orestisrap Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα σας. Λάτρεις του αθλήματος, εγώ και η παρέα μου, ψάχνουμε να βρούμε ένα χώρο με το αζημίωτο φυσικά, που να μπορούμε να νοικιάζουμε τον χώρο του κλειστού. απλό ακούγεται?? ΠΟΥ να φανταστούμε ότι έιναι ΤΟΣΟ δύσκολο?? Μετά απο ψάξιμο, βρήκα μόνο 2 κλειστά γήπεδα μπάσκετ που επίσημα σε αφήνουν να τα νοικιάσεις. Το ένα στον Αγιο Κωσμά, και το άλλο στο μαρούσι (Δα'ι'ς). Τιμές απλησίαστες... Ενδεικτικά Για αγιο κωσμά : 75E την 1.30 ώρα !! 7,5e το άτομο δηλαδή αν πάνε 10! Επίσης σου επιβάλει να πας ΑΠΟ ΕΚΕΙ να κλείσεις ώρα, αν θες για μια φορά, αλλιώς μπλέκεις με συμπλήρωμα επιστολών , αιτήσεων και δεν συμμαζέυεται...) Για Μαρούσι δεν έχω μάθει ακόμα γιατί στην ερώτηση : διατίθεται κλειστό γήπεδο μπάσκετ για ενοικίαση? μούπαν ο υπεύθυνος λείπει να ξανακαλέσω αργότερα. (τι τους έχουν αυτούς δεν μπορώ να καταλάβω) τεσπά, Το ερώτημα λοιπόν είναι ΑΝ υπάρχουν άλλες επιλογές τεσταρισμένες ή μη, ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. ευχαριστώ
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ειναι λογικο να μην θελουν να τα νοικιασουν γιατι δεν σας ξερουν.κυριως αν το παρκε ειναι σε καλη κατασταση! με λιγο λιγοτερα κλεινουν για 5χ5 ! https://www.google.com/search?q=%CE%95%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D+%CE%B3%CE%B7%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85+%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs
gigisoni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δηλαδή πόσο περίμενες να σου νοικιάσει ο άλλος ολόκληρο γήπεδο; Μήπως να σας πληρώνανε κιόλας για την τιμή που τους κάνετε και δεν πάει αχρησιμοποίητο; 5
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παντως πατρα μεριά έχει κλειστο κανονικο με παρκε 5€ ε...απλα αναφερω. δε πιστευω ολη η αθηνα να μην εχει ενα κλειστο...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Tα δημοτικά γυμναστηρια δεν ειναι δωρεαν; Εμεις τουλαχιστον οσο παιζαμε με την παρεα μου πηγαιναμε τις ώρες που δεν ειχε προπονηση και παιζαμε κανονικα.
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παντως στην Καλλιθεα υπαρχει ενα κλειστο που ειχα παιξει δωρεαν αλλα οπως αναφερθηκε για να παιξεις πρεπει να μην εχει προπονηση καποια ομαδα..
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ξέρω ότι και στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής στο τέρμα της οδού νότου μπορείς να νοικιάσεις το γήπεδο αλλά και στο νέο κλειστό των Μελισσίων και στο κλειστό γήπεδο στο κάτω Χαλάνδρι μπορείς να τα νοικιάσεις.Τιμές δεν ξέρω αλλά δεν πρέπει να είναι πάνω από 5 ευρώ το άτομο.
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=17 http://www.cityofathens.gr/athlitismos/xoroi-athlisis/kleista-gipeda
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Σχεδόν όλα τα 5x5 ποδόσφαιρο έχουν τιμή 5€ το άτομο(50€ για μια ώρα δηλαδή) οπότε 75 για μιάμιση είναι το ίδιο
gaszer1967 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μιλωνας νεα σμυρνη! Sent from my iPhone using Insomnia
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρά τιμή είναι τα 75. Έχουν και κάποιο κόστος τα γήπεδα και μόνο που υπάρχουν. ειδικά τα κλειστά. Δεν γίνεται να στο δώσουν τσάμπα.Σε ανοιχτά υπάρχουν αρκετά και τσάμπα.
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να ξέρεις οτι πολλά από αυτά που δεν νοικιαζονται επίσημα, τα "νοικιάζει" ο φύλακας που έχουν.
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Aυτος τωρα το πιο πιθανο ειναι να ειναι γυρω στα 5 ατομα παρεα που τις πιο πολλες φορες μαζευονται 4 διοτι παντα καποιος δεν μπορει μεχρι εδω νορμαλ .Το περιεργο ειναι πως ηθελα να νοικιασει ΚΛΕΙΣΤΟ , επαναλαμβανω ΚΛΕΙΣΤΟ με δεν ξερω εγω 30 ευρο την μιαμιση ωρα. Τι να πω οτι και να πω θα ειναι λιγο για αυτο θα παω για μπανιο...
stratos_21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φιλαράκι δες στο Ρουφ για τιμή.Κανένα 60€ θα σου πουν λογικά. Το θέμα πάντως αυτό είναι λίγο περίεργο,εξαρτάται από τις ορέξεις του καθένα. Στην Λεόντειο Ν. Σμύρνης για παράδειγμα μας είχαν ζητήσει καμία 90€ (!),ενώ στα βοηθητικά του ΣΕΦ που είναι ίσως τα καλύτερα που υπάρχουν και μπορείς να κλείσεις είχαν πει 70€.
dmeint Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο θέμα , που τελικά βλέπω ότι δυστυχώς δεν είχε συνέχεια. Εάν έχεις κανένας φίλος καμία νέα πληροφορία μας ενημερώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα