Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν μιλάμε για ηλικιωμένους δύσκολα θα καταφέρεις κάτι αν δεν παίρνουν από λόγια ή είναι περίεργοι. Αν παίρνουν από λόγια προσέγγισε τους. 

Πάντως όλοι είμαστε ανεκτικοί σε κάποια θέματα... Πχ μπορεί εγώ αύριο να πρέπει να σηκωθώ από τις 7 για να πάω στη δουλειά και ο άλλος να τύχει να κάνει πάρτυ επειδή έχει γιορτή. Δεν θα μπορούσα να αρχίσω τις φασαρίες, τις φωνές και τις αστυνομίες. Αν το κάνει όμως συχνά (τέρμα μουσική,φασαρία και τέτοια) θα δημιουργούσα πρόβλημα γιατί υπάρχουν και τέτοιοι που δε σέβονται τπτ και το κάνουν συχνά.

Η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με το θέμα ενόχληση... Και  το "ένα βράδυ" που λες δεν είναι τόσο απλό για έναν που έχει περάσει τα 60 πίστεψε με. Οι γέροι είναι σαν μωρά παιδιά, όλα τους φταίνε, άσε που πολλοί έχουν πολλά προβλήματα υγείας, οικονομικά και άλλα και τρέχουν από τις 6 στα νοσοκομεία και στο ΙΚΑ για εξετάσεις και τα σχετικά. Δεν μπορείς εσύ να τους λες "στα @@ μου μην κοιμηθείς δεν τρέχει κάτι για ένα βράδυ", επειδή εσύ θες να χορεύεις με την παρέα σου... ( όχι εσύ προσωπικά γενικά μιλάω)

Πρόβλημα τους φίλε.Μπορεί να ακούγεται πάρα πολύ εγωιστικό αλλά τελείωσε το σχολείο.Και ναι θα τα κάνει πουτάνα όλα γιατί είναι 17 χρονών και δεν τον νοιάζει τίποτα.Η μιζέρια σ'αυτήν την χώρα έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα διότι πλέον έχει σκεπάσει και τα νέα παιδιά.Κι ένα από αυτά είμαι κι εγώ!

• Confused 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρεμηστε νεολαιοι :) !αν νομιζετε οτι το να τελειωσεις το λυκειο ειναι κατορθωμα-φτου ξελευθερια τοτε αν σου ρθει κανα real γαμη**(υγεια,αφραγκια,δουλεια,σπουδες κτλ.) τα επομενα χρονια τι θα κανετε?αυτοκτονια αν δεν το ξεπερασετε και μπουρλοτο αν τα καταφερετε?!
chill ακομη δεν εχετε δει τιποτα.υπαρχουν ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ειτε ΧΑΡΕΣ απο ενα γαμημενο λυκειο.
οποιος θελει να τα σπασει χωρις να νομιζει οτι φταινει οι γυρω τους,μαζευει λεφτα και κλεινει ενα απο τα μερη που ειναι για real παρτακια(ηχος,φωτα,παγο,καβα)

τα παρτυ αθηνα ειτε σε μονοκατοικαι ειτε πολ/κια ειτε πυκνοκατοικημενη ειτε αραιοκατοικημενη ειναι παρελθον.- (για ολες τις ηλικιες.επιβεβαιωμενο)

Δημοσ.

ηρεμηστε νεολαιοι :) !αν νομιζετε οτι το να τελειωσεις το λυκειο ειναι κατορθωμα-φτου ξελευθερια τοτε αν σου ρθει κανα real γαμη**(υγεια,αφραγκια,δουλεια,σπουδες κτλ.) τα επομενα χρονια τι θα κανετε?αυτοκτονια αν δεν το ξεπερασετε και μπουρλοτο αν τα καταφερετε?!

chill ακομη δεν εχετε δει τιποτα.υπαρχουν ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ειτε ΧΑΡΕΣ απο ενα γαμημενο λυκειο.

οποιος θελει να τα σπασει χωρις να νομιζει οτι φταινει οι γυρω τους,μαζευει λεφτα και κλεινει ενα απο τα μερη που ειναι για real παρτακια(ηχος,φωτα,παγο,καβα)

τα παρτυ αθηνα ειτε σε μονοκατοικαι ειτε πολ/κια ειτε πυκνοκατοικημενη ειτε αραιοκατοικημενη ειναι παρελθον.- (για ολες τις ηλικιες.επιβεβαιωμενο)

Καλα το παιδι δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν προβληματα ... Οπως ειπα και εγω τουλαχιστον στην ηλικια μας το να τελειωσεις το σχολειο προς το παρον ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ που μας νιαζει !! κατσε να περασουμε και το στρατο και μετα αρχιζουμε να τρελενομαστε και για τα υπολιπα προβληματα ! :P 

Πρόβλημα τους φίλε.Μπορεί να ακούγεται πάρα πολύ εγωιστικό αλλά τελείωσε το σχολείο.Και ναι θα τα κάνει πουτάνα όλα γιατί είναι 17 χρονών και δεν τον νοιάζει τίποτα.Η μιζέρια σ'αυτήν την χώρα έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα διότι πλέον έχει σκεπάσει και τα νέα παιδιά.Κι ένα από αυτά είμαι κι εγώ!

Και μεις καπως ετσι σκεφτομαστε ! :P Αλλα μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ΠΑΝΤΑ σε καθε πολυκατοικεια θα υπαρχει και απο ενα στριμενο αντερο που οτι και να προσπαθησεις να κανεις θα στο βγαλει απο την μυτη ?! :/ :P 

Ετσι να πεις και στους μπατσους! Αλλα ,μαγκιά-κλανιά....

Τεσπα, ξεκινά να τυπώνεις χαρτάκια για τις γύρω πολυκατοικίες και βλέπεις εκείνο το βραδυ τι θα γίνει...

Μια πολυκατοικεια εχει διπλα του ! μιλησε με με καποιους απο την δικια του το παιδι και του ειπαν οτι μεχρι τις 1-1¨30 το πολυ θα μπορουμε να εχουμε την μουσικη στο τερμα μετα πρεπει να χαμιλωσουμε db :/ (δεν εχει μιλησει ακομα με την υπολιπη πολυκατοικεια μου φαινεται μονο με κανα 2 γειτονες του ... )

Δημοσ.

η μουσικη ακουγεται στο τετραγωνο.εχει ερθει αστυνομια απο σπιτι 100μετρα μακρια

δεν ξερεις ποιανου θα του την βαρεσει εκεινο το βραδυ.(με το δικιο του αλλα..)

• Like 1
Δημοσ.

η μουσικη ακουγεται στο τετραγωνο.εχει ερθει αστυνομια απο σπιτι 100μετρα μακρια

δεν ξερεις ποιανου θα του την βαρεσει εκεινο το βραδυ.(με το δικιο του αλλα..)

Σε αυτο που λες να σου πω την αληθεια δεν εχεισ και αδικο !! Αλλα οι γειτονες της πολυκατοικειας ιδικα θα αγανακτησουνε με τα μπασα ! 

Δημοσ.

Και εσενα δικο σου πρόβλημα η κλήση που θα φας και μετα θα κλαίγεσαι στο δικαστη/μπαμπα/μαμα. Αν θες να τα  κανεις πουτανα και να μας δείξεις ποσο μεγαλα ειναι τα @@ σου να το παιξεις ετσι μαγκια και στον αστυνομικο που θα ερθει. Το να τελειώσεις το σχολείο δεν ειναι  ιδιαιτερο κατόρθωμα  και ουτε ειναι μιζερια να θες να κοιμηθεις. Εσυ τα εχεις ολα λυμένα απο τους γονεις σου για ρωτα τον παππου κατω, τον ανεργο διπλα σου εαν εχουν κι αυτοι την ιδια αποψη για το τι αποτελει μιζερια με εσενα.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έλα ρε μεγάλε.Κατάφερε να τελειώσει το σχολείο; Ανατρίχιασα.

Αν μου ερχόταν, και μου ρωτούσε, με νορμάλ ύφος, αν θα με ενοχλούσε το πάρτι, τότε θα του έλεγα όχι,κάντο.

Αν όμως μου ερχόταν, με υφάκι 'τελείωσα το λύκειο,θα τα κάνω πουτάνα, θες δεν θες' τότε θα του έλεγα, πες τα στον αστυνομικό που θα σου ρθει κατά τις 12.

btw.17 χρονών,ε; Τυχεροί γονείς...

Δημοσ.

Η ανωριμότητα θέλεις να πεις . Σου εύχομαι όταν θα έχεις μια σημαντική δουλειά να είναι κάποιος που γουστάρει να τα κάνει πουτάνα όλα και να είναι πρόβλημά σου που δεν θα μπορείς να κοιμηθείς και άρα να αποδώσεις την επόμενη μέρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιζέρια^2 είναι να κάνει ένας άνθρωπος πάρτι μία φορά τον χρόνο και να του το γ@μάς. Και εξεταστική έχουμε και δουλειά έχουμε κτλ κτλ. An γίνει ένα Σάββατο ή Παρασκευή ένα πάρτι (καθημερινή είναι λίγο extreme), κάνεις και λίγο τον μαλάκα. Και εμένα με ενοχλεί, όπως και τον περισσότερο κόσμο αλλα όπως θα κάνεις κι εσύ πάρτι μία στις τόσες έτσι και ο άλλος.

Βέβαια σωστό είναι να το έχει ανακοινώσει πριν ώστε να κάνουν οι γείτονες τα κουμάντα τους. Ωτοασπίδες ή να κανονίσουν καμια έξοδο κτλ κτλ.

Αν και εγω θα σου πρότεινα να νοικιάσεις κανα χώρο ώστε να είσαι ήρεμος (εκεί γίνονται και τα καλύτερα). Σίγουρα θα έχεις κομπλεξικούς γείτονες και κάποιος θα στο χαλάσει.

Υ.Γ. Αν το θες για αυτό το Σαββάτο και στην χαλάσει κάποιος, σπάστε το, χωθείτε στα αμάξια και συνεχίστε στον λόφο του Στρέφη  ;)  Κάτι άκουσα σήμερα οτι θα βαράει καλά...

Υ.Γ.2 Τις προάλλες είχα πάει σε ένα πάρτι που γινότανε στον 4ο και ταυτόχρονα κάναν άλλοι δύο, ένας στο 1ο και ένας στον 2ρο... :-)  Εκει να δείς τι έγινε... Πάντως αστυνομία δεν έσκασε.

Δημοσ.

Μιζέρια^2 είναι να κάνει ένας άνθρωπος πάρτι μία φορά τον χρόνο και να του το γ@μάς. Και εξεταστική έχουμε και δουλειά έχουμε κτλ κτλ. An γίνει ένα Σάββατο ή Παρασκευή ένα πάρτι (καθημερινή είναι λίγο extreme), κάνεις και λίγο τον μαλάκα. Και εμένα με ενοχλεί, όπως και τον περισσότερο κόσμο αλλα όπως θα κάνεις κι εσύ πάρτι μία στις τόσες έτσι και ο άλλος.

Βέβαια σωστό είναι να το έχει ανακοινώσει πριν ώστε να κάνουν οι γείτονες τα κουμάντα τους. Ωτοασπίδες ή να κανονίσουν καμια έξοδο κτλ κτλ.

Αν και εγω θα σου πρότεινα να νοικιάσεις κανα χώρο ώστε να είσαι ήρεμος (εκεί γίνονται και τα καλύτερα). Σίγουρα θα έχεις κομπλεξικούς γείτονες και κάποιος θα στο χαλάσει.

Υ.Γ. Αν το θες για αυτό το Σαββάτο και στην χαλάσει κάποιος, σπάστε το, χωθείτε στα αμάξια και συνεχίστε στον λόφο του Στρέφη  ;)  Κάτι άκουσα σήμερα οτι θα βαράει καλά...

Υ.Γ.2 Τις προάλλες είχα πάει σε ένα πάρτι που γινότανε στον 4ο και ταυτόχρονα κάναν άλλοι δύο, ένας στο 1ο και ένας στον 2ρο... :-)  Εκει να δείς τι έγινε... Πάντως αστυνομία δεν έσκασε.

Μα το θεμα ειναι οτι το παιδι δεν εχει κανει ποτε του παρτυ ! :P ουτε φασαρια κανει στην πολυκατοικια πραγματικα Δεν εχει ενοχλισει κανενα και ειναι 18 την μια μερα που θα γινει χαμος θα τους πιραξει και μαλιστα απο Σαββατο προς κυριακη ?!?!?! 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγω θελω να οργανωσω παρτυ με εισοδο 5 ευρώ σε ιδιοτικο χωρο άδειο για περίπου 500 άτομα ξέρετε τι προβλήματα θα δημιουργηθούν με αστυνομια και εφορία ;

Δημοσ.

Παιδιά εγω θελω να οργανωσω παρτυ με εισοδο 5 ευρώ σε ιδιοτικο χωρο άδειο για περίπου 500 άτομα ξέρετε τι προβλήματα θα δημιουργηθούν με αστυνομια και εφορία ;

Αν το κάνεις βουκινο και ενοχλήσεις γείτονες ή ανταγωνιστές τοτε η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της (φασαρία, χώρος υγειονομικου ενδιαφέροντος), η πυροσβεστική τη δική της (πυροπροστασία), το υγειονομικό τη δική της (καθαριότητα, καθαρά ποτά) και η εφορία τη δική της (βιβλία, φπα, κλπ)

Αν το κάνεις σε μικρό κύκλο και δεν προκαλέσεις, στη χειρότερη θα πρέπει να κλαφτείς στο όργανο οτι κάνεις παρτυ γιατί ... κάτι-οτιδήποτε (π.χ. πήρες πτυχίο)

Δημοσ.

Σε οποιον κανει παρτυ  καθημερινες σε σπιτια και το τραβαει μεχρι αργα (μετα τις 12) ξεροντας οτι ενοχλει εστω κι εναν γειτονα, του ευχομαι οταν πιασει δουλεια και παντρευτει να του κατσουν 4δυμα στη πρωτη γεννα. Και τη μια νυχτα που θα ειναι ησυχα ολα τα μικρα, να εχει παρτυ ο γειτονας με το πιο δυνατο subwoofer του τετραγωνου. Και μολις τα μικρα μεγαλωσουν κι ηρεμησουν, να αρχισει να κλωτσαει η χοντρη γυναικα του στον υπνο της.

Για να μην ευχηθω τιποτε αλλο.

• Like 9
Δημοσ.

Αν το κάνεις βουκινο και ενοχλήσεις γείτονες ή ανταγωνιστές τοτε η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της (φασαρία, χώρος υγειονομικου ενδιαφέροντος), η πυροσβεστική τη δική της (πυροπροστασία), το υγειονομικό τη δική της (καθαριότητα, καθαρά ποτά) και η εφορία τη δική της (βιβλία, φπα, κλπ)

Αν το κάνεις σε μικρό κύκλο και δεν προκαλέσεις, στη χειρότερη θα πρέπει να κλαφτείς στο όργανο οτι κάνεις παρτυ γιατί ... κάτι-οτιδήποτε (π.χ. πήρες πτυχίο)

Τι μικρό κύκλο ρε φίλε με 500 άτομα;

Μικρό σε σχέση με τους κατοίκους της Νέας Υόρκης ας πούμε;

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησε καλύτερα εδώ.

Πέρα από την πλάκα, με αστυνομία δεν θα έχεις θέμα αν προσέξεις και δεν ενοχλείς. Με εφορία όμως... δε σε βλέπω καλά :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...