sotiris123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 τι να πω οτι νομιζετε μιας και δικα σας ειναι τα λεφτα και εσας προσπαθησαν να κοροιδεψουν... προσωπικα παντως θα προτιμουσα να μεινω 3-4 μερες χωρις πσ και να μη τους δωσω τα λεφτα... ειδικα μετα απο αυτη τη λαμογια...
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ο άλλος δε νιώθει, δε ξέρουμε αν θα δώσουν και λεφτά πίσω. Εγώ λέω αγορα με τη μια από amazon! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
sotiris123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 αμαζον μονο αν το βρισκετε φτηνοτερα αλλιως εχετε επιλογες... Vision-msystems-you... αυτα εχω δοκιμασει και ειναια κρετα γρηγορα... και εγω το δικο μ απο you τον πηρα... 1
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά αν κάνουμε check πχ με ένα πρόγραμμα σαν το speccy θα μας πει αν είναι μεταχειρισμένος απο τις ώρες λειτουργίας?
salonika91 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ρε παιδιά αν κάνουμε check πχ με ένα πρόγραμμα σαν το speccy θα μας πει αν είναι μεταχειρισμένος απο τις ώρες λειτουργίας? Για το speccy δεν ξερω αλλα το hdsentinel παντως λεει
umbrella co. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ΠΛΑΙΣΙΟ Σκεφτομαστε πριν απο εσας, για εσας. Ακομα αναρωτιουνται μερικοι γιατι τρεχουν ολοι στο Αmazon????????
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Οι εν λόγω "μερικοί" = είδος προς εξαφάνιση, σιγά σιγά. Ελπίζω δηλαδή. 2
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά για ακομα μια φορά δεν υπάρχει δεν νιώθει ο αλλος κτλπ , πηγαίνετε στο κατάστημα απο κοντά και μείνετε εκει μεχρι να πάρετε τα χρήματα σας πισω και αγοράστε τον δίσκο απο αλλο μαγαζί , δεν ξέρω τι αλλο να πω μαθετε να διεκδικείτε το δίκιο σας, δεν υπάρχει αυτο να μην σας δώσουν τα λεφτά σας πισω ειναι απλα τα πράγματα. Edit : Αν τους επιτρέψετε και σαν βάλουν σε διαδικασία να σας κανουν μπαλάκι με τηλέφωνα κτλπ το εχετε χάσει το παιχνίδι, το δίκιο ειναι με το μερος σας. 2
kotlousko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Θα τους πειτε οτι θα παρετε τη Microsoft γιατι το μαγαζι πουλαει δισκους με προεγκατεστημενα πειρατικα windows Ουτε φωνες ουτε τιποτα. Και θα παρετε απο το τηλεφωνο του μαγαζιου μπροστα τους. Μη χρεωνεστε κιολας. 1
Perdurabo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παιδιά. Πήγαμε στο κατάστημα που έχουν στην βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη σήμερα και με τοο που άνοιξα το στόμα μου για να τους εξηγήσω γιατί είμα εκεί με απομάκρυναν από τους ενδυνάμει πελάτες που ήταν γύρω μου. μπήκαμε πολύ δυναμικά και με το που φέρνουν τον διευθυντή και του δείχνω το πακέτο και του λέω άνοιξε το φρίκαρε. Να μην τα πολυλέω αφού τους κράξαμε συνοπτικά και με πολύ χιούμορ με δώσανε σφραγισμένο σκληρό στο κουτί του και τηλ να παίρνω πριν από κάθε παραγγελία για να με κάνουν εκπτώση. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΗ είχα στείλει χθες πριν την δοκιμή email που έκραζα την χάλια συσκευασία του ssd. Σήμερα απάντησαν και ζήτησαν το νούμερο μου για να επικοινωνήσουν μαζί μου. Τους έστειλα ένα άκρως ευγενικό και επιθετικό κατεβατό που περιλαμβάνει δικηγόρους, συνήγορο του πολίτη, ενημέρωση γνωστών και φίλων να αποφύγουν το μαγαζί τους και τέτοια. περιμένω απάντηση. Προς υπεράσπιση των υπαλλήλων στο κατάστημα στην βενιζέλου τα παιδιά ήτα ΑΚΡΩΣ εξυπηρετικά και ευγενικά και ομιλιτικά και ο διευθυντής ήταν ευγενικός και πολύ εξυπηρετικός. Αλλα όλα πάντα μέσα στα όρια των αυτονόητων κυνήσεων από τη μεριά τους 5
f1vettel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παιδιά. Πήγαμε στο κατάστημα που έχουν στην βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη σήμερα και με τοο που άνοιξα το στόμα μου για να τους εξηγήσω γιατί είμα εκεί με απομάκρυναν από τους ενδυνάμει πελάτες που ήταν γύρω μου. μπήκαμε πολύ δυναμικά και με το που φέρνουν τον διευθυντή και του δείχνω το πακέτο και του λέω άνοιξε το φρίκαρε. Να μην τα πολυλέω αφού τους κράξαμε συνοπτικά και με πολύ χιούμορ με δώσανε σφραγισμένο σκληρό στο κουτί του και τηλ να παίρνω πριν από κάθε παραγγελία για να με κάνουν εκπτώση. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΗ είχα στείλει χθες πριν την δοκιμή email που έκραζα την χάλια συσκευασία του ssd. Σήμερα απάντησαν και ζήτησαν το νούμερο μου για να επικοινωνήσουν μαζί μου. Τους έστειλα ένα άκρως ευγενικό και επιθετικό κατεβατό που περιλαμβάνει δικηγόρους, συνήγορο του πολίτη, ενημέρωση γνωστών και φίλων να αποφύγουν το μαγαζί τους και τέτοια. περιμένω απάντηση. Προς υπεράσπιση των υπαλλήλων στο κατάστημα στην βενιζέλου τα παιδιά ήτα ΑΚΡΩΣ εξυπηρετικά και ευγενικά και ομιλιτικά και ο διευθυντής ήταν ευγενικός και πολύ εξυπηρετικός. Αλλα όλα πάντα μέσα στα όρια των αυτονόητων κυνήσεων από τη μεριά τους Ωραιος! Ετσι να μαθαινουν οι ντατσουνογυφτοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα