Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεία σας!

Είναι η πρώτη δημοσίευσή μου παρότι παρακολουθώ χρόνια το site και έχω συμβουλευτεί αρκετές φόρες το forum για διάφορες αγορές. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για μια αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Με κόστος 100 έως 130 εύρω θα ήθελα να αγοράσω σκληρό δίσκο -(εξωτερικό ή εσωτερικό με dock station)- για να αποθηκεύω ταινίες και μουσική χωρητικότητας 2TB. Από εταιρίες έχω προτίμηση σε Western digital και samsung αλλά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις αρκεί να υπάρχει εφάμιλλη ποιότητα.  Τα 2 χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι η τιμή και η ποιότητα, κυρίως όμως η ποιότητα, γιατί έχω κακή εμπειρία με καμένους δίσκους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Επεξ/σία από savvokrator
Δημοσ.

ΕΧΩ ΒΡΕΙ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22206&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=3&step=2 ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ 105 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΤΑΣ ΛΙΓΟ ΣΤΑ SITE AMAZON, NEWEGG ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΝΑ 30 ΜΕ 40% ΤΩΝ COMMENTS ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ JACK USB3 ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ WD?

Δημοσ.

Μακρυα απο green... ποσες φορες πρεπει να το πουμε

Εγω φιλε μου αγορασα αυτον πριν λιγο καιρο. http://www.skroutz.gr/s/2195298/Western-Digital-Red-2TB-SATA-III.html

Και εγω εξωτερικο ηθελα να τον κανω αλλα δεν βολευε και μιας και αντεχει ο συγκεκριμενος τον εβαλα εσωτερικο. Μπορεις βεβαια να παρεις ενα docking station με 25-30 ευρω

Δημοσ.

oi green  οταν βγηκαν ηταν αργοι , στισ 5400 στροφες οι περισσοτεροι γι αυτο εχεις μεινει εκει εσυ !

αυτος ειναι 7.200 και SATA 6 Gb/s ταχυτητα μεταφορας ! επισης οι green ειναι σχετικα αθορυβοι για HDD σε αντιθεση με τουσ Βlack που κανουν πολυ θορυβο ! επισης καινε πολυ λιγοτερο !

τωρα αν αναφερεσαι στην ποιοτητα , πανω κατω ολοι ιδιοι ειναι ! ολοι μπορουν να τα παιξουν οποιαδηποτε στιγμη χωρις λογο ! γι αυτο εξεταζουμε παντα την εγγυηση σαν τον πρωτο λογο αγορας ..

ξεκολλα λοιπον ..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ήταν όλες αξιόλογες. Γέρνω προς τον seagate γιατί έχω ήδη έναν seagate 500gb goflex εδώ και ενάμισι χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και γιατί έχει εξαιρετική τιμή 85Ε!!! 35 ευρώ κάτω από internal hdd με doc.

Βεβαία διαβάζοντας τα comments στο eshop όλοι αναφέρουν ότι ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες γεγονός που για μένα είναι αρκετά αρνητικό κυρίως για το καλοκαίρι.

Από την άλλη μου αρέσει ο WD Red γιατί έχω ακούσει γενικότερα καλά σχόλια για την ποιότητά του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...