discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αυτο λεω, να μην ανακοινωνετε το bssid.αλλαζεις και το ονομα , και για τους απειρους χρηστες μια χαρα + στη ασφαλεια ειναι. 1
άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Όποτε ακούω για... σνιφάρισμα έτσι απλά... ένα πράγμα θυμάμαι: Κλαίω λέμε 1
chrisogavros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 SSID index : 1 SSID : Broadcast SSID : Yes No Authentication Type μόνο αυτές τις ρυθμίσεις μου βγάζει από ssid και της βρήκα απο το interface setup...Wireless συγνώμη κιόλας για την χάλια εμφάνιση πιο πάνω..είναι από αντιγραφή επικόλληση!
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 αμα κανεισ το broadcast ssid no.θα σταματησει να το εκπεμπει σαν 'φανερο' και να το βλεπουν οι αλλοι.θα μπορεις ομως να πατας εσυ και οποιοσ αλλος ξερει το ονομα, θα σε ρωταει και για τον κωδικο και μετα θα μπαινει.. 1
chrisogavros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ευχαριστώ πολύ παιδιά...το έκανα με το ssid όπως μου είπατε και όλα μια χαρά...και όταν κάνω αναζήτηση μου εμφανίζει κρυφό δίκτυο και πρέπει να πληκτρολογήσω όνομα και κωδικό!Όλα μια χαρά.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μην ξεχνάς όμως πως δεν αύξησες την ασφάλεια του. Αυτός που θα δοκιμάσει να βρει το κλειδί, δε θα τον σταματήσει αυτό. Βλέπε "φοράδα" 1
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 «φοράδα»; Explain pls. Ο discoboyminimal πιθανώς εννοεί να σετάρει το router να μη κάνει εκπομπή το όνομα δικτύου, αλλά στην ουσία χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι - με το συμπάθειο. αι μπετ γιου γας λούκινγκ φορ κάτι πιό ψαγμένο, έι?
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Yeap χεχε! Ρε παιδιά. Το να του λέτε να κρύψει το ssid είναι τόσο άσκοπο όσο του να του λέγατε να βάλει mac address access list! Δυνατός κωδικός σε WPA2. Τίποτε άλλο. 3
chrisogavros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μην ξεχνάς όμως πως δεν αύξησες την ασφάλεια του. Αυτός που θα δοκιμάσει να βρει το κλειδί, δε θα τον σταματήσει αυτό. Βλέπε "φοράδα" ας προσπαθεί οποίος θέλει....τι παραπάνω μπορώ να κάνω? lexmark ποια είναι η καλύτερη κρυπτογράφηση από αυτές που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα?
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 AES για πολλούς και διαφόρους λόγους. Edit: Και όχι mixed mode, για να προλάβω μερικούς 1
chrisogavros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κάλως...Και ο κωδικός πιο ασφαλής είναι να είναι δικός μου κωδικός και μεγάλως..η ο μαμά κωδικός?
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ποιος είναι ο μαμά κωδικός; Ο κωδικός για να έχεις ασύρματο ιντερνετι.
RcManiac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κανε έναν κωδικό με συνδυασμό κεφαλαίων/πεζών,γραμμάτων/ συμβόλων και αριθμών . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα