Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο


strat92man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Παιδια να σας πω τι έπαθα παω στην βιβλιοθήκη της σχολής μου με το λαπτοπ μου έχει και κλιματιστικό ολα μια χαρά για να διαβάσω και πριν λίγες ημέρες έτυχε απο το σπίτι μου να έχω το torrent ανοιχτό και το δίκτυο με πέταξε έξω..και πάω στον υπεύθυνο του δικτύου της βιβλιοθήκης και μου λέει "κατι οχι νομιμο θα έκανες γιαυτο" και του λέω είναι απο το torrent το είχα πάθει στο πρώτο έτος και ο τοτε υπευθυνος σε 1΄' λεπτο του είχα δώσει εναν κώδικο απο την κάρτα δικτυου μου και μετα απο 2΄ όλα οΚ..

αυτος τίποτα δεν μου το φτιάχνει και που κάνει "και το τορρεντ να ειναι εδω ερχομαστε να διαβαζουμε οχι να κατεβαζουμε αυτα που κατεβάζεις και άλλες μλκς" εν τελει δεν μου φτιάχνει τίποτα..εγω πραγματικα ουτε ειχα σκεφτει οτι εχω ανοιχτο το τορρεντ και μου κανει γιατι το άνοιξες και του απάντησα οτι το έχω αυτοματα οταν ανοιγει ο υπολογιστης..για να μην κουραζω δεν μου το φτιάχνει η ερωτηση μου είναι μπορεί να το φτιάξω μόνος μου ;

 

πραγματικα δεν μου περασε απο το μυαλό μην τυχον έχω ανοιχτό το torrent..αλλα ο τύπος δεν παιζεται..τι μπορώ να κάνω

Έχω Ιντερνετ σπίτι μου θα φεύγω 30 λεπτά δρόμος για να κατεβάζω απο αλλού..τι λογική είναι αυτή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kανονικά ναι δεν θα έπρεπε να κατεβάζεις από το UNI αφού στο είχαν ξαναπεί πως δεν τους αρέσει αυτή η πρακτική. Προφανώς στο πρώτο  έτος σε συγχώρεσαν γιατί ήσουν νέος ακόμα και δεν ήξερες.

Τώρα το μονο που μπορείς να κανεις είναι να αλλάξεις το mac address του pc σου με κάποιο πρόγραμμα, υπάρχουν ένα σορό για αυτή την δουλειά και άμα θες να κατεβάζεις σώνει και καλο από Torrents υπάρχουν και τα VPN.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι όπως σου είπα δεν το έκανα επίτηδες,απλώς έτυχε πριν φυγω απο το σπιτι να κατεβαζω και όταν πήγα εκεί να συνεχίσει αυτοματα το μtorrent..

 

Ξέρεις κανένα τέτοιο πρόγραμμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεπώς αν αλλάξω την MAC Adress είμαι οκ ; δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε θα μπορέσει αυτός να το καταλάβει; (οχι το με νοιαζει)

btw αν βρω άλλον δεν  με νοιάζει σε 1' άμα του το πω θα είμαι οκ,απλά παντού υπάρχει ένας παράξενος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα σου έλεγα να διαβάζεις καλά τι έγραψα.

 

Δεν πήγα στην βιβλιοθήκη για torrent αλλα για να διαβάσω,απλά το torrent ανοιγει αυτόματα με τον υπολογιστή και συνεχιζε να κατεβάζει χωρίς να το ξέρω,σου φένεται λογικό να  φευγω απο το σπίτι μου στις 8 για να προλάβω καλή θέση και 40 λεπτά μακριά  -που έχω τελειο ιντερνετ- για να πηγαίνω σε μια πανεπιστημιακη βιβλιοθήκη για να κατεβάσω σειρες;

Πηγαίνω εκεί επειδή εχει ησυχία σε σχεση με το σπίτι (παιδια-σκυλια κτλ) + όλη την ώρα κάλο κλιματισμό...αλλιώς άμα ήθελα να κατεβάσω big bang θα το κατεβαζα απο το σπίτι μου όποτε ήθελα

 

οκ; 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μωρε εγω διαβαζω καλα, προσεξε ομως αν του σπασεις το δικτυο, εγω θα σε επαιρνα χαμπαρι σε 1 λεπτο, με εμαιλ στο κινητο μου. Δε φτανει που κανεις την μια, πας να κανεις και δευτερη μετα και δεν ακους κιολας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...