asus eee1005NΑ έχω ένα θέμα με τον ανεμιστήρα δουλεύει στο ρελαντί και κάνει θόρυβο και πάρα πολύ αλλά όποτε νανε δεν έχει θέμα με φόρτο εργασίας τι να φταίει τι μπορώ να κάνω ?

καθαρισμό του έχεις κάνει;;

Δημοσ.

όχι δεν έχω ιδέα πως ανοίγει...

Οχι δεν ξέρω πως να το λύσω και δεν βρίσκω κάτι στο ιντερνετ...

Δημοσ.

<p>όχι δεν έχω ιδέα πως ανοίγει...</p>

<p>Οχι δεν ξέρω πως να το λύσω και δεν βρίσκω κάτι στο ιντερνετ...</p>

θα θελει σιγουρα καθαρισμα και μιας που θα κανεις την διαδικασια αυτη καλο ειναι να αλλαξεις και την παστουλα σε cpu/gpu ισως χρειαστεις και thermal pad .βιντεακι θα σου βρουμε το πως γινεται :D

Δημοσ.

θα θελει σιγουρα καθαρισμα και μιας που θα κανεις την διαδικασια αυτη καλο ειναι να αλλαξεις και την παστουλα σε cpu/gpu ισως χρειαστεις και thermal pad .βιντεακι θα σου βρουμε το πως γινεται :D

Όλα τα βρίσκει ο coolerman :D

Δημοσ.

μια διόρθωση ίσως και να μην χρειάζεται  thermal grease,απ' οτι είδα δεν έχει στο video το netbookακι σου

αν δεν το κατέχεις και φοβάσαι μην γινει κάποια ζημιά,πηγαινέ το σε κάποιο μαγαζάκι που ασχολούνται και να τον καθαρίσουν.

κρατάω μια "πισινή" μην έχει πρόβλημα το fanακι του.

είναι παρεμφερές μοντέλο στο video ώστε να δείς πως το λύνει ο τυπάς ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ θα το επιχειρήσω..
Δευτέρα θα πάω να πάρω και πεπιεσμένο αέρα για να το καθαρίσω , δεν νομίζω να κάνω καμια ζημία αν το καθαρίσω με τον αέρα _

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ θα το επιχειρήσω..

Δευτέρα θα πάω να πάρω και πεπιεσμένο αέρα για να το καθαρίσω , δεν νομίζω να κάνω καμια ζημία αν το καθαρίσω με τον αέρα _

πιστεύω δεν θα κάνεις την δουλειά σου,θα το πληρώσεις και ακριβά.

μπορείς να πάς σε κάποιο βενζινάδικο και να το φυσήξεις απο μακρυά..είναι τζάμπα.απλώς να το κρατάς μακρυά!

απλώς η σκόνη δεν θα βγεί θα εισχωρήσει στο εσωτερικό του.

αν το ψυσήξεις πιάσε το ανεμηστηράκι του με κάποιο συνδετήρα/μολύβι,δεν κάνει να γυρνάει σαν "τρελό" την ώρα που θα το φυσάς.

Δημοσ.

Προτού επιχειρήσεις "χειρουργεία", δοκίμασε το σωστό το πρόγραμμα: EEECTL B)

http://cpp.in/dev/eeectl/

Μη ψαρώσεις που αναφέρει Asus EEE PC 700, δουλεύει & με πολλά άλλα μοντέλα
-για παράδειγμα Asus 1101- και είναι σωτήριο λέμε: του ορίζεις εσύ ταχύτητα fan :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...