Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσε,ο επεξεργαστης δεν εχει ψυχτρα επανω??????

ζεστενεται κλεινει,κρυωνει ανοιγει,ζεστενεται κλεινει,κρυωνει ανοιγει και παει λεγοντας...............

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυσκολα τα πραγμματα  τοσαο προβλημματα μονο εσυ και εγω εχουμε με τα μηχανακια μας,   τωρα θα σου ελεγεγα κι εγω με την σειρα μου να κοιταξεις, το θεμμα με τον επεξεργαστη σου λιγο, καπου εκει πρεπε να τρωει σκαλωμα, αφου οπως λες τα κοιταξες ολα και δεν γινεται τιποτα τοτε πολυ πιθανον να εχει θεμμα ο επεξεργαστης,  η ψυκτρα γυριζει κανονικα;   τον επεξεργαστη τον εχεις συνδεσει στο ρευμα;  απο πιο καταστημα ειναι ολα αυτα που λες αγορασμενα; αν επιτρεπεται

Δημοσ.

Καλέ τι λες... Φυσικά και έχει ψυκτρα... Απλά την έχω αφαιρέσει για να δείτε τι ακριβώς γίνεται... Είτε με ψύκτρα είτε χωρίς....

Δημοσ.

Η μητρικη αγοραστηκε απο το πλαισιο.ολα τα υπολοιπα απο ebay. Το μονο που μενει ειναι να κοιταξω μηπως εχει τιποτα ο επεξεργαστης. Αλλα και χωρις επεξεργαστή παλι τα ιδια κανει.

εχει και ηχειακη. αλλα ουτε μπιπ δεν κανει. Αφου δεν ξεκιναει σωστα δεν προλαβαινει να δωσει  beep error

Δημοσ.

οχι αυτο αν δεν κανει μπιπ καθολου μπωρει να ειναι και καρτα γραφικων,  μπωρει και ο επεξεργαστης   στο ρευμα τον εβαλες τον επεξεργαστη σου;

Δημοσ.

Έχουν δοκιμαστει με ολες τις πιθανοτητες.Δοκιμασα και μονο με τον επεξεργαστή και τις μνημες. Χωρις γραφικων σκληρος και dvd

Δημοσ.

Εαν ηταν μητρικη,θα επρεπε να εχει διαφορετικα συμπτωματα απο το εχει με το δεν εχει επεξεργαστη επανω.

Εαν ηταν καρτα γραφικων, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εκανε το loop αυτο εαν ηταν χαλασμενη.

Εαν ειναι επεξεργαστης,παλι δεν επρεπε να κανει αυτο το Loop.θα επρεπε να δουλευουν τα ανεμιστηρακια συνεχομενα.

Δεν ξερω,ισως η δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο δειξει τον ενοχο.

Δημοσ.

καλα ενταξει και χωρις γραφικα παλι μπιπ δεν θα κανει  ο σκληρος δεν εχει καμια σχεση  παλια δουλευαμε με την δισκετα ουτε το dvd εχει σχεση και χωρις αυτα δουλευει ο υπολογιστης    κανε εναν ελεγχο το τροφοδοτικο οπως λεει ο θανος,   και θα επιμηνω τον επεξεργαστη τον εβαλες στο ρευμα;  την καρτα γραφικων την εβαλες στο ρευμα;

Δημοσ.

Δοκιμαστικαν 2 διαφορετικα τροφοδοτικα τα οποια δουλευουν και τα δυο απο αλλα συστηματα.

Δημοσ.

Επειδη εγώ το χτυπάω 4 μερες τωρα σου λεω οτι δεν θα βγει τιποτα.Το κεφαλι μου βγαζει κυριολεκτικα καπνους.

Δημοσ.

Δοκιμαστικαν 2 διαφορετικα τροφοδοτικα τα οποια δουλευουν και τα δυο απο αλλα συστηματα.

απαντησε μου λιγο αυτο που λεω το εκανες;    ειναι πολυ ευκολο να ξεχασουμε κατι να βαλουμε ή να συνδεσουμε κανε εναν ελεγχο να το δεις αυτα που λεω πιο πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...