Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τα λεει ο Νικος

MAC filtering, κρύψιμο του SSID και κωδικοποίηση WEP σπάνε για πλακα με τα κατάλληλα εργαλεία (με το airodump-ng βλέπεις ΑΜΕΣΑ τα κρυφά ssid, και τα mac των συσκευών που επικοινωνουν με το router).

Κωδικοποίηση WPA2 με περιεργο password και πάνω απο 12 χαρακτήρες (και ΟΧΙ το μαμισιο) και άσε τον επιδοξο hacker να χτυπιέται.

έρχονται και μου το χτυπάνε την πόρτα και μου ζητάνε των κωδικό έτσι ..όλη θέλουνε στο τζάμπα να την βγαλουνε Άλλα φυσικά δεν περνούνε τίποτα...και έτσι άμα το έχω κριμένο το ονομα..δεν θα με ενοχλήσουν!

Τους λες να φέρουν φωτοτυπία ταυτοτητας και ενος λογαριασμου και να πληρώνουν το μισό Internet.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίρνεις ένα Access Point αποκλειστικά και μονο στα 5ghz και τέλος, κανένας από τους γείτονες δεν θα σε βλέπει γιατί όλα τα laptop είναι στα 2.4ghz.

Αυτό αρκεί για τους τσαμπατζήδες οι advanced χρηστες πάλι θα σε βλέπουν οτι και να κανεις

Δημοσ.

Παίρνεις ένα Access Point αποκλειστικά και μονο στα 5ghz και τέλος, κανένας από τους γείτονες δεν θα σε βλέπει γιατί όλα τα laptop είναι στα 2.4ghz.

Αυτό αρκεί για τους τσαμπατζήδες οι advanced χρηστες πάλι θα σε βλέπουν οτι και να κανεις

σωστος φιλε ! εγω απ το πρωτο μηνυμα μου ειπα (σε μορφη αστειου) αν θελεις να εχεις μονο εσυ τοτε βαλε καλωδιο ! δε γινεται να το βλεπουμε εμεις μονο ασυρματα και οχι κανεις αλλος ! κ πεταχτηκαν οι πονηροι να πουνε τις εξυπναδες τους ! βεβαια υπαρχει λυση ! τους γραφεις κανονικα δεν ασχολησε και ολα οκ ! ''επικυνδινος'' ο διαλογος εδω ...

Δημοσ.

Βέβαια δεν θα το βλέπει ούτε και ο κάτοχος γιατί, εντελώς τυχαία, και η δική του ασύρματη κάρτα βλέπει μόνο στα 2.4... ουπς! :P 

σωστος φιλε ! εγω απ το πρωτο μηνυμα μου ειπα (σε μορφη αστειου) αν θελεις να εχεις μονο εσυ τοτε βαλε καλωδιο ! δε γινεται να το βλεπουμε εμεις μονο ασυρματα και οχι κανεις αλλος ! κ πεταχτηκαν οι πονηροι να πουνε τις εξυπναδες τους ! βεβαια υπαρχει λυση ! τους γραφεις κανονικα δεν ασχολησε και ολα οκ ! ''επικυνδινος'' ο διαλογος εδω ...

Riiiight... κι εμένα ο γάιδαρός μου πετάει 

(πλακίτσα κάνω φυσικά. Δεν πετάει, κολυμπάει μόνο... )

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν και οι extreme λύσεις που υιοθετούν οι μεγάλες εταιρίες κύριος στο εξωτερικο:

.

* Να βάφουν το κτίριο με μπογιές που δεν αφήνουν καμια ασύρματη επικοινωνία να περάσει.

* Κατά την κατασκευή του κτίριο να χρησιμοποιούνται υλικά μου μονώνουν ηλεκτρομαγνητικά το κτίριο.

* Το ίδιο γίνετε και στα τζαμια υπάρχουν παράθυρα με ειδική επίστρωση που φιλτράρει τις ασύρματες συχνότητες.

Τετοια κτίρια για Τηλεόραση η Κινητή τηλεφωνία χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους αναμεταδότες που μεταφέρουν με καλώδιο τα διαφορα σήματα από το εξωτερικό στο εσωτερικό και το αναμεταδίδουν.

Δεν νομίζω να θες να ξαναχτίσεις το σπίτι σου οποτε πάρε ένα ΑP

Βέβαια δεν θα το βλέπει ούτε και ο κάτοχος γιατί, εντελώς τυχαία, και η δική του ασύρματη κάρτα βλέπει μόνο στα 2.4... ουπς! :P

εεε ρε και εσύ εννοείτε πως θα πάρει και μια κάρτα usb η εσωτερική pci-e στα 5ghz δεν εννοείτε ?

Δημοσ.

ρε μια χαρα η πλακιτσα !!  η τυροπιτα που ειναι σφηνομενη στον εγκεφαλο σου κοιτα να βγει και ολα καλα !!! (σε ποιον ??/ )

ελα πλακιτσα κανω και γω ..

υπάρχουν και οι extreme λύσεις που υιοθετούν οι μεγάλες εταιρίες κύριος στο εξωτερικο:

.

* Να βάφουν το κτίριο με μπογιές που δεν αφήνουν καμια ασύρματη επικοινωνία να περάσει.

* Κατά την κατασκευή του κτίριο να χρησιμοποιούνται υλικά μου μονώνουν ηλεκτρομαγνητικά το κτίριο.

* Το ίδιο γίνετε και στα τζαμια υπάρχουν παράθυρα με ειδική επίστρωση που φιλτράρει τις ασύρματες συχνότητες.

Τετοια κτίρια για Τηλεόραση η Κινητή τηλεφωνία χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους αναμεταδότες που μεταφέρουν με καλώδιο τα διαφορα σήματα από το εξωτερικό στο εσωτερικό και το αναμεταδίδουν.

Δεν νομίζω να θες να ξαναχτίσεις το σπίτι σου οποτε πάρε ένα ΑP

εεε ρε και εσύ εννοείτε πως θα πάρει και μια κάρτα usb η εσωτερική pci-e στα 5ghz δεν εννοείτε ?

μπα .. οι τσακονες οι lexmark και αλλοι εχουν βρει δικους τους τροπους ! βλεπουν αυτοι το ρουτερ τους ασυρματα αλλα κανεις αλλος ομως ! χρησιμοποιουν ενα  ειδικο ρουτερ για τρομπες και κανουν μια χαρα δουλεια ..

Δημοσ.

Ρε συ bio, και γιατί να τον βάλεις σε έξοδα τη στιγμή που λέμε ότι δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πολλά; Τέλος πάντων, την απάντηση την πήρε ο ενδιαφερόμενος και απλά διασκεδάζουμε το θέμα. Πάω να φάω μια τυροπιτούλα και να αφήσω μερικούς εδώ να βράσουν στο ζουμί τους (not you bio) :P

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει νομίζω και το να πάρει AP + wireless κάρτα μόνο και μόνο για να κρατά τους τζαμπατζήδες έξω είναι σχεδόν τόσο extreme όσο να βάψει το σπίτι πάλι. 

Ας μείνουμε σε πρακτικές λύσεις  :)

Στη τελική αυτούς τους κρατά μόνο και με την απόκρυψη του δικτύου.

• Like 1
Δημοσ.

αν νομιζεις πως δε γελαω και πως δε σπαω πλακα , εχεις μεγαλη πλακα !

την τυροπιτουλα παντως τσαμπα την εχεις ! απ την παραγωγη στην καταναλωση :-)

Δημοσ.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι άλλο, που ξέρουν οι τσαμπατζήδες από που έρχεται το σήμα και μου μένει αυτός που το έχει για να κάνουν ουρα στην πορτα.

Βγαίνουν έξω με το ραδιογωνιόμετρο και κυνηγάνε το σήμα πόρτα πόρτα ? η το SSID είναι κανένα όνομα - επώνυμο ?

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τίποτε ρα! Αν είναι 2-3 διαμερίσματα σε έναν όροφο και οι 2 από αυτούς δεν έχουν ιντερνετι, το πιο απλό είναι να δεις από που έρχεται το σήμα ;)

Εδιτ:

Πάντως αυτό που πέταξε ο isay παραπάνω είναι μια καλή ιδέα. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κωδικό στο internet πως βάζουμε; Μπορεί να ακουγετε χαζή ερώτηση αλλά εγώ όταν βαλαμε ρουτερ στο σπίτι μου απο την αρχή δεν είχε ποτε κωδικό...Οποίος θέλει μπαίνει :(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας να σας ρωτισω κατι.αν  βρεις αλλη  συσκευη συνδεμενη  στο  ρουτερ   .δλδ  καποιο  αλλο  ip και  ενv   εσυ  ξερεις στις συσκευες σου  τα  ip  πως μπορεις να   μπλοκαρεις την  συνκεκριμενη  συσκευη?που πας  σε πια  ριθμηση? σε cyta router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...