Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Κατσε,ο επεξεργαστης δεν εχει ψυχτρα επανω?????? ζεστενεται κλεινει,κρυωνει ανοιγει,ζεστενεται κλεινει,κρυωνει ανοιγει και παει λεγοντας...............
panos0100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δυσκολα τα πραγμματα τοσαο προβλημματα μονο εσυ και εγω εχουμε με τα μηχανακια μας, τωρα θα σου ελεγεγα κι εγω με την σειρα μου να κοιταξεις, το θεμμα με τον επεξεργαστη σου λιγο, καπου εκει πρεπε να τρωει σκαλωμα, αφου οπως λες τα κοιταξες ολα και δεν γινεται τιποτα τοτε πολυ πιθανον να εχει θεμμα ο επεξεργαστης, η ψυκτρα γυριζει κανονικα; τον επεξεργαστη τον εχεις συνδεσει στο ρευμα; απο πιο καταστημα ειναι ολα αυτα που λες αγορασμενα; αν επιτρεπεται
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλέ τι λες... Φυσικά και έχει ψυκτρα... Απλά την έχω αφαιρέσει για να δείτε τι ακριβώς γίνεται... Είτε με ψύκτρα είτε χωρίς....
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν μου λες,ηχειακι δεν εχει επανω η μητρικη?η το ειπαμε αυτο σε καποιο απο τις προηγουμενες σελιδες και δεν το ειδα?
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Η μητρικη αγοραστηκε απο το πλαισιο.ολα τα υπολοιπα απο ebay. Το μονο που μενει ειναι να κοιταξω μηπως εχει τιποτα ο επεξεργαστης. Αλλα και χωρις επεξεργαστή παλι τα ιδια κανει. εχει και ηχειακη. αλλα ουτε μπιπ δεν κανει. Αφου δεν ξεκιναει σωστα δεν προλαβαινει να δωσει beep error
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τι να πω.εαν κανει τα ιδια και χωρις επεξεργαστη επανω και η μητρικη ειναι καινουργια,για τροφοδοτικο μου κανει προσωπικα.
panos0100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 οχι αυτο αν δεν κανει μπιπ καθολου μπωρει να ειναι και καρτα γραφικων, μπωρει και ο επεξεργαστης στο ρευμα τον εβαλες τον επεξεργαστη σου;
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Έχουν δοκιμαστει με ολες τις πιθανοτητες.Δοκιμασα και μονο με τον επεξεργαστή και τις μνημες. Χωρις γραφικων σκληρος και dvd
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εαν ηταν μητρικη,θα επρεπε να εχει διαφορετικα συμπτωματα απο το εχει με το δεν εχει επεξεργαστη επανω. Εαν ηταν καρτα γραφικων, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εκανε το loop αυτο εαν ηταν χαλασμενη. Εαν ειναι επεξεργαστης,παλι δεν επρεπε να κανει αυτο το Loop.θα επρεπε να δουλευουν τα ανεμιστηρακια συνεχομενα. Δεν ξερω,ισως η δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο δειξει τον ενοχο.
panos0100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 καλα ενταξει και χωρις γραφικα παλι μπιπ δεν θα κανει ο σκληρος δεν εχει καμια σχεση παλια δουλευαμε με την δισκετα ουτε το dvd εχει σχεση και χωρις αυτα δουλευει ο υπολογιστης κανε εναν ελεγχο το τροφοδοτικο οπως λεει ο θανος, και θα επιμηνω τον επεξεργαστη τον εβαλες στο ρευμα; την καρτα γραφικων την εβαλες στο ρευμα;
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δοκιμαστικαν 2 διαφορετικα τροφοδοτικα τα οποια δουλευουν και τα δυο απο αλλα συστηματα.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παω να κοπανησω το κεφαλι μου καπου και επιστρεφω. Edit edit,το δικο σου τροφοδοτικο το δοκιμασες σε κανενα αλλο συστημα?
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Επειδη εγώ το χτυπάω 4 μερες τωρα σου λεω οτι δεν θα βγει τιποτα.Το κεφαλι μου βγαζει κυριολεκτικα καπνους.
panos0100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δοκιμαστικαν 2 διαφορετικα τροφοδοτικα τα οποια δουλευουν και τα δυο απο αλλα συστηματα. απαντησε μου λιγο αυτο που λεω το εκανες; ειναι πολυ ευκολο να ξεχασουμε κατι να βαλουμε ή να συνδεσουμε κανε εναν ελεγχο να το δεις αυτα που λεω πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα