nikoskon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Οποίο και να πάρεις από το skroutz θα είναι unlocked. Κανένα δεν είναι locked εκτός αν το λέει συγκεκριμένα Sent from my SGH-T999 using Insomnia Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτια.Είχε αναφερθεί (εδώ στο φόρουμ νομίζω) πως έχει αγοραστεί Galaxy Sx(δεν θυμάμαι το μοντέλο) από μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας (το οποιο διατηρεί και e-shop που προβάλλεται στο skroutz) και ήταν κλειδωμένο. Sent from my iPhone
Alex0s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κατά κανόνα εννοώ προφανώς. Αν θες το ρωτάς στο μαγαζί κιόλας. Κ επίσης να προτιμάς επώνυμα μαγαζιά με καλές κριτικές στο skroutz Sent from my SGH-T999 using Insomnia
gkalamanolis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Γεια σας παίδες ξεθάβω ένα thread λόγο απορίας.Ψήνομαι να πάρω στο μέλλον αυτό το κινητό HTC One M8 32GB Factory Unlocked. Θα μπορεί να παίξει σε δίκτυο Cosmote ή θα έχω κάποιο πρόβλημα το θέλω διότι στην Ελλάδα το βρίσκεις μόνο το 16GB και 60-70 ακριβότερο ...πράγμα χαζό. Ευχαριστώ. update: Από ότι βλέπω είναι Seller refurbished άρα λίγο δύσκολο να το πάρω. Πάντως κάθε πρόταση γνώμη είναι δεκτή.
Dim19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και εγώ το ίδιο θέμα έχω αλλά από το αμζον και θλ να παιζει ελληνικά δίκτυο κ έχω βρει ενα ΑΤ&τ. Θα έχω πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα