iniohos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιζει το ενδεχομενο να δανειστεις καμια ιδια μπαταρια να δοκιμασεις?
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μπα, δεν έχω να βρω από κάπου. Όσο για τη mobo, σκέφτηκα κι εγώ το ενδεχόμενο. Για την ακρίβεια υποψιάζομαι πως επειδή η μπαταρία είχε αποδημήσει αλλά δε την έβγαζα ενώ το δούλευα με ρεύμα, έγινε κάποια μαλακία και είτε ρήμαξε η τροφοδοσία, είτε (αυτό που είπαν τα παιδιά πάνω-κάτω) ρήμαξε κάποιος από τους πυκνωτές πάνω στη mobo. Γενικά είμαι σε μεγάλες στένες αυτό το διάστημα οπότε θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια διάσωσης πριν το ανακηρύξω πεθαμένο και επίσημα. Δε μπορώ να το πάω κάπου και να ζητήσω να τσεκάρουν πυκνωτές και τα συναφή;
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ε άμα δεν δείχνει ούτε σε εξωτερική οθόνη τότε πάπαλα η μητρική... Αφού έχεις ανοίξει το λαπτοπ δες για φουσκωμένους πυκνωτές... Αμα θες μπορείς να το πας σε κανα φίλο σου να το δει ή σε κανενα τεχνικό αλλά μπορεί να θέλει λεφτά... Πάντως το πιο πιθανό να τα φτυσε (είναι και acer ) αλλά καλό είναι να το ψάξεις παραπάνω... Edit:esata το λαπτοπ δεν ανοίγει...πώς θα κάνει bios update?
eSATA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Edit:esata το λαπτοπ δεν ανοίγει...πώς θα κάνει bios update? Aφού λέει ακούγονται τα ανεμηστήρια. Στο βίντεο λέει πως να κάνεις Update ενώ έχεις μάυρη οθόνη. Bέβαια μια ιδέα έριξα για να ψάξει μήπως βρει κάτι ανάλογο για το δικό του μοντέλο.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Οι πυκνωτές δε φαίνονται φουσκωμένοι μεν, αλλά από την άλλη δεν έχουν "χαρακιές" ώστε να φαίνεται αν ήταν. eSATA, thx για την πρόταση αλλά επειδή είμαι μαλάκας τράβηξα την κορδελίτσα που συνέδεε το keyboard με τη mobo και θέλω εργαλεία που δεν έχω για να την ξαναβάλω στην υποδοχή. Πόσο θα κοστίσει μια αναγνωριστική σε κάποιον ηλεκτρονικό παίδες; Όταν λέω πως έχω στένες εννοώ πως δεν με παίρνει για αντικατάσταση, αλλά τεχνικό ίσως να σηκώνω.
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 20 με 30 ευρώ όχι παραπάνω... Αλλά μπορεί να μην αξίζει και να μην κάνει τίποτα τελικά...να μην στο φτιάξει...για αυτο αστο ως τελευταία λύση Δε χρειάζεσαι εργαλεία για να βάλεις την καλωδιοταινία... Με το χέρι βαλτην... Επίσης κάνε και αυτό που είπε ο esata...(πρώτη φορά το ακούω)...μπορεί να πετύχει 1
lexmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Με τους νέους πυκνωτές είναι σπάνιες οι περιπτώσεις όπου μπορείς να δεις αν έχουν σκάσει ή όχι. Κάνε αυτό και με το video, μιας και η περιγραφή του προβλήματος μοιάζει με τη δικιά σου, και πες μας. Αν και... Εδιτ: Για την καλωδιοταινία ότι σου είπε ο Antwnis.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Διαβασε ενα λεπτο και τις <Acerσυμβουλες> μου, εδω:http://www.insomnia.gr/topic/486537-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-acer-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/Το blind flashing παντως γινεται απο εσενα, τζαμπα ~ ~ ~EDIT:Luci, και ενα παλιοτερο τοπικ σωτηριας, εδω:http://www.insomnia.gr/topic/431054-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-bios/μακαρι να σου κατσει, να ειναι αυτο το θεμα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από TheDevilMayCare 2
Lucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, δεν ξέρω αν νοιάζει κανέναν, αλλά αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα, ας έχει εδώ τη λύση που δούλεψε για μένα. Καθώς το νορμάλ reballing που λέει και ο φίλος από πάνω (πιστολάκι!) δεν έκανε ντιπ, όπως επίσης και οι λοιπές λύσεις, αποφάσισα να το πάω σε έναν τεχνικό. Ο τεχνικός, που πλέον ούτε στη γάτα μου δε τον τάιζα με την εκτίμηση που του 'χω, αποφάνθηκε πως η ηρωική λαπτοπάρα μου θέλει και τροφοδοτικό και μητρική και μου 'πε μάλιστα πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσω τόσα λεφτά για παλιό λάπτοπ. Και για αυτή την εμβριθή διάγνωση μου πήρε 30 ευρώ. Σήμερα το βράδυ, έλυσα το λάπτοπ, τα αποσύνδεσα όλα από πάνω, ψιλοσυμμάζεψα τις σιλικόνες και αυτή τη μπλε παπαριά πάνω στο GPU και έκανα το εξής: με αποσυνδεδεμένο τον ανεμιστήρα, έβαλα 2 κέρματα ανάμεσα στις ψύκτρες και τα GPU/CPU και το άφησα να κάψει μέχρι να κλείσει από θερμοκρασία. Το άφησα να ισιώσει, άφησα τα κέρματα εκεί που τα έβαλα και τώρα το pc μπουτάρει κρύο σα να μην τρέχει τίποτα. Προσωρινά; Θα δείξει. Πάντως ούτε η MOBO είναι καμμένη, ούτε το PSU. Κόστος επισκευής, 7 σεντ. Τα νομίσματα ήταν 5 και 2 σεντ αντίστοιχα. 1
LambisElef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά έγινε το ψήσιμο στην κάρτα και σώθηκε, ο ηλεκτρονικός πρέπει να είχε δίκιο για μητρικη καθώς η κάρτα είχε μάλλον το θέμα
Antwni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ στο είπα να μην το πας σε τεχνικό... τζάμπα λεφτά... 20 με 30 ευρώ όχι παραπάνω... Αλλά μπορεί να μην αξίζει και να μην κάνει τίποτα τελικά...να μην στο φτιάξει...για αυτο αστο ως τελευταία λύση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα