Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος παιδια. Εχω θεμα οτι φενομαι κουρασμενος. Το ζητημα ειναι οτι ειμαι κιολας κουρασμενος απο τις ακανονιστες ωρες εργασιας και ειμαι και χωρις ρεπο το τελευταιο 10ήμερο οποτε στο προσωπο μου φενεται η κουραση. Απλα δεν προλαβαινω να ξεκουραστω και ο υπνος μου επισης δεν ειναι ο καλυτερος οταν σχολαω στις 1 το βραδυ και πρεπει στις 8 να ξυπνησω παλι. Υπαρχει τροπος ή τροφες που να βοηθουν να μην φενεσαι κουρασμενος? 

Δημοσ.

αν δεν πεσεις για υπνο δεν μπορεις να κανεις τπτ. και σε επαγγελματια μακιγιερ να πας για να σε στρωσει δεν θα δειχνεις φρεσκαδουρα.

Δημοσ.

Αν καπνίζεις το κόβεις   είναι μεγάλος ψυχαναγκασμός το τσιγάρο που σε συνδυασμό με την επίδραση που έχει στον οργανισμό σε κουράζει 

Βελτίωση της διατροφής  φρούτα , φυσικούς χυμούς , περιορίζεις τα λιπαρά και τις βαριές τροφές , 5 γεύματα την ήμερα , όχι πολλούς καφέδες

Αυτά χοντρικά βέβαια το σωστό είναι να επισκεφτείς τον γιατρό σου η έναν διατροφολόγο που μέσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα σε κατευθύνει σωστά  ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου .

Εγώ τα έκανα τα παραπάνω και είδα πολύ μεγάλη βελτίωση ψυχική και σωματική ανάταση νοιώθω λες και έβαλα καινούργιες μπαταρίες

• Like 4
Δημοσ.

Αν καπνίζεις το κόβεις   είναι μεγάλος ψυχαναγκασμός το τσιγάρο που σε συνδυασμό με την επίδραση που έχει στον οργανισμό σε κουράζει 

Βελτίωση της διατροφής  φρούτα , φυσικούς χυμούς , περιορίζεις τα λιπαρά και τις βαριές τροφές , 5 γεύματα την ήμερα , όχι πολλούς καφέδες

Αυτά χοντρικά βέβαια το σωστό είναι να επισκεφτείς τον γιατρό σου η έναν διατροφολόγο που μέσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα σε κατευθύνει σωστά  ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου .

Εγώ τα έκανα τα παραπάνω και είδα πολύ μεγάλη βελτίωση ψυχική και σωματική ανάταση νοιώθω λες και έβαλα καινούργιες μπαταρίες

Δεν καπνιζω, δεν πινω ουτε ποτα αλλα ουτε και καφεδες. Φρουτα και φυσικους χυμους δυστυχως για καποιο λογο δεν τους δινω τη σημασια που πρεπει. Λιπαρα και βαριες τροφες δεν τρωω γιατι δεν σερβιρει το καταστημα που δουλευω και δευτερον γιατι οταν φτιαχνω εγω φαγητο σπιτι μου σιγουρα δεν ειναι βαρυ. Καταλαβαινω οτι εχω ελειψη απο θερμιδες γιατι πολλες φορες δεν προλαβαινω να φαω καν και οταν θα ερθει η στιγμη να φαω θα το κανω σχετικα γρηγορα.

Viper η ιδια μου η δουλεια ειναι αεροβια απο μονη της. Δεν χρειαζομαι και -εξτρα- αεροβια. 

Γιατί θες να μην φαίνεσαι κουρασμένος;

Αφου είσαι. :/

Γιατι στον κυκλο της δουλειας μου δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πραγματικα δεν ειναι ομορφο και δεν μου αρεσει οταν μου το λενε. Προσπαθω να κοιμηθω αλλα ειμαι σε υπερενταση και η ζεστη με σκοτωνει την ωρα του υπνου. Κοιμαμαι αλλα δεν κοιμαμαι. Χρειαζομαι μαλλον συνεχομενα 2 ρεπουδακια και τη μια μερα να την φαω στο να μην κανω τιποτα και να την πεφτω οπως βρισκω. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καπνιζω, δεν πινω ουτε ποτα αλλα ουτε και καφεδες. Φρουτα και φυσικους χυμους δυστυχως για καποιο λογο δεν τους δινω τη σημασια που πρεπει. Λιπαρα και βαριες τροφες δεν τρωω γιατι δεν σερβιρει το καταστημα που δουλευω και δευτερον γιατι οταν φτιαχνω εγω φαγητο σπιτι μου σιγουρα δεν ειναι βαρυ. Καταλαβαινω οτι εχω ελειψη απο θερμιδες γιατι πολλες φορες δεν προλαβαινω να φαω καν και οταν θα ερθει η στιγμη να φαω θα το κανω σχετικα γρηγορα.

Viper η ιδια μου η δουλεια ειναι αεροβια απο μονη της. Δεν χρειαζομαι και -εξτρα- αεροβια. 

Γιατι στον κυκλο της δουλειας μου δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πραγματικα δεν ειναι ομορφο και δεν μου αρεσει οταν μου το λενε. Προσπαθω να κοιμηθω αλλα ειμαι σε υπερενταση και η ζεστη με σκοτωνει την ωρα του υπνου. Κοιμαμαι αλλα δεν κοιμαμαι. Χρειαζομαι μαλλον συνεχομενα 2 ρεπουδακια και τη μια μερα να την φαω στο να μην κανω τιποτα και να την πεφτω οπως βρισκω. 

ακριβως, δεκα μερες με κακο υπνο ειναι σιγουρα εξοντοτικο, σε νιωθω απολυτα γτ κι εγω κοιμαμαι ασχημα για μαλακιες λογους (αυτη η ζεστη ειναι σκοτωμα).  παρε το ρεπο γτ αλλιως δεν φτιαχνει το πραμα ειδικα αν η δουλεια σου εχει και σωματικη καταπονηση.

Δημοσ.

ακριβως, δεκα μερες με κακο υπνο ειναι σιγουρα εξοντοτικο, σε νιωθω απολυτα γτ κι εγω κοιμαμαι ασχημα για μαλακιες λογους (αυτη η ζεστη ειναι σκοτωμα).  παρε το ρεπο γτ αλλιως δεν φτιαχνει το πραμα ειδικα αν η δουλεια σου εχει και σωματικη καταπονηση.

Δεν εχω ρεπο ΟΥΤΕ αυτην την εβδομαδα και μαλιστα το ΣΚ θα δουλεψω και στην παραλια (!!!) απο τις 9 το πρωι ως τις 7:30 το απογευμα οποτε παιζει να παω για burnout την επομενη εβδομαδα. Με λιγα λογια παντως μονο ο υπνος και οι βιταμινες με σωζουν καπως. Μαλιστα...

Δημοσ.

Δεν εχω ρεπο ΟΥΤΕ αυτην την εβδομαδα και μαλιστα το ΣΚ θα δουλεψω και στην παραλια (!!!) απο τις 9 το πρωι ως τις 7:30 το απογευμα οποτε παιζει να παω για burnout την επομενη εβδομαδα. Με λιγα λογια παντως μονο ο υπνος και οι βιταμινες με σωζουν καπως. Μαλιστα...

εξακολουθω να σε καταλαβενω. δυστυχως οπως το λες.

Δημοσ.

Βασιλικος πολτος , αν και το προβλημα σου είναι στην ξεκουραση , όχι στην καταπόνηση.

Δηλαδή , καταπονείς τον εαυτό σου , και μετά δεν ξεκουράζεσαι.

Σε νιώθω , γιατί έχω πιασει δουλεια καινουργια , και είναι αρκετά πιεστική , και γυρνάω σπίτι , τρώω , και παραδίδω πινακιδες απο τις 8 το βράδυ. Απλά δεν νιώθω....γκντουπ κάτω!

Τώρα για την υπερένταση.....Αν έχεις γυναίκα , πες της να σου κάνει ένα απαλο μασαζ. Η υπερένταση βαράει αυχενα , μέση , πόδια πάντα.

Μπορείς να γεμίσεις την μπανιερα με καυτό , και να χωθείς μέσα.

Ακόμα και μια λεκάνη να γεμισεις να ξεκουράσεις πόδια θα είναι καλο.

Χαμομήλια κλπ , βοηθάνε.Στην τελική επισκέψου έναν γιατρό να σου γράψει ένα ήπιο ηρεμιστικό ή κάτι για τον ύπνο.

Γενικά προσπάθησε , να πέφτεις για ύπνο παρα πολύ νωρίς , κατα τις 8-9 , για να συμπληρώνεις καλές ώρες ύπνου.

Κοιμήσου στο σαλόνι , αν έχει δροσουλα....

Και πολλά άλλα που μπορείς να κάνεις....

Δημοσ.

Φίλε μου ikaruga πόσο χρονών είσαι; Έχεις μπει στα 30;

Όλες οι προτάσεις που σου γίνανε μέχρι στιγμής δεν είναι για να μη φαίνεσαι κουρασμένος. Αυτό δεν το γλιτώνεις χωρίς ξεκούραση. Για να μην καταρρεύσεις είναι καλές προτάσεις.

Η κούραση που φαίνεται στο πρόσωπο σου μάλλον έχει να κάνει με τα μάτια. Μήπως έχεις πεσμένα βλέφαρα; Αυτό λύνεται με αισθητική επέμβαση, ούτε τα νερά ούτε τα φρούτα θα βοηθήσουν.

Δημοσ.

I don't want to be "that guy" αλλά γι' αυτό το λόγο λένε ότι πρέπει να δουλεύουμε 8 ώρες τη μέρα και 40 ώρες τη βδομάδα με υποχρεωτική αποχή από την εργασία 48 ώρες την εβδομάδα.

Ούτε εγώ το εφαρμόζω φυσικά, αλλά επειδή δεν είμαι μισθωτός λίγο πολύ κανονίζω τις ώρες μου με μεγαλύτερη ελευθερία από σένα.

Η λύση είναι να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πιστεύω πως αν πεις στον εργοδότη σου ότι οι πελάτες σε βλέπουν σαν ζόμπι, ίσως το καταλάβει, όχι γιατί θα σε λυπηθεί, αλλά γιατί θα σπάσει η πελατεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...