Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εμενα μου αρεσει η σταθερη θερμοκρασια των δισκων στο Load.ολοι το ιδιο δοκιμασε αλλο προγραμμα για τις θερμοκρασιες λιγο. Στο bios οταν μπαινεις,τι θερμοκρασιες σου δειχνει?
Crypton-R- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Έστω,... stress λίγο και δες τα temp.. Εμενα μου αρεσει η σταθερη θερμοκρασια των δισκων στο Load.ολοι το ιδιο δοκιμασε αλλο προγραμμα για τις θερμοκρασιες λιγο. Στο bios οταν μπαινεις,τι θερμοκρασιες σου δειχνει? Στο bios έχει 40 βαθμούς motherboard / 30 βαθμούς cpu ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι. Εν το μεταξύ στο HWMonitor τι είναι το CPUTIN; Στο Max τώρα γράφει 131 βαθμούς. Edit: Έτρεξα το stress test για 2 δευτερόλεπτα και όλοι οι πυρήνες ανέβηκαν στους 70 βαθμούς αμέσως, οπότε μάλλον από εκεί είναι ε; κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; το φύσηξα και αλλαξα πάστα, μήπως κάνω κάτι λάθος; ίσως βάζω λίγη πάστα ή δεν την βάζω καλά τι να πω.... Επίσης για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ο σκληρός με τα windows γεμίζει χωρίς λόγο ανα καιρούς. Τώρα έχει φτάσει στα 3,41GB ελεύθερα, ενω αν μαρκάρω τα περιεχόμενα του (μαζί με τα κρυφά) κανονικά μου μένουν 15,0+GB ελεύθερα + ότι ο φάκελος των Windows ποιάνει 20+GB. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από Crypton-R-
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για τον σκληρό σε παραπέμπω σε αντιστοιχο θέμα .. κανε ότι λεμε και εκει!! http://www.insomnia.gr/topic/488167-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82ssd/ Για την ψύκτρα βεβαιώσου ότι παταει καλα .... δεν είναι καθολου λογικές θερμοκρασίες αυτες με silver arrow! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Στο bios έχει 40 βαθμούς motherboard / 30 βαθμούς cpu ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι. Εν το μεταξύ στο HWMonitor τι είναι το CPUTIN; Στο Max τώρα γράφει 131 βαθμούς. Edit: Έτρεξα το stress test για 2 δευτερόλεπτα και όλοι οι πυρήνες ανέβηκαν στους 70 βαθμούς αμέσως, οπότε μάλλον από εκεί είναι ε; κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; το φύσηξα και αλλαξα πάστα, μήπως κάνω κάτι λάθος; ίσως βάζω λίγη πάστα ή δεν την βάζω καλά τι να πω.... Επίσης για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ο σκληρός με τα windows γεμίζει χωρίς λόγο ανα καιρούς. Τώρα έχει φτάσει στα 3,41GB ελεύθερα, ενω αν μαρκάρω τα περιεχόμενα του (μαζί με τα κρυφά) κανονικά μου μένουν 15,0+GB ελεύθερα + ότι ο φάκελος των Windows ποιάνει 20+GB. Επίσης παρατήρησε αν το cpu fan ανεβάζει στροφές όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία,μήπως έχει κόψει κανένα καλωδιακι και αυτός δουλεύει σε reggae ρυθμούς μόνο..
Crypton-R- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Την έχω βιδώσει όσο πάει, οπότε λογικά πατάει καλά. Η ψύκτρα δεν ανεβάζει στροφές αλλά αν είχε κόψει καλωδιάκι θα δούλευε και καθόλου; Για τον σκληρό, τα είχα κάνει όλα αυτά όταν είχα αγοράσει τον σκληρό, αλλά έβαλα το WinDirStat και τελικά είναι το pagefile. Το είχα απενεργοποιήσει τότε, αλλά μάλλον φταίει το ότι ένα διάστημα είχα αφαιρέσει τον δίσκο που χρησιμοποιούσε το pagefile λόγω προβλήματος καλωδίου, και μάλλον άλλαξε αυτόματα η ρύθμιση και ενεργοποιήθηκε πάλι στον SSD.
Crypton-R- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ξαναέλεγξα την ψύκτρα την έβγαλα, τσέκαρα πάστες, καλώδια αλλά δε μπορώ να βρω άκρη. Όλα φαίνονται εντάξει. Έκανα κι ένα Stress Test στο Standard πέρασε με 81 βαθμούς max και στο Maximum έφτασε τους 86 και το ακύρωσα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, μου φαίνεται πως θα του κάτσω κάνα air condition πάνω να τελειώνει η υπόθεση.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχεις την μαμά ψήκτρα ? βάλε αυτή επάνω χωρίς να είσαι o/c σμενος και κανε ένα stress και ανέβασε αποτελέσματα.
Crypton-R- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Όχι, δεν την έχω, αλλά και να την είχα επειδή σκέφτομαι να πάρω s1150 ΜΒ+CPU σε λίγο καιρό, το παρατάω γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Κοίταξα μήπως μπορώ να αυξήσω τις στροφές των fan αλλά δεν μπόρεσα να το παω παραπάνω από το max default (1300rpm).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα