bloodmaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 καλησπερα.με το Laptop μου εχω το εξης θεμα.οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει αναβουν τα λαμπακια κανονικα αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα σβηνουν.η οθονη δεν αναβει καθολου.δοκιμασα να αλλαξω ραμ και δοκιμασα και καθε σλοτ ξεχωριστα αλλα παλι τα ιδια.την τελευτεα φορα που το ειχα χρησιμοποιησει δουλεψε κανονικα και επισης το εκλεισα και κανονικα.λετε να καηκε η μητρικη??
coolerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 καλησπερα.με το Laptop μου εχω το εξης θεμα.οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει αναβουν τα λαμπακια κανονικα αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα σβηνουν.η οθονη δεν αναβει καθολου.δοκιμασα να αλλαξω ραμ και δοκιμασα και καθε σλοτ ξεχωριστα αλλα παλι τα ιδια.την τελευτεα φορα που το ειχα χρησιμοποιησει δουλεψε κανονικα και επισης το εκλεισα και κανονικα.λετε να καηκε η μητρικη?? αυτό στο κάνει και με μπαταρία επάνω; μέτρησε και το τροφοδοτικό για σωστή τάση αν του λειτουργείς μόνο σε ρεύμα
iniohos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν πεταγεσε μια βολτα απο το topic του Lucifer να δεις μηπως σε βοηθησει καποια προταση που εχουν κανει τα παιδια εκει? Ακουγετε παρομοιο προβλημα, για αυτο το λεω, απλα ειναι διαφορετικης μαρκας λαπτοπ....
Roger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Eιχα παρομοιo προβλημα με cq56 και cq62 μονο που στην δικη μου περιπτωση και τα δυο δεν αναβαν καθολου. Βρηκα καποια καμμενα fet ,τα αλλαξα και μετα καηκαν διοδακια που εβγαλαν καπνους και δεν εδειχναν καμμενα. Αρα λοιπον μηπως και στην δικη σου περιπτωση ειναι θεμα ρευματων,που σημαινει αλλαγη μητρικη. Θα την βρεις καινουργια στο ebay 75€ με τα μεταφορικα
bloodmaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το ρχω τσεκαρει και χωρις μπαταρια. Εχω μετρησει και το φορτιστη κσι δουλευρι καλα και εχω δοκιμασει κ με αλλο φορτιστη και παλο τα ιδια. Μαλλον μητρικη θα ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
Roger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις το σωστοτερο ειναι να δοκιμαστει ενας αλλος επεξεργαστης ,γιατι αν αγορασουμε μητρικη θα την κοιταμε με απορια
bloodmaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις το σωστοτερο ειναι να δοκιμαστει ενας αλλος επεξεργαστης ,γιατι αν αγορασουμε μητρικη θα την κοιταμε με απορια θα αρχισω τηλεφωνα σε γνωστους και φιλους να δω αμα εχει κανενας επεξεργαστη για δοκιμη
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το ρχω τσεκαρει και χωρις μπαταρια. Εχω μετρησει και το φορτιστη κσι δουλευρι καλα και εχω δοκιμασει κ με αλλο φορτιστη και παλο τα ιδια. Μαλλον μητρικη θα ειναι προσπάθησε με οτι λένε η απο πάνω,μπάς και. αν πάλι δεν θέλεις να πετάξεις κανένα 100αρικο,βρές ένα γατόνι ηλεκτρονικό να κάνει έλενχο στην μητρική.πιστεύω θα την βρεί την λύση αν έχει τα κατάλληλα εργαλεία
Roger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 προσπάθησε με οτι λένε η απο πάνω,μπάς και. αν πάλι δεν θέλεις να πετάξεις κανένα 100αρικο,βρές ένα γατόνι ηλεκτρονικό να κάνει έλενχο στην μητρική.πιστεύω θα την βρεί την λύση αν έχει τα κατάλληλα εργαλεία Το εχεις ευκολο αλλα δεν ειναι,να ακολουθας γραμμες και να μετρας,και χωρις σχηματικο και με πολλα layers που χανονται οι γραμμες,αστα να πανε,ου μπλεξεις 2
bloodmaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 τεσπα θα το ψαξω γιατι δεν με περνει να δωσω 100 τωρα καθως δεν τα εχω
bloodmaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εκανα ενα reset στα bios και τωρα οταν πατας το κουμπι αναβει το Powerled και του wifi Και το led του σκληρου αναβοσβηνει με σταθερο ρυθμο αλλα στην οθονη τπτ.εβαλα και εξωτερικη αθηνα αλλα παλι τιποτα
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εκανα ενα reset στα bios και τωρα οταν πατας το κουμπι αναβει το Powerled και του wifi Και το led του σκληρου αναβοσβηνει με σταθερο ρυθμο αλλα στην οθονη τπτ.εβαλα και εξωτερικη αθηνα αλλα παλι τιποτα εσωτερικό πρόβλημα με την μητρική κάρτα. δεν είναι κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα