Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας.

Λάτρεις του αθλήματος, εγώ και η παρέα μου, ψάχνουμε να βρούμε ένα χώρο με το αζημίωτο φυσικά, που να μπορούμε να νοικιάζουμε τον χώρο του κλειστού. απλό ακούγεται??

ΠΟΥ να φανταστούμε ότι έιναι ΤΟΣΟ δύσκολο??

Μετά απο ψάξιμο, βρήκα μόνο 2 κλειστά γήπεδα μπάσκετ που επίσημα σε αφήνουν να τα νοικιάσεις.

Το ένα στον Αγιο Κωσμά, και το άλλο στο μαρούσι (Δα'ι'ς).

Τιμές απλησίαστες... 

Ενδεικτικά

Για αγιο κωσμά : 75E την 1.30 ώρα !! 7,5e το άτομο δηλαδή αν πάνε 10!

Επίσης σου επιβάλει να πας ΑΠΟ ΕΚΕΙ να κλείσεις ώρα, αν θες για μια φορά, αλλιώς μπλέκεις με συμπλήρωμα επιστολών , αιτήσεων και δεν συμμαζέυεται...)

Για Μαρούσι δεν έχω μάθει ακόμα γιατί στην ερώτηση : διατίθεται κλειστό γήπεδο μπάσκετ για ενοικίαση? μούπαν ο υπεύθυνος λείπει να ξανακαλέσω αργότερα. (τι τους έχουν αυτούς δεν μπορώ να καταλάβω)

τεσπά,

Το ερώτημα λοιπόν είναι ΑΝ υπάρχουν άλλες επιλογές τεσταρισμένες ή μη, ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

ειναι λογικο να μην θελουν να τα νοικιασουν γιατι δεν σας ξερουν.κυριως αν το παρκε ειναι σε καλη κατασταση!

με λιγο λιγοτερα κλεινουν για 5χ5 !

https://www.google.com/search?q=%CE%95%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D+%CE%B3%CE%B7%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85+%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs

Δημοσ.

Δηλαδή πόσο περίμενες να σου νοικιάσει ο άλλος ολόκληρο γήπεδο;

Μήπως να σας πληρώνανε κιόλας για την τιμή που τους κάνετε και δεν πάει αχρησιμοποίητο;

• Like 5
Δημοσ.

Tα δημοτικά γυμναστηρια δεν ειναι δωρεαν; Εμεις τουλαχιστον οσο παιζαμε με την παρεα μου πηγαιναμε τις ώρες που δεν ειχε προπονηση και παιζαμε κανονικα. 

Δημοσ.

Ξέρω ότι και στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής στο τέρμα της οδού νότου μπορείς να νοικιάσεις το γήπεδο αλλά και στο νέο κλειστό των Μελισσίων και στο κλειστό γήπεδο στο κάτω Χαλάνδρι μπορείς να τα νοικιάσεις.
Τιμές δεν ξέρω αλλά δεν πρέπει να είναι πάνω από 5 ευρώ το άτομο.

Δημοσ.

Μια χαρά τιμή είναι τα 75.  Έχουν και κάποιο κόστος τα γήπεδα και μόνο που υπάρχουν. ειδικά τα κλειστά.

Δεν γίνεται να στο δώσουν τσάμπα.Σε ανοιχτά υπάρχουν αρκετά και τσάμπα.

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι πολλά από αυτά που δεν νοικιαζονται επίσημα, τα "νοικιάζει" ο φύλακας που έχουν.

Δημοσ.

Aυτος τωρα το πιο πιθανο ειναι να ειναι γυρω στα 5 ατομα παρεα που τις πιο πολλες φορες μαζευονται  4 διοτι παντα καποιος δεν μπορει μεχρι εδω νορμαλ .Το περιεργο ειναι πως ηθελα να νοικιασει ΚΛΕΙΣΤΟ ,  επαναλαμβανω ΚΛΕΙΣΤΟ  με δεν ξερω εγω 30 ευρο την μιαμιση ωρα.

Τι να πω οτι και να πω θα ειναι λιγο για αυτο θα παω για μπανιο...

Δημοσ.

Φιλαράκι δες στο Ρουφ για τιμή.Κανένα 60€ θα σου πουν λογικά.

Το θέμα πάντως αυτό είναι λίγο περίεργο,εξαρτάται από τις ορέξεις του καθένα.

Στην Λεόντειο Ν. Σμύρνης για παράδειγμα μας είχαν ζητήσει καμία 90€ (!),ενώ στα βοηθητικά του ΣΕΦ που είναι ίσως τα καλύτερα που υπάρχουν και μπορείς να κλείσεις είχαν πει 70€.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο θέμα , που τελικά βλέπω ότι δυστυχώς δεν είχε συνέχεια.

Εάν έχεις κανένας φίλος καμία νέα πληροφορία μας ενημερώνει.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...