Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γεια χαρα. Θα ηθελα καποιες προτασεις για laptop, κατω απο 400 ευρω.Οι χρησεις του θα ειναι browsing και ταινιες κυριως. Games οχι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα οι περισσοτερες ταινιες θα ειναι mkv οποτε παιζει ρολο μαλλον και η καρτα γραφικων.Και δεν ξερω αν ειναι προτιμοτερο να παρω με 15αρα η 17αρα οθονη, φοβαμαι οτι με αυτο το budget και 17αρα θα πεσουν πολυ τα specs, ετσι δεν ειναι?Δεν με πειραζει να μην εχει λειτουργικο αν ερχεται πιο φτηνα με αυτο τον τροπο, το περναω μονος μου.Ξερω οτι τα χρηματα ειναι λιγα αλλα δεν θελω να σερνεται... Οποτε οσο το δυνατο καλυτερο για τιμη/αποδοση.Το ζητουμενο ειναι να κρατησει στον χρονο, οσο γινεται δηλαδη. Σημαντικο πολυ ειναι ναεχει μεγαλη αυτονομια και να μου κραταει πολυ η μπαταρια π.χ. για ταινια σε ταξιδι. Επισης HDMI και Wifi αν και νομιζω οτι αυτα εννουνται πλεον, bluetooth δεν με ενδιαφερει. Επισης η υπερθερμανση ειναι ενα μεγαλο μου κολλημα.Ελπιζω σε βοηθεια...Σας ευχαριστω!
smarnel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μην τα θέλεις όλα με 400 ευρώ! δύο προτάσεις που βρήκα είναι οι εξής : α) classic αξία με 2 χρόνια εγγύηση της Dell στον χώρο σου,χωρίς λειτουργικό http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_black_i227u1564gb20gbintel_hdfree_dos_in521i22720ds/el/pid/12662/ β) λίγο μεγαλύτερος δίσκος,λίγο καλύτερη cpu,με win 8,αλλά υποδεέστερη εγγύηση 1 χρόνου http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26778&catid=19 ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή 17άρα οθόνη σ'αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει. λογικά θα σου παίξει ταινίες 720p χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά games μην περιμένεις. όσο για την μπαταρία πιστεύω θα μας πει κάποιος που το έχει δουλέψει αν σε βγάζει να δεις ταινία HD χωρίς πρόβλημα. προσωπικά πιστεύω μια ταινία θα την δεις χωρίς φόρτιση.
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις. Το ξερω ειναι λιγα τα χρηματα. Games δεν θελω βασικα..
smarnel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις. Το ξερω ειναι λιγα τα χρηματα. Games δεν θελω βασικα.. και να ήθελες... εκτός αν ψάξεις σε μεταχείρο,δεν ξέρω...
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να κανω και μια off-topic ερωτηση.. Παντα ηθελα να αγορασω macbook καποια στιγμη αλλα δυστηχως ποτε δεν γινοταν ουτε γινεται λογω οικονομικων. Περιπου ενα macbook παλιο μοντελο μεταχειρισμενο ποια θα ηταν τιμης ευκαιριας να το βρεις? Και αν βρεις αξιζει τον κοπο εφοσον θα ειναι παλιο μοντελο?
smarnel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πόσο παλιό εννοείς..? έχω δει σε αγγελίες macbook με core 2 duo στα 500-600 ευρώ και αν είναι macbook pro ακόμα ακριβότερο... δεν ασχολούμαι με apple γενικά για να σου πω αν αξίζει ή όχι η αγορά του. είναι τελείως διαφορετικό το λειτουργικό του οπότε καλό θα είναι να έχεις δει λίγο πως δουλεύει,να δεις αν σ'αρέσει,αν σε βολεύει κτλ.
geopolit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 για αυτά που το θέλεις σε καλύπτει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/3153882/Dell-Inspiron-3521-2117U-2GB-320GB-Linux.html
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις. Πειτε μου και κανενα ακομα αν γινεται. Απο αυτα νομιζω περισσοτερο κλεινω προς το Dell 3521 που προτεινε ο smarnel λογω και Dell support.
Cyberdemon87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι το Dell 3521 το ειχα βαλει πρωτο υποψηφιο. Και επισης η Dell ξερω οτι εχει καλο support. Το ασχημο ομως ειναι οτι διαβαζω τελευταια αρκετα προβληματα με motherboards στις νεες σειρες της Dell, σε ακριβοτερα μοντελα δηλαδη, αλλα λογικα αν ειναι κατασκευαστικο σφαλμα υπαρχει πιθανοτητα να σου τυχει σε ολη τη σειρα, ετσι δεν ειναι?Σου το αντικατιστουν βεβαια δωρεαν αλλα αν ληξει η εγγυηση και την παθεις μετα ειναι το θεμα.
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Συγνωμη που ανασταινω το thread αλλα το κανω για να μην ανοιγω καινουριο. Ηθελα να ρωτησω, αν παρω καποιο Dell μεταχειρισμενo που κανονικα εχει ακομα εγγυηση, εγω θα την παρω η οχι επειδη ειναι αγορασμενο σε αλλουνου ονομα?
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Συγνωμη που ανασταινω το thread αλλα το κανω για να μην ανοιγω καινουριο. Ηθελα να ρωτησω, αν παρω καποιο Dell μεταχειρισμενo που κανονικα εχει ακομα εγγυηση, εγω θα την παρω η οχι επειδη ειναι αγορασμενο σε αλλουνου ονομα? Εσυ θα την εχεις. Ουσιαστικα την εγγυηση την βλεπουν μεσω του service tag που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ. Αν παθει κατι, στελνουν τεχνικο στο μερος που εσυ θα τους υποδειξεις*. *αρκει βεβαια να εχει next business day εγγυηση.
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω. Αξιζει αραγε ομως να παω σε μεταχειρισμενo γενικα? Μηπως εχει παρει κατι το ματι σου εδω στις αγγελιες του insomnia? Ως 400 ευρω.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Να κανω και μια off-topic ερωτηση.. Παντα ηθελα να αγορασω macbook καποια στιγμη αλλα δυστηχως ποτε δεν γινοταν ουτε γινεται λογω οικονομικων. Περιπου ενα macbook παλιο μοντελο μεταχειρισμενο ποια θα ηταν τιμης ευκαιριας να το βρεις? Και αν βρεις αξιζει τον κοπο εφοσον θα ειναι παλιο μοντελο? Εχω αγορασει macbook pro 1ος μηνα στα 800ευρω με i5/8gb ram + vga adapter + magic mouse. Επισης ενα ακομα i5 με 3 χρονια εγγυηση (η οποια χρειαστηκε προσφατως για 2η φορα..) στα 750ευρω. Αν το ψαξεις γενικα πολυ και εχεις και υπομονη, βρισκεις σε καλες τιμες. *οοολα ειναι θεμα timing
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βρηκα το παρακατω lenovo προσφορα, θελω να μου πειτε πιο απο τα 2 αξιζει να παρω περισσοτερο και γιατι: http://www.skroutz.gr/s/3093895/Lenovo-Essentials-B590-i3-2328M-4GB-320GB.html http://www.skroutz.gr/s/3032831/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3227U-4GB-320GB-FreeDOS.html
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Να κανω και μια off-topic ερωτηση.. Παντα ηθελα να αγορασω macbook καποια στιγμη αλλα δυστηχως ποτε δεν γινοταν ουτε γινεται λογω οικονομικων. Περιπου ενα macbook παλιο μοντελο μεταχειρισμενο ποια θα ηταν τιμης ευκαιριας να το βρεις? Και αν βρεις αξιζει τον κοπο εφοσον θα ειναι παλιο μοντελο? Ούτε καν. F*ck the Mac. Δες αν μπορείς να ανέβεις στα 500 και παίρνεις πολλά ωραία κι αξιόπιστα μηχανάκια σε DELL ή Lenovo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα