kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω κανει διαφορες αγοραπωλησιες ακομη και μεγαλω ποσων στο ινετ αλλα ποτε με αντικαταβολες. μπορει καποιος να μου πει αν εχει ρισκο η διαδικασια? π.χ. να χαθει το δεμα ή να το σπασουν.σε ποσες μερες θα μου ρθουν τα λεφτα.αλλου διαβαζω σε 1 μερα αλλου σε 7-10μερες..ποσο κανει ενα κουτι της προκοπης για να βαλω μεσα λαπτοπ?!!!?!εχουν bubble wrap-φυσαλιδες?υ.γ. 210ευρω για οποιον ειναι απο αθηνα και θελει το νετμποοκ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από kage
LOULATRANS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 στα ελτα εχει ρισκο,για 2 λογους.1)δεν υπαρχει μεταφορα "ευθραυστον"και τα πετανε στα καροτσια τους σαν τσουβαλια και 2) υπαρχουν καλοθελητες εργαζομενοι που αλαφρωνουν τα δεματα.υπαρχει και νημα εδω.τα χρηματα ειτε 1ειτε 10 μερες,θα τα παρεις....... γιατι δεν το κανεις με acs?το πολυ να βγει 15 ευρω,αν κανει και καταθεση ο αλλος ,θα βγει λιγοτερο....
kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ας ειναι dhl,acs,speedex,γενικη και οτι αλλο υπαρχει.ελτα εννοεις το κλασσικο ή το ελτα κουριερ? ειναι ασφαλισμενο το δεμα?δηλ.αν μου πουν το χασαμε τι γινεται?τι εννοεις να κανει καταθεση?σε λογαριασμο τραπεζης και γω να στειλω μονο το λαπτοπ?δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να εμπιστευθει εναν αγνωστο υ.γ. λιγο που κοιταω παει 15- 20ε με αντικαταβολη acs και λιγο καλυτερες τιμες η γενικη ταχυδρομικη.η dhl στον κοσμο της!
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Φιλε για μενα στειλε αντικαταβολη και μεταφορικα μισα μισα. Εγω ετσι το εκανα. Αμα ειναι ενα 20αρι τα μεταφορικα, ειναι εξτρα 10 στον καθενα. Δεν ειναι τιποτα μπροστα στο γεγονος οτι και αυτος θα παρει σιγουρα το λαπτοπ και εσυ τα λεφτα. Αμα ηταν κανα Νokia 3310 θα σου ελεγα στειλτο με ελτα αλλα με λαπτοπ δεν λεει να παιχτει καμια μλκια.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έστειλα τις προάλλες, laptop με αντικαταβολή μέσω γεν. ταχυδρομικής. Την επόμενη ημέρα είχε πάει στον αγοραστή και τα χρήματα μπήκαν την μεθεπόμενη,
LOULATRANS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έστειλα τις προάλλες, laptop με αντικαταβολή μέσω γεν. ταχυδρομικής. Την επόμενη ημέρα είχε πάει στον αγοραστή και τα χρήματα μπήκαν την μεθεπόμενη, ναι αλλα αυτο στην γεν.ταχυδρομικη εχει και ενα 5ευρω νταβατσιλικι στισ τραπεζες για την συναλλαγη,οποτε το κοστος ιχει ξυφηγγγγγ....
Bspus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ναι αλλα αυτο στην γεν.ταχυδρομικη εχει και ενα 5ευρω νταβατσιλικι στισ τραπεζες για την συναλλαγη,οποτε το κοστος ιχει ξυφηγγγγγ.... Α ετσι εξηγειται πως η καταθεση απο γενικη ταχυδρομικη ηταν 5 ευρω πιο κατω. Στη μαυρη λιστα λοιπον
star12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εχω παρει ενα λαπτοπ αλλα επειδη δε με ικανοποιησε τοσο θα το βαλω στο ebay .απλα εαν βρεθει αγοραστης με πια εταιρια απο δω μπορω να το στειλω αξιοποιστα στο εξωτερικο ας πουμε;και ειπαρχει προβλημα να παθει τιποτα? οπως και να το κανουμε ειναι λαπτοπ
kage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν θα θελα να φανταστω ποσο θα στοιχιζει αποστολη για εξωτερικο... θελει καλη συσκευασια-αμπαλαζ http://www.korrecttech.com/images/fedex-laptop-box.gif http://www.fedex.com/us/office/specialty-boxes-packing-supplies.html
kfyros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 τα ασφαλίζεις αν θες να είσαι σίγουρος. ακόμα και στα ΕΛΤΑ. Απλά στα ΕΛΤΑ έχουν όριο ασφάλισης στο ποσό, δεν ξέρω οι άλλοι διανομείς.
Sorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Α ετσι εξηγειται πως η καταθεση απο γενικη ταχυδρομικη ηταν 5 ευρω πιο κατω. Στη μαυρη λιστα λοιπον Σχετικά με την Γεν. Ταχυδρομική: Η αντικαταβολή στοιχίζει 3 ή 5€ (ανάλογα το βάρος) και επιβαρύνει είτε τον αγοραστή, είτε τον πωλητή, ανάλογα πως έχουν συνεννοηθεί. Η κατάθεση στο λογαριασμό σας, γίνεται στο ακέραιο αν έχετε λογαριασμό στην Alpha, αλλιώς γίνεται κάποια χρέωση αν έχετε αλλού λογαριασμό λόγω του συστήματος DIAS. Δεν έχει να κάνει δηλαδή με την εταιρία Courrier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα