MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν δεν θέλεις να κάνεις φορματ κατέβασε το driver sweeper και μετα κατέβασε ολους τους τελευταίους drvs απο την σελίδα του κατασκευαστή. τρέξε το swpr και τσέκαρε κυρίως το inf (αν ειχες Intel) η ότι άλλο είχες.. Μετά πέρνα έναν έναν όλους τους Drvs που κατέβασες και είσαι έτοιμος.
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν δεν θέλεις να κάνεις φορματ κατέβασε το driver sweeper και μετα κατέβασε ολους τους τελευταίους drvs απο την σελίδα του κατασκευαστή. τρέξε το swpr και τσέκαρε κυρίως το inf (αν ειχες Intel) η ότι άλλο είχες.. Μετά πέρνα έναν έναν όλους τους Drvs που κατέβασες και είσαι έτοιμος. Βασικά θα το κάνω σήμερα το μεσημέρι όπως είπαν ένα format άμα είναι και μετά θέλω να δω αν θα στρώσει. Χτες άφησα τα windows απλά να τα βρουν και να τα βάλουν όλα μόνα τους...αλλά στον ήχο ακόμα στο device manager μου δείχνει πως ο driver είναι μέσα οκ αλλά γράφει asus...ενώ εγώ πλέον δεν έχω τίποτα της asus επάνω...άρα να φανταστώ έχει μείνει απο πριν και απλά δεν αναγνωρίζει πως άλλαξε για να βάλει αυτόν που χρειάζετε?! Τους drivers να περάσεις. edit: Aπ'ότι διαβάζω δεν υπάρχει υποστήριξη για audio drivers σε win7 γι'αυτή τη μητρική Εν ολίγεις ήχος γιοκ? δεν μπορεί για vista κάτι είχα δει, δεν θα δουλεύει? μη με κάνεις τη καρδιά περιβόλη τώρα χαχαχα... Edit: στη τελική αν πετάξω επάνω μια κάρτα ήχου με 20ε δεν θα δουλέψει θέλει δεν θέλει?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ξηγησου update απο το dev manager με δεξί κλικ αφου θα εχεις κατεβάσει τον δικο σου και θα έρθει αλλα αν κάνεις format το μεσημέρι όπως λες παλι οκ θα είσαι..
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ξηγησου update απο το dev manager με δεξί κλικ αφου θα εχεις κατεβάσει τον δικο σου και θα έρθει αλλα αν κάνεις format το μεσημέρι όπως λες παλι οκ θα είσαι.. Κάτσε θα το δω μια όπως λες το μεσημέρι αν δουλέψει καλώς... Μετά το τελευταίο πρόβλημα είναι πως κάτι παίζει με το DMA το καλώδιο ή όπως τα έχω συνδέσει θα τα ξαναδώ γιατί δεν δουλεύουν τα drives...ένα απο τα 2 δείχνει μόνιμα πως έχει ρεύμα (το φωτάκι) αλλά κανένα δεν πέρνει εντολή για να ανοίξει...κάτι παίζει.. Αν το λύσω και αυτό να κάνω format ή όχι? γιατί τα υπόλοιπα φαίνετε να δουλεύουν...?!?!?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κοίτα πιο βασικό απ'ολα ολα ειναι το chipset που σου είπαν και τα φιλαράκια., γι'αυτο πιο πάνω σου είπα αν δεν θέλεις να κάνεις format κανε πρώτα απ'ολα αυτό .. και μετά όλα τ'αλλα.Αυτό απο μονο του μπορεί να σου φτιάξει μερικά και αν δεν τα φτιάξει σίγουρα θα στρώσει έδαφος για να πατήσουν καλύτερα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650136 Αυτό το πράγμα είναι σόι για τον core 2 duo E6600???. Γιατί χτες τη μανίσια την έβαζα μπροστά με το στυλό να πάρει στροφές...σαν μανιβέλα ένα πράγμα...σιγά μην κάθομαι κάθε φορά να κάνω το ίδιο.
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μια χαρά ήσυχη είναι .. χαχα μην την σπρωχνεις,όσο γυρνάει μόνη της.. η δεν γυρνάει ?
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μια χαρά ήσυχη είναι .. χαχα μην την σπρωχνεις,όσο γυρνάει μόνη της.. η δεν γυρνάει ? Για να αρχίσει να γυρνάει τις δίνεις στροφές με το στυλό..
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Οχι βρε,περίμενετην θα παρει μόνη της.. σε μερικες μητρικές αργεί κανα 2-3" δευτερα πανω στην μητρική την εχεις συνδέσει στην σωστή θεση ε ?
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Οχι βρε,περίμενετην θα παρει μόνη της.. σε μερικες μητρικές αργεί κανα 2-3" δευτερα πανω στην μητρική την εχεις συνδέσει στην σωστή θεση ε ? Όλα στη σωστή θέση είναι δεν τρέχει τέτοιο ζήτημα... μωρέ και 2-3 λεπτά να περιμένεις αν δεν βάλεις το χεράκι σου δεν αρχίζει να γυρνάει αχαχα ...μετά δουλεύει αλλά το θέμα είναι πως θα το ξεχνάω οπότε αγοράζω με 10ε τη χαζομαρούλα και είναι κομπλέ.
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ααααα η παλια δεν γυρίζει ? ε ναι στειλτην εγω νόμιζα την έχεις πάρει κ δεν γυρίζει..
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μήπως έχει μπουκώσει από τη σκόνη; Τη καθάρισες. Όσο αφορά στους οδηγούς της κάρτας ήχου, για 7 δεν υπάρχει υποστήριξη, για vista υπάρχουν. Αυτό δε σημαίνει όμως πως θα βάλεις vista γι'αυτό & μόνο το λόγο! Βάλε το λειτουργικό σου και θα τη κάνουμε να δουλέψει. Αν δεν έκανες format κάνε ότι σου'πε ο MoviemakerGr. Αλλιώς περνάς λειτουργικό, οδηγούς, ενημερώσεις και βλέπουμε. Για τις συσκευές που δεν βλέπεις, το ultra dma δε μου λέει κάτι. Μήπως εννοείς πως είναι ide; Αν ναι τότε έλεγξε τα καλώδια, τη σωστή συνδεσμολογία και τη σωστή θέση στα jumpers.
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εεε δεν έχει σκόνη τις είχα αφήσει καιρό στην άκρη έχω άλλες 2 μανίσιες τα καθαρίζω και τα βάζω στην άκρη...δεν με πειράζει παρήγγειλα την άλλη με 10ε. Έχουμε και λέμε τα Drives οκ. Και ο ήχος οκ. Γιατί το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι....τι διάολο για αυτό έχουμε windows αχαχαχα Πέδες όλα δουλεύουν οκ...έτσι δείχνει τουλάχιστον....να το κάνω format? ή να το αφήσω και βλέπουμε στο μέλλον? Το μοναδικό που δεν μπορεί να βρεί driver και έχει ! στο device manager είναι το "PCI Simple Communications Controller" αυτό είναι οι PCI οι απλές?
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπορει να ειναι απο τη παλια σου μητρικη. Για καντην unistall και επανεκινηση και δες αν θα στην ξαναβρει. Αλλιως κατεβασε το driver του chipset απο το κατασκευαστη σου. Oi intel ξερω οτι εχουν ενα θεμα με αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα