Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου ειπε πως το μονο που ξερει ειναι πως ειναι "σπασμενα".
Υπαρχει προβλημα με αυτο; Εχουν καποιο μειονεκτημα;

Δημοσ.

Τα unlocked ειναι τα κινητα που μπορεις να χρησιμοποιησεις τα ελληνικα δυκτια (cosmote κτλ) εκτως Αμερικης. Τα locked δεν μπορεις και χρειαζοντε ξεκλειδωμα..

• Like 3
Δημοσ.

δεν θα εχεις κανενα θεμα θα παιζει μια χαρα

Aρα αν αγορασω ενα Unlocked Lumia 720 δεν θα εχω θεμα στην ελλαδα ε;

Πέρα από το unlock θα πρέπει να κοιτάζεις και τί δέκτη έχουν για να δεις αν παίζουν στις συχνότητες που παίζουν οι πάροχοι στην Ελλάδα.

Ειδικά τώρα με το LTE που η γκάμα συχνοτήτων είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Τα Unlocked δουλεύουν με όλα τα δίκτυα του είδους τους π.χ Ένα SIM τηλέφνο Unlocked δουλεύει στα ελληνικά SIM δίκτυα. Κοίτα και για αμερικάνικα Unlocked αλλά να είναι unlocked της T-Mobile ή AT&T όχι Sprint και Verizon κ.α. Παρομοίως υπάρχουν και τα CDMA τηλέφωνα που είναι Unlocked για CDMA δίκτυα (Sprint, Verizon στην Αμερική- στην Ελλάδα και γενικότερα στην ευρώπη δεν υπάρχουν CDMA δίκτυα).

Δημοσ.

ρε παιδια, αυτα που πουλανε στο skroutz ειναι unlocked?

συγκεκριμενα θέλω να αγοράσω ενα lumia620. αυτο πέραν της ελληνικής θα δέχεται ολλανδική sim?

Δημοσ.

Πέρα από το unlock θα πρέπει να κοιτάζεις και τί δέκτη έχουν για να δεις αν παίζουν στις συχνότητες που παίζουν οι πάροχοι στην Ελλάδα.

Ειδικά τώρα με το LTE που η γκάμα συχνοτήτων είναι μεγαλύτερη.

Τα Unlocked δουλεύουν με όλα τα δίκτυα του είδους τους π.χ Ένα SIM τηλέφνο Unlocked δουλεύει στα ελληνικά SIM δίκτυα. Κοίτα και για αμερικάνικα Unlocked αλλά να είναι unlocked της T-Mobile ή AT&T όχι Sprint και Verizon κ.α. Παρομοίως υπάρχουν και τα CDMA τηλέφωνα που είναι Unlocked για CDMA δίκτυα (Sprint, Verizon στην Αμερική- στην Ελλάδα και γενικότερα στην ευρώπη δεν υπάρχουν CDMA δίκτυα).

Άρα μόνος σου είπες πως ΔΕΝ δουλεύουν όλα τα Unlocked τηλέφωνα με τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα.

Κάτι το οποίο ανέφερα στο προηγούμενο post από το δικό σου.  :fear:

Aρα αν αγορασω ενα Unlocked Lumia 720 δεν θα εχω θεμα στην ελλαδα ε;

Εξαρτάται. Δώσε μας link να δούμε για ποιά συγκεκριμένη συναλλαγή επρόκειτο.

Δημοσ.

ρε παιδια, αυτα που πουλανε στο skroutz ειναι unlocked?

συγκεκριμενα θέλω να αγοράσω ενα lumia620. αυτο πέραν της ελληνικής θα δέχεται ολλανδική sim?

γνωρίζει κανείς να απαντήσει ρε παιδιά, γτ σκέφτομαι τώρα μέσα στην βδομάδα να το πάρω.

Δημοσ.

Οποίο και να πάρεις από το skroutz θα είναι unlocked. Κανένα δεν είναι locked εκτός αν το λέει συγκεκριμένα

Sent from my SGH-T999 using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...