chrisogavros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει τρόπος ώστε να μην μπορεί κανένας να εντοπίσει το wifi μου πάρα μόνο εγώ και να είμαι μόνο ο ίδιος συνδεδεμένος!Με λίγα λογία να μην μπορεί κάνεις να μην μου κλέβει internet!Άμα υπάρχει τέτοια ρύθμιση οποίος γνωρίζει ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ.
MauMaus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 βαλε καλωδιο Ethernetκαι κλεισε το ασυρματο ! μονο εσυ θα εχεις .. οχι δεν υπαρχει .. 1
άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μόνο αν το κλείσεις ή ελαττώσεις πολύ την ισχύ του. Αλλιώς εντοπίζεται. Μπορείς να αυξήσεις την ασφάλεια του χρησιμοποιώντας ισχυρότερη κωδικοποίηση και δύσκολο/μεγάλο κωδικό.
chrisogavros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 βαλε καλωδιοEthernetκαι κλεισε το ασυρματο ! μονο εσυ θα εχεις .. οχι δεν υπαρχει.. άμα ήθελα με καλώδιο θα το είχα κάνει ήδη..απλά είναι λαπτοπ και είμαι από δωμάτιο σε δωμάτιο Μόνο αν το κλείσεις ή ελαττώσεις πολύ την ισχύ του. Αλλιώς εντοπίζεται. Μπορείς να αυξήσεις την ασφάλεια του χρησιμοποιώντας ισχυρότερη κωδικοποίηση και δύσκολο/μεγάλο κωδικό. παρεμπίπτοντος έχω ασφάλεια wpa2-psk είναι καλή? και ποια κρυπτογράφηση είναι καλύτετη tkip η aes?
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 βαλε καλωδιο Ethernetκαι κλεισε το ασυρματο ! μονο εσυ θα εχεις .. οχι δεν υπαρχει .. πως δεν υπαρχει μωρε κ εσυ, γινεται ! απλα καποιοσ πιο 'ψαγμενος' χρηστης θα μπορουσε να το snifαρει. 2
tsakonass Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 βαλε καλωδιοEthernetκαι κλεισε το ασυρματο ! μονο εσυ θα εχεις .. οχι δεν υπαρχει .. Γελάει ο κόσμος..
MauMaus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πως δεν υπαρχει μωρε κ εσυ, γινεται ! απλα καποιοσ πιο 'ψαγμενος' χρηστης θα μπορουσε να το snifαρει. και πως θα γινει ρε μεγαλε να μη το βλεπουν οι αλλοι το ρουτερ ασυρματα αλλα να το βλεπω εγω ? τσακονα ο κοσμος γελαει μαζι σου .. πριν πεις τν αρχ@@@ δια σου πες μασ τον τροπο που γινεται ! γεια απο μενα δε ξαναασχολουμε με τσακονες @αδικε δεν εχεις αδικο , ομως η λυση δεν ειναι να εχουμε αδυναμο σημα ! το παλικαρι ρωταει αν γινεται με αλλο τροπο να το κανει ''αορατο'' κατα καποιο τροπο το ρουτερ του ...
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει τρόπος ώστε να μην μπορεί κανένας να εντοπίσει το wifi μου πάρα μόνο εγώ και να είμαι μόνο ο ίδιος συνδεδεμένος!Με λίγα λογία να μην μπορεί κάνεις να μην μου κλέβει internet!Άμα υπάρχει τέτοια ρύθμιση οποίος γνωρίζει ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο router εχει την δυνατότητα αλλα μπορείς (αν την εχεις) να δηλώσεις το SSID σου σαν hidden, δηλαδή θα εκπέμπει το wifi αλλα δεν θα φαίνεται πουθενά μονο εσυ θα μπορεί να το χρησιμοποιήσεις σε καποια συσκευή βάζωντας το SSID (ονομα του wifi) και τον κωδικό , φυσικά χρησιμοποιώντας wpa2 ασφάλεια. Εγω ετσι το εχω σε εμένα με κρυφό SSID Edit : Σου βάζω μια φωτογραφία απο το δικο μου router για να δεις αν εχεις και εσυ καποια τετοια επιλογή 1
άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 @αδικε δεν εχεις αδικο , ομως η λυση δεν ειναι να εχουμε αδυναμο σημα ! το παλικαρι ρωταει αν γινεται με αλλο τροπο να το κανει ''αορατο'' κατα καποιο τροπο το ρουτερ του ... Άλλος τρόπος από το να περιορίσει την εμβέλεια του σήματος του στην περιοχή του ή να το κλείσει τελείως δυστυχώς δεν υπάρχει. Να γίνει πραγματικά αόρατο δεν γίνεται. Εξάλλου για το δωμάτιο δίπλα το θέλει όπως είπε κι ο ίδιος. Ο discoboyminimal πιθανώς εννοεί να σετάρει το router να μη κάνει εκπομπή το όνομα δικτύου, αλλά στην ουσία χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι - με το συμπάθειο.
lexmark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 και πως θα γινει ρε μεγαλε να μη το βλεπουν οι αλλοι το ρουτερ ασυρματα αλλα να το βλεπω εγω ? τσακονα ο κοσμος γελαει μαζι σου .. πριν πεις τν αρχ@@@ δια σου πες μασ τον τροπο που γινεται ! γεια απο μενα δε ξαναασχολουμε με τσακονες @αδικε δεν εχεις αδικο , ομως η λυση δεν ειναι να εχουμε αδυναμο σημα ! το παλικαρι ρωταει αν γινεται με αλλο τροπο να το κανει ''αορατο'' κατα καποιο τροπο το ρουτερ του ... Όντως γελάει ο κόσμος... Το παλικάρι, αυτό που ρωτάει επικεντρώνεται στην προτελευταία του πρόταση. Αυτό για το αόρατο το είπε επειδή δεν γνωρίζει τι παίζει και θέλει να προστατευτεί: παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει τρόπος ώστε να μην μπορεί κανένας να εντοπίσει το wifi μου πάρα μόνο εγώ και να είμαι μόνο ο ίδιος συνδεδεμένος!Με λίγα λογία να μην μπορεί κάνεις να μην μου κλέβει internet!Άμα υπάρχει τέτοια ρύθμιση οποίος γνωρίζει ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ. @TS Ότι σου είπε ο άδικος. Το κρυφό SSID (το όνομα που βλέπεις όταν κάνεις σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο σου δηλαδή) δεν σε βοηθάει και ιδιαίτερα. Όποτε ακούω για... σνιφάρισμα έτσι απλά... ένα πράγμα θυμάμαι: 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα